Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:Iza - Ty masz tak krótkie te cykle teraz, że wcale bym się nie zdziwiła, gdybyś jeszcze jeden zdążyła "zaliczyć" przed laparo.
Aczkolwiek lepiej, gdybyś nie musiała.
Więc za jutrzejszy test trzymam kciukaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Kochane
Iza mocne kciuki za Twoj tescik.
Mi odpuscila ciazowa wkretka. Chyba dom dziala na mnie na tyle uspokajajaco, ze przestaje miec omamy ale dam rano z siebie wszystko -
Ojej dzięki dziewczyny, tyle kciukow szkoda żeby się zmarnowało! ale u mnie to już chyba standard, że będzie jedna okrutna kreska, która będzie mi się śmiała prosto w twarz! Jakoś już to nie robi na mnie wrażenia i nawet rozważam na poważnie odstawienie testowania, bo to działa mi źle na psychikę i zaczynam sobie przypominać, że nigdy nie będę miała dzieciow!
Malgon kciuki moje należą do Ciebie!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
No i gdzie te siki? Mam jakiś niepokój, że aż złamałam zasadę nieświecenia dziecku komórą po oczkach w czasie karmienia. Że też Was pęcherze nie cisną... Wiecie że trzeba pić min. 2 litry dziennie?
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
U mnie bialo...
Tzn jak poswiece w tego norda latarka to jakby cien cienia cienistego. Ale umowmy sie 12dpo na nordzie powinno byc juz widac cos bez kombinacji alpejskich.
Chyba zrobie bete bo mi to spokoju nie sa, ale nie nastawiam sie. Przy wyrazniejszej mialam negawtywna -
No nie wiem... U mnie też chyba nic.
Małgonia wstaw swojego duszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 06:45
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Widze Iza ze jestesmy na tym samym etapue czyli wiemy ze nic nie wiemy.
Zapodaj nie dziala, no i ba zdjeciach to juz w ogole trzeba miec silna wole zeby cos zobaczyc (nie da sie swiecic latarka i robic zdjecia). Na negatywnie to jest ledwo co widoczne. Otworzyli mi alab pod praca to go sprawdze
Edit: @ przyszlaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 07:01
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:
Edit: @ przyszla
Ehhh.... Nie tak miało byćStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Iza a co znaczy chyba u Ciebie? Tez Ci jakiś duszek błysnął?
Sprawdź Malgonia jak masz możliwość, zawsze lepiej wiedzieć
My powiedzieliśmy rodzicom i jakiegoś strachu przez to nabrałam, wszyscy tak się cieszą ze poczułam ciężar tego, ze jednak jeszcze co najmniej 2-4 tygodnie jest jakieś tam zwiększone ryzyko. Nie rozumiałam wcześniej trochę ze dziewczyny którym się wreszcie udało się tak dalej martwią zamiast cię tylko cieszyć a wiedzę, ze taka nasza rola kobieca - wiecznie się kurna martwić2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Czy bede kablem jak napusze, ze Iza mocno wyedytowala post?
U mnie pewnie zwidy byly. No jesli tam cos sie dzialo, to musze liczyc ze maluch sobie poradzi. Co ma byc to bedzie. Gdyby ta kreska byla wyrazna to bym nafaszerowala sie lekami, ale nie chce tez bez sensu w hormonach grzebac bo potem mi sie znow jakies torbiele porobia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny