Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCheresta, a nie dasz się skusić na sikanie jutro?? Poniedziałki bywają szczęśliwe
Reset, trzymam kciuki żeby Paczek ładnie zadomowił się w macicy czekamy na fotkę!!
Bocianiatko, nieustannie mocno Ci kibicuje. Tak bardzo chciałabym, żeby Wam się udało, zasługujecie na to jak naprawdę mało kto. Tylu osobom doradzałas, zawsze dobrym słowem i rada służyłas. To dobro musi do Ciebie wrocic i mam ogromna nadzieje, ze wróci z nawiązką i to szybkoreset, Malgonia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Czyli jednak dobrze że jutro nie sikam, bo trzeba dozować emocje. Jutro wizyta reset (liczymy na foteczki Pączka) a we wtorek mój sik
Bociek tak mi się jeszcze przypomniało co do tego że doktor ostatnio ma problem z dostrzeganiem owu. Sama mówiła że owulacji nie widać, ale żeby nie przerywać starań w tym cyklu i że wszystko może się zdarzyć. Że miała już pacjentke która na kolejny cykl nastawiala się na in vitro, bo ten był bez owu i właśnie w tym cyklu się udało. Nie żebym jakoś szczególnie brała to do siebie, ale bym się nie pogniewala za taką niespodziankę. Chociaż bardziej nastawiam się na to że to po prostu małe przesunięcie z racji tego że nie było owu -
Carbera sik planowany na wtorek, kto wie może od tego wtorku to właśnie ten dzień tygodnia stanie się szczęśliwy na forum
No i podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisałaś o BockuCabrera, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Cheresta - to pociągnij jutro wtorkowe szczęście ja w poprzedni wtorek wysikałam 2 kreski.
-
Cheresta wrote:Zrobię co w mojej mocy ale sama się nie nastawiam, to pewnie po prostu dłuższy cykl bo nie było jajeczkowania. No i pojawiło się sporo wodnistego śluzu, cycki dalej milczą
No jakby cycki miały świadczyć o ciąży to moja skończyłaby się ok. 8 dpo. Odkąd zrobiłam test nie bolą, a swojego własnego, niekoksowanego proga mam na poziomie 40- 43!
Także nie cycki, nie śluz, nie nudności czy inne objawy, a test i/lub beta! :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset mnie cycki tez długo nie bolały kompletnie a proga miałam niskiego, tera od jakiegoś czasu wystrzeliły i widać ze pretendują powoli do przyszłej mleczarni . Ciekawe od czego zależy, czy bolą w takim razie skoro nie od proga .
To w tygodniu będzie sporo trzymania kciuków! )
Bocianiatko - fajnie Cię „słyszeć” Wielkie kciuki!2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej Dziewczyny!
W weekend jakoś totalnie nie miałam głowy, żeby się zalogować na forum. nadrobiłam dopiero teraz, a stronę odpaliłam rano... był;am dziś na pobraniu krwi na białka i zespół antyfosfolipidowy. Stałam się najbardziej znienawidzonym pacjentem dzisiaj w poczekalni. Weszłam jako 2 i siedziałam tam ponad pół godziny zanim pani wszystko odszukała i zarejestrowała pobrała mi 6 probówek krwi.... ale tak się wkłuła, że pierwszy raz kompletnie nic nie czułam. stała się moja ulubioną pielęgniarką
Reset ogromniaste kciuki za ciebie i Pączusia!!! czekam z niecierpliwością!!!
Cheresta mam nadzieję, że jutro będzie piękny początek dnia!!! Proszę podtrzymać zielona falę do maja!!!!
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Kopiuję z ex testerek:
Jestem po wizycie. Pączek jest w macicy, ładnie zagnieżdżony, wielkość: 0,612 cm. Mój mały - wielki Człowiek Założona nawet karta ciąży, pobrana cytologia.
Pani doktor (dobrze, że z przypadku) nie wzbudza zaufania- nie zapytała o plamienia, o tsh, o nic. W ciemno zapisała dupka - na wszelki wypadek, dobrze działa na psychikę...
Na plus - zbadała piersi. Na minus- znalazła jakiś guzek. Jak wyjdę z pracy, zaraz umawiam się na usg. Czemu nie może być zbyt prosto?
Ale póki co patrzę na to zdjęcie i płacze ze wzruszenia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47551fda7442.jpg
blue00, frezyjciada, JustynaG, Malgonia, nowa na dzielni, Cheresta, Kargo31, Bunia86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Cheresta mój bambrze! to o której jutro mamy czatować pod drzwiami toalety?
-
Cheresta ale skoro @ nie przyszła to ja już stoję pod Twoją toaletą
-
nick nieaktualny
-
Cheresta, też się melduję!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.