Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza- zacna postawa! O której kończysz pracę? Bo nie wiem, od której odświeżać
Lucia- w sumie idziemy łeb w łeb z owulacją i też nie wiem, kiedy sikać Ten 9 dpo kusi, ale z drugiej strony jaki to ma sens?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset o 15:30! Ale idę na zakupy i moze wkoło 16 :30 będę w domu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 13:11
reset, Malgonia, by7mistake lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Małgonia dobrze prawi! Moje sikanie nie ma sensu a sikam:p
Anaa spokojnie, za dwa tygodnie emek będzie leciał Ciebie wycalowac za te dwie kreski które mu wysikasz!Anaaa90 lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Dziewczyny każde sikanie ma sens
A 9dpo jest idealnym dniem żeby zacząć ja to w tym cyklu w grudniu sikałam już 8dpo
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Biel na bobku. No dobra ostatecznie daje sobie siana w tym cyklu.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
brakuje opcji nie lubię. Ja to naprawdę nie ogarniam skąd się biorą duszki na testach. Jak nie ten cykl to kolejny, kciuki dziewczyny. Nie wierzyłam w to ale teraz wierze ze to tak działa2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Spóźnia mi się okres 3 dni i nie testowałem, to oznaka uzdrowienia?
To oznaka, że łamiesz niepisany regulamin wątku! Jak to tak? Proszę po test, chcesz odkryć ciążę dopiero na porodówce?frezyjciada lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:To oznaka, że łamiesz niepisany regulamin wątku! Jak to tak? Proszę po test, chcesz odkryć ciążę dopiero na porodówce?
Poczekam jednak do piątku, jakoś mam stresa.
Co tam Reset u Ciebie? Próbowałam wczoraj przebić się przez miliony postów, ale mi nie poszło. -
nick nieaktualny
-
No o znowu siknelam, kreska jest ciemniejsze niż wczoraj ale na bobku jej nie było, ale ja w pracy dużo pije, więc to że trzymała 3 godziny mogło nic nie dać...
Jutro sikam ostatecznie w terminie @ i idę na betę... Nie wiem sama co o tym myśleć.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ce6d1c7dd68.jpgBunia86 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czereśniowa sikaj!
Iza no jest kurczę kreseczka delikatna różowa, trzymam kciuki! Ja pierwszy test zrobiłam 9 dpo a potem naprawdę późno ale coś mi się wydaje, ze przed terminem @ nie byłoby widać więcejIzape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Iza no ładna ta kreseczka
ja tam bobkom nie wierzę. U mnie na kilka testów to na bobku właśnie kreska byla ledwo widoczna, kiedy na innych była wyraźna. Trzymam kciuki!Izape_91 lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
CzeresniowaMama wrote:Bunia, powiedz jak Wam się udało, pamiętam, ze u Was podobne problemy były jak u nas ...
Szczerze mówiąc to do końca nie wiem jak to się stało. Ja generalnie problemów z zajściem nie miałam, chodziło o utrzymanie ciąży. W grudniu 2017 miałam usuwana ciążę pozamaciczna, po czym pół roku obowiązkowa przerwa od starań. W lipcu umówiłam się z moim lekarzem na hsg, które odbyło się w sierpniu I diagnoza - oba jajowody niedrożne. Ponoć po cp może tak się zdarzyć, do tego podejrzenie endometriozy. Szybka decyzja o laparoskopi. Początkiem listopada udało się ją zrobić I lekarz jakimś cudem udrożnil oba jajowody, pousuwal polipy i torbiele. I kazał się starać od nowego cyklu. Ostatnia @ przyszła 1 grudnia, co 2 dni monitoring I udało się od samego początku acard I clexane, od pozytywnego testu luteina 3x2 dziennie, A jak się okazalo że beta źle rośnie to dodatkowo cyclogest I miesiąc leżenia. Nie wiem co pomogło, czy leki, czy leżenie, czy po prostu tak miało być. Codziennie modlę się żeby ten Cud został z nami.
A Ty to juz dawno powinnaś sikac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 08:32
Izape_91, Kargo31 lubią tę wiadomość
Czeresniowa sikaj jutro ze mną!!!!
Mnie dzisiaj zdziwiło że szyjka taka strasznie twarda... Wczoraj jeszcze była miękka, no zobaczymy... Nie nakręcam się bo to różnie bywa i temperatura skoczyła od wczoraj. Wczoraj 36.95 a dzisiaj 37.10 choć to też może od luteiny sama nie wiem. Nigdy nie brałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 09:00
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%