Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucia88 wrote:No zobaczymy...póki co dopiero 2dpo, więc jeszcze sporo czasu do testowania.
Ja też ok. 2 dpo, więc testujemy razemLucia88 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lucia cześć!!! Dobrze ze się odezwałaś bo też io Tobie myślałam. Szkoda że czarna się nie odzywa:(
Właśnie sobie uświadomiłam, że u nas jutro rocznica naszego poznania, to już 8 lat razem, nie wiem kiedy to minęło. Ohh pozytywny test byłby w tym dniu jak najbardziej mile widziany! Pamiętam jak dziś jak się poznaliśmy
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :*Malgonia, Lucia88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucia jak fajnie,że jesteś! Trzymam kciuki za sika!
Reset za Twoje siuranie również!
No kciukam za Wszystkie siki! jaram się jakbym to ja sama miała te testy robić na razie to se siuram tylko na owulaki...
PS. Izulku Ty to jesteś piękna zdolniacha!reset, Izape_91, Lucia88 lubią tę wiadomość
-
Lucia, witamy:)
Malgon, Bunia dobrze kojarzycie bo największy z pęcherzyków mial pęknąć kolo srody/ czwartku ale ostatecznie pękł najmniejszy, dopiero w niedzielę ale co sie odwlecze...starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyDla sportu choć jak trafi się jakaś komóreczka i przypadkiem trafi na plemniora -najlepiej płci żeńskiej to płakać nie będę na razie owulacji ani widu ani słychu! więc żre sobie wszystko co leci=wszelkiej maści ciasteczka, wafeleczki, czekoladki, chipsiki itp. jakbym miała wieczny pms a płakać będę latem,że tak się zapuściłam!
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
By7 ano widzisz.. no nic wazne ze male waleczne jajko dalo rade
Iza a Ty jak?
Frez Tobie to jeden tort dziennie nie zaszkodzi.
Ja juz bym chciala jutro. Maz wyjechal na weekend wiec albo sie upije albo nie... kurde niby juz stracilam nadzieje, a od wieczora cos mnie tak podszczypuje i znow sie ludzic zaczynam..
Ale z dobrych wiesci to dzis 10/11 dzien po owu i nie ma sladu po plamieniach, a nie biore ani dupka ani nic.nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
A u mnie biel 9 dpo :pStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Iza- 9 dpo to sikanie rozgrzewkowe, więc się nie liczy. Proszę zameldować, kiedy sikasz kolejny raz, bo muszę odpowiednio wcześnie rozgrzać kciuki!
Malgonia- 10/11 dpo i nie sikałaś dziś? Na co Ty czekasz?Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jutro sikne i pojutrze i popojutrze!
reset, Malgonia, Lucia88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Reset siklam wczoraj z testowaniem jak seksem w owulacje lepiej co dwa dni :p
A poza tym sie boje.. poki bylam pewna ze nie wyszlo to po mnie splynelo, a teraz nie chce zobaczyc bieli -
Malgonia, wiem, że wczoraj sikałaś, ale to było wczoraj! Bierz przykład z Izy!
reset wrote:Malgonia, wiem, że wczoraj sikałaś, ale to było wczoraj! Bierz przykład z Izy!
Biore i sikne jutro - jak bedzie trzeba to i pojutrze
Ale mohe ciazowe objawy po dupku ustaly, czyli to jednak na @ bylo a nie na ciaze
Ale nordy nie moga tak lezec wiec i tak sikne. -
A Małgonia sikaj jutro że mną! Nie daj się prosić!
Ja jestem zaniepokojona, bo temperatura zaczyna spadać i obawiam się że normalnie dostanę okres mimo tej luteiny. Nie wiem co zrobię jak mi odwolaja ta laparoskopie ///chyba się zapłacze (((Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Iza- a u Was robią tylko w I fazie cyklu? U nas laparoskopię (bez histeroskopii) robią cały cykl, tylko każą zachować wstrzemięźliwość/ zabezpieczać się, by nie było ryzyka ciąży.
reset wrote:Iza- a u Was robią tylko w I fazie cyklu? U nas laparoskopię (bez histeroskopii) robią cały cykl, tylko każą zachować wstrzemięźliwość/ zabezpieczać się, by nie było ryzyka ciąży.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%