Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zaczekam szukac info o tym estradilu u facetow to znalazlam, ze niski poziom wplywa na ruch. Ciekawa jestem co W powie na ten temat. Szk9da ze nie mam na dzis tych wynikow. Strasznie to wszystko sie odwleka, a ja juz bym chciala jakies leczenie wdrozyc.
Ale z pozytywow to tak sie wczoraj zajelam swietowaniem, ze moze tylko z 10% czasu myslalam o swojej nieplodnosci a nie przez 80
No i postanowilam, ze skoro i tak nasze szanse aktualnie sa marne ze sie w kobcu za to bieganie wezme. Chcialabym 3 razy w tygodniu, ale jak bedzie 2 to tez bedzie spoko -
Jeszcze 8 dni do usg
Cabrera, Meśka, KateKum, StaraczkaNika, nowa na dzielni, lamka, Malgonia, summer86, Bocianiątko, Kotowa, Achia, Aga9090, Rucola, Aksamitnaa, by7mistake, blue00, Jeżowa, KateHawke, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Iza wow! Te suple robią wrażenie mam nadzieje ze jutro będę mieć w pracy luźniejszy dzień i uda mi się je przestudiować i wybrac coś dla emka:)
Małgo, wiadomo, zrób cos dla siebie, na pewno dobrze to na Ciebie wpłynie.
Do nas dzisiaj dzwonil kolega Emka, taki typ który co chwilę szukal jakiejś dziewczyny, rozmawiali gdzieś na wiosnę ostatnim razem, a dzisiaj okazuje się ze w ciagu tych kilku miesięcy poznał dziewczynę, wziął ślub i dziecko w drodze:| oczywiście Emek go zaprosil do nas, na szczęście na zasadzie "zdzwonimy sie co do terminu" ale juz mu powiedziałam ze ja go na pewno nie bede gościć z jakąś pindzia i to w ciąży tak mnie jakoś wkurzyla ta wiadomość, może dlatego że ogólnie za nim nie przepadam
A wieczorem mieliśmy druga część imprezy, byli znajomi z 9 miesięcznym slodziakiem i drudzy ktorym lada dzień urodzi się dziecko, właściwie to znajoma juz jest sporo po terminie, w środę idzie na wywołanie jeśli nic się nie zacznie wcześniej. Nie powiem, troche się obawiałam żeby jej wody nie odeszły na moj nowy narożnik
Tak ze u nas caly czas kręcimy się wokół tematu ciąż i dzieci, ale o dziwo dobrze to znosimy
Edit: Hope, podziwiam Twoją cierpliwość i stalowe nerwy:) jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 22:42
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
A spoko całkiem już bym chciała mieć to usg za sobą bo to gigantyczny stres. Z każdym wynikiem sobie poradzę i każdy udźwigne. Ta niepewność jest najgorsza. Jeszcze tydzień
by7mistake, summer86 lubią tę wiadomość
-
By7 rozwalilaś mnie tym tekstem o wodach odchodzacych na kanape.. dobrze, ze ja sie stresowalam tylko o wino (na parapetowe kupilismy tylko biale, bo mielusmy zle zabezpieczone podlogi). Teraz mnie to bawi, ale wtedy.. sprawa zycia i smierci.
Hope rozumiem Twoj stres, ale pomysl, ze jak doczekasz to pozniej jeszcze za dwa-trzy tygodnie bedzie stres a potem z gorki mocno kciukam
A ja mam male pytanko. Jesli zapomnialam wziac dupka teraz rano, a mam ze soba luteine to mozna te tabletki zamienic, czy olac i wiac wieczorem? -
nick nieaktualnyHej, wpadam na chwilę żeby powiedzieć że o 12 zabieram kropka. Trzymajcie kciuki błagam.
Kaczorka, summer86, Aga9090, frezyjciada, Meśka, Malgonia, Achia, StaraczkaNika, Cheresta, Cheresta, Cheresta, Tosia25, blue00, Lunaris, KateHawke, -Mamunia-, KateKum lubią tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:Hej, wpadam na chwilę żeby powiedzieć że o 12 zabieram kropka. Trzymajcie kciuki błagam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I jak tam? Aksamitna odezwij się
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna !! Zaciskam wszystko co możliwe za maleństwo
Hope !!! Za Twoja wizytę tez już ściskam niechaj ukoi Cię najpiękniejszy dźwięk na świecie
Malgonia !!! O Twojej wizycie tez pamietam i również zaciskam
Przesyłam buziaki i moc pozytywnej energii dla wszystkich wspaniałych Was :* :* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulcu ja dopuero w poniedzialek
Ale z dobrych i zlych wuesci w posiewach u emka czysto. Cala nadzieja w muchce. Pierwszy raz tak chce byc chora. -
Malgonia wrote:Siwulcu ja dopuero w poniedzialek
No właśnie dlatego pamietam - znów razem wizytujemy
Malgonia lubi tę wiadomość