Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera♥️♥️♥️ ale nam robisz niespodzianki!!! Dawaj szybko ta betę !!
Cabrera lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Cabrera! WOW piękna krecha!!!
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
I ja gratuluje !!!! Carbera !!!! Aaaaaaaaaa kresunia jak się patrzy trzymammkciuki za betę
-
Wow!!! KCIUKI
oby nam się zielona fala rozkręciła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 09:55
-
Carbera ladna kresunia, kciuki mocne za bete
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cartera!! Ale.super!!! Gratulacje!! Czekamy z niecierpliwością na bete!!
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyDziewczyny, jesteście Kochane
Jade do synevo, jak będzie na cito, to obiecuje, ze wezmę
Z recepta nie będzie problemu (szwagier i szwagierka to lekarze ), nie wiem tylko jaka dawkę, ale zadzwonimy najwyżej do znajomego Giną.
Na razie trzęsę się z nerwów...
Ps. Reset ja ostatnie 4 dni szalałam na desce, zaliczyłam kilka spektakularnych upadków i kilka grzancowpilik, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Ps. Reset ja ostatnie 4 dni szalałam na desce, zaliczyłam kilka spektakularnych upadków i kilka grzancow
Cabrera, przecież na tym etapie ani jedno ani drugie nie zaszkodzi! Poza tym skoro dziś 9 dpo, to sama wiesz, że większość (normalnych, he he ) kobiet o tej porze nawet testu nie robi. Widać zarodek uznał, że w brzuchu szczęśliwej mamy i jemu będzie dobrze zamieszkać!
Izape_91, Cabrera lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cabrera, ja jakos 7-9 dpo miałam dużą imprezę firmową i alkoholu jak na mnie sporo było i wszystko było ok. Nie przejmuj się tym, większość kobiet dowiaduje się o ciąży po terminie @.
-
nick nieaktualny
-
Cabrera super! Kciuki za piękną bete i zdrowa ciążę
-
Cabrera piękna kresunia kciuki za betę! Oby była na cito alkoholem się nie przejmuj, ja wlałam w siebie baaardzo dużo wina 11dpo w szczęśliwym cyklu! Pewnie rośnie mały imprezowicz i tyle!
-
nick nieaktualnyDziewczyny, powiem Wam jedno: jak zrobiłam test, to oczy miałam mokre i się cała trzęsłam!
A teraz mam oczy mokre ze wzruszenia - dziękuje Wam bardzo
Ps. Krew oddana, wynik ma byc dzis (nie było opcji na cito)blue00, bazylkove, Achia lubią tę wiadomość