Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Tak dzisiaj powtórka, krew już upuszczona. Rano kontrolnie siknełam na test i pokazała się druga kreseczka. Mam nadzieję że będzie ładny przyrost.
Lunaris, Siwulec, blue00, Achia lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylku mega mocno kciukam. Wiem, ze latwo nie jest, ale staraj sie nie denerwowac. O ktorej masz miec wynik?
By7 na 17 ide. Dzis mi ciut skoczyla temperatura wiec chyba byla ta owulacja. Staram sie poki co nie myslec o odliczaniu do testowania tylko do wynkkow emka. Jak wyjda zle to bede znała wynik testu nim go zrobie. -
bazylkove wrote:Dzień dobry
Tak dzisiaj powtórka, krew już upuszczona. Rano kontrolnie siknełam na test i pokazała się druga kreseczka. Mam nadzieję że będzie ładny przyrost. -
Bazylek kciuki mocne za duzy przyrost
Malgonia kciuki za wizyteMalgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry!
Cheresta świetny plan- życzę żeby po tej pięknej owulce nie był potrzebny
Bazylek kciuki za przyrost!
Małgonia ja wierzę że to była owulacja będę czekać na info powizytowe.
Kurcze.. narobiłyście mi ochoty żeby na coś nasikać tylko nie ma to na razie żadnego sensu :]
My dziś lecimy do Babci- mojej, ma 85lat co roku zastanawiam się czy jeszcze się spotkamy z okazji Dnia Babci i bardzo się cieszę że po raz kolejny TAKMalgonia lubi tę wiadomość
-
Lunaris to usciskaj swoja babcie tez ode mnie a co wszystkie babcie nasze są
Ja juz swojej niestety dzis nie usciskamLunaris lubi tę wiadomość
-
Hope nie mam foty dzisiejszego testu (nie bij) mam z soboty z popołudniowego sika jeśli Cię to satysfakcjonuje
Malgoniu wynik pewnie koło 13:00 ale oczywiście odświeżam jak szalona.
Ja już też niestety nie złożę życzeń baciom, ale wyśle potem smsa mojej mamie żeby się oswajała z myślą że zostanie babciąMalgonia lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
Hej w poniedziałkowe przed południe:)
Bazylku kciuki za betę:*
U mnie jak zwykle kiedy nie ma emka piękny rozciagliwy śluz. No ewidentnie cykle robią mnie w balona. Mam nadzieję, że w przyszłym cyklu to jak będę góra
Miłego dniaIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Anaaa a moze poprostu jak szalejesz z emkiem to nie widzisz potem tego sluzu?
Tak czy inaczek kciuki za kolejny cykl.
Bazylku najpiekniejszy prezent jaki babcia moze sobie wymarzyc jak fla mnie to mozesz wrzucic test i 3 dniowy
Cheresta a Ty owulaka dopiero wieczorem powtarzasz?Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Wyniku dalej nie ma
a to mój sobotni test, sorki za brzydkie pazury
https://zapodaj.net/26a3a0b3bb7a3.jpg.htmlBunia86, blue00, Yoselyn82, Achia, _Hope_, frezyjciada, Kaczorka lubią tę wiadomość
1x HSG, 2x HSC,
Cheresta dziękuję Piękne owulaczki
Bazylku beta to już tylko formalność Ja obstawiam ponad 500 No i piękne krechy
Małgonia kciuki za wyniki Emka w takim razie, ale popatrz na mnie, to jednak nie przesądza
Lunaris udanego dnia babci! Ja już od dawna nie mam żadnej babci i dziadka, dlatego staramy się odwiedzać w miarę możliwości aknajczęściej jedynego dziadka Emka
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Beta 389 mIU/ml
blue00, Aga9090, Yoselyn82, Bunia86, beatka_c, Cheresta, Achia, Siwulec, Malgonia, JuicyB, Izape_91, Meśka, Kotowa, _Hope_, frezyjciada, Cabrera, Anaaa90, Kaczorka, ibishka, Jeżowa, Morusek, Fozzie Bear, Flowwer, summer86 lubią tę wiadomość
1x HSG, 2x HSC,
nick nieaktualny
-
bazylkove wrote:Beta 389 mIU/ml
wspanialeAchia lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bazylkove pięknie
Powtarzałam owulaka przed chwilą, poprzednie były robione około 18.00 ale mam nadzieję że to nie ma dużego wpływu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9515a8f672a5.jpg
I teraz powiedzcie czy jest sens czekać dziś na chłopa do 23? Bo wczoraj nic się nie udało podzialac bo jaśnie pan był tak koszmarnie zmęczony że zaraz po 20 poszedł spać i już się nie obudził mimo moich zaczepek. Dupą się do mnie odkręcil gad jeden! A ostatnie przytulasy były w piątek wieczorem -
Bazylku wspaniale wiadomosci teraz bedziemy odluczac do usg
Cheresta chlopa zawsze wsrto bzyknac.
Swoja droga moznaby jakies badania przeprowadzic pt. Wplyw kobiecej owulacji na poziom zmeczenia u mezczyzn". Mogloby byc ciekaweBunia86, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Cheresta ja bym czekała zwłaszcza że owu możesz mieć dziś
Cheresta lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26