Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówimy stanowcze nie dołowaniu się przez sika 9 dpo, on kłamie!
Oto dowód! Cudny, z bijącym serduszkiem <3<3<3 Jeny jaka ulga! Co do Emka to mój dopiero teraz uwierzył
reset, Anaaa90, Achia, Cabrera, Bunia86, Malgonia, frezyjciada, Kargo31, Kaczorka, Yoselyn82, Izape_91, Kotowa, by7mistake, blue00, ibishka, Lucia88, mi88, summer86, StaraczkaNika, Bocianiątko, Morusek lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Przez to nowe forum nie mogłam się zalogować. Teraz to mi wszystko wypadło z głowy, tyle się tu działo.
Nowa piękności! gratuluję serduszka
Małgonia konoecznie powtórz sika w sobotę, 9dpo to jeszxze że wcześnie
Frez cudny Floruś na szczęście zdążyłam zobaczyć
Iza dobrze zrozumiałam że jutro z rana teścik ? kciuki!
Ja równo za tydzień mam wizytę, mam już lekkiego stresa. Ostatnio byłam w lux med tylko po skierowanie I lekarz zrobil mi szybkie usg Ale nic nie mierzył bo stwierdził że nie ma takiej możliwości Widziałam jedynie Kropka przez chwilkę. Tak bardzo chciała bym usłyszeć że wszystko jest w porządku.Izape_91, nowa na dzielni, Malgonia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Nowa jaki słodziutki no cud miód i orzeszki
Niby ciężarne nie powinny się głaskać po brzuchu, ale chyba bym się powstrzymać nie mogła.
A co do tego sika 9dpo to niby wiem, bo mi jeszcze 10dpo wyszła biel, ale wtedy miałam jakieś objawy a poza tym miałam dłuższą FL wiec kropek miał więcej czasu. Teraz nawet na dupku powyżej 11 dni nie chce być. Czasem luteiną mi się uda choć doprowadzić do stanu, ze choć nie mam plamień przez dwa ostatnie.. swoją drogą to ciekawa jestem jak pod tym względem będą wyglądały te dwa dni. bo nie biorę nic w tym miesiącu.
Ustaliliśmy z emkiem, ze się zapiszę do lekarza na nfz i spróbuję dostać skierowanie do poradni leczenia niepłodności. Ponoć na Starynkiewicza robią pełne 6 inseminacji to może tam spróbuję uderzyć. Jeśli do końca roku nic się nie zadzieje to spróbujemy in vitro. Waham się nad tym badaniem zarodków. W sumie myślałam, ze cenowo to wcale aż tak źle nie wychodzi, bo jak nie będę płacić za transfer i rozmrażanie tych uszkodzonych to pewnie wyjdzie na jedno i to samo a choć będę widziała, czy w ogóle jest sens próbować na własnych czy jeśli wszystkie będą miały nieprawidłowy kariotyp to od razu potem podejdziemy do KD.nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Nowa jaki słodziutki no cud miód i orzeszki
Niby ciężarne nie powinny się głaskać po brzuchu, ale chyba bym się powstrzymać nie mogła.
A co do tego sika 9dpo to niby wiem, bo mi jeszcze 10dpo wyszła biel, ale wtedy miałam jakieś objawy a poza tym miałam dłuższą FL wiec kropek miał więcej czasu. Teraz nawet na dupku powyżej 11 dni nie chce być. Czasem luteiną mi się uda choć doprowadzić do stanu, ze choć nie mam plamień przez dwa ostatnie.. swoją drogą to ciekawa jestem jak pod tym względem będą wyglądały te dwa dni. bo nie biorę nic w tym miesiącu.
Ustaliliśmy z emkiem, ze się zapiszę do lekarza na nfz i spróbuję dostać skierowanie do poradni leczenia niepłodności. Ponoć na Starynkiewicza robią pełne 6 inseminacji to może tam spróbuję uderzyć. Jeśli do końca roku nic się nie zadzieje to spróbujemy in vitro. Waham się nad tym badaniem zarodków. W sumie myślałam, ze cenowo to wcale aż tak źle nie wychodzi, bo jak nie będę płacić za transfer i rozmrażanie tych uszkodzonych to pewnie wyjdzie na jedno i to samo a choć będę widziała, czy w ogóle jest sens próbować na własnych czy jeśli wszystkie będą miały nieprawidłowy kariotyp to od razu potem podejdziemy do KD.
Malgonia , po pierwsze, jeszcze nie skreślajmy tego cyklu
A jeśli chodzi o badanie zarodków podczas IVF, to jest ono dość drogie, ale w Waszym przypadku myślę że ma uzasadnienie. Ja chyba na Waszym miejscu spróbowałabym choć jedno podejście ze swoimi, przebadanymi zarodkami - ale to są bardzo trudne decyzje...i muszą być Waszymi decyzjami.
Mam ogromną nadzieję, że nie będziecie musieli tej decyzji podejmować Cały czas myślę, że przecież Twój brat doczekał się pociech, więc i Wam powinno się udać -
nick nieaktualny
-
NOWA piękny maluszek ♥️♥️♥️ musisz być szczęśliwa! A mąż niech już się szykuje, że będzie tata !!!
Bunia już trzymam kciuki za wizytę! Nie martw się bo to niewskazane!nowa na dzielni, Bunia86 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frez cudny Floruś
Malgonia trzymam dalej kciuki!
Nowa gratuluje serduszka, cudowny maluch!nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Teraz zwykłą wizyta, i wtedy umowie prenatalne dziękuję już za kciuki
Iza jestem zachwycona Twoimi uszytkami. Są przepiękne!
By7 to w takim razie za jakieś 5dni testowanko?Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Cześć dziewczyny, zanim się przywitam...
Bazylkove, nowa na dzielni, Cabrera, SERDECZNE GRATULUJĘ!!!
5dni Was nadrabialam i nic więcej nie pamiętam.
U mnie sporo się działo, nowa praca, nowe wyzwania, atak spazmofilii, ale po zmianie dawek leków wszystko zostało opanowane, powoli na nowo ogarniam się w Warszawie.
Starania nadal trwają...zero sukcesów.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia jak milo Cie widziec martwilam sie czemu zniknelas. Jak zauwazylas teraz rozpoczal sie etap zachodzenia w coaze wiec spokojnie i Ty sie zalapiesz
-
Malgonia wrote:Lucia jak milo Cie widziec martwilam sie czemu zniknelas. Jak zauwazylas teraz rozpoczal sie etap zachodzenia w coaze wiec spokojnie i Ty sie zalapiesz
No zobaczymy...póki co dopiero 2dpo, więc jeszcze sporo czasu do testowania.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra