Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera wrote:Dziewczyny, jesteście Kochane
Jade do synevo, jak będzie na cito, to obiecuje, ze wezmę
Z recepta nie będzie problemu (szwagier i szwagierka to lekarze ), nie wiem tylko jaka dawkę, ale zadzwonimy najwyżej do znajomego Giną.
Na razie trzęsę się z nerwów...
Ps. Reset ja ostatnie 4 dni szalałam na desce, zaliczyłam kilka spektakularnych upadków i kilka grzancow
Ja pamietam, że miałam wtedy szkolenie trzydniowe, No wino smakowało mi jak nigdy, wiec wylewałam w siebie przez dwa dni -
Cabrera gratuluję i życzę pięknej bety, przyrostów, ciąży !!!!
Cabrera lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja też w wigilię trochę zabalowałam, A 27 wyszła pierwsza pozytywna beta
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Hmm, ja cały miesiąc teraz baluję i generalnie dobrze się bawię... ciekawe, czy bez owulacji, za to z duża ilością wina, szanse na ciążę by były?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Cabrera jak ja Ci się wcale nie dziwię. Jak przyszłam do pracy po odebraniu bety to cała się trzęsłam i przez pół dnia odmawiałam wszystkie modlitwy jakie znalazłam w internecie na zmianę z czytaniem forum rzecz jasna
Ale będzie dobrze. widać Twoim problemem były pozrastane jajowody i nie ma powodów by myśleć negatywnie. -
Cabrera, też mam te powiadomienia sms, a potem zawsze i tak odświeżam Nie dziwię się, że nie możesz pracować, sama nie daję rady przez Ciebie!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jak długo jessssszczeStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera piękna kreska jak na 9dpo trzymam kciuki!
P.S. do tej pory uwielbiam patrzeć na pozytywne testy normalnie mordka mi się cała cieszy. Zaraz przypominają mi sie emocje temu towarzyszące Trzymajcie się dziewczyny i życzę każdej z Was by jak najszybciej dołączyła do ex-testerek :*Malgonia, blue00 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Cabrera a jak reakcja mężulka? Pewnie cały w skowronkach
o dziwo coś zobaczył na tym teście (musieliśmy być w miarę cicho, bo nocował u nas przejazdem Przyjaciel), trudno mu było uwierzyć, bo myślał, że kreski muszą być tak samo wyraźne), ale się wzruszył
Izape_91, Malgonia, frezyjciada, Kaczorka, ibishka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:o dziwo coś zobaczył na tym teście
Jakie "o dziwo". Jako mistrz bladziochów przy becie w przedziale 2- 4 stwierdzam autorytarnie i z całą stanowczością, że u Ciebie to kreska jak malowana i to w 9 dpo. Beta dwucyfrowa jak nic!
nick nieaktualny