Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Omonomonomnomnomnomonomonomnomonomonom ale byśmy z brzuszkiem zeżerli taaaakie smakołyki!
PS: laski nie mam imienia dla dziecka! Ratunku! Mąż chce SZCZEPAN PO MOIM TRUPIE!
A nie macie jakiegoś dziadka w rodzinie z fajnym imieniem, na którego cześć niby chcesz nadać imię. Wiesz musisz użyć wszystkich opcji żeby uratować chłopca przed Szczepanem ;P -
Iza normalnie odgrzebie swoja maszyne. Szylam torebki, ale ciuchow jeszcze sie nie odwazylam
Frez mialam rzucić kilka imion i dopiero Cheresta mi o tym przypomniała. Moje typy:Leon, Ignacy to imiona na ktore zgadza sie Mek (o ile bede kiedys w ciazy) , a mi sie podoba jeszcze Mikołaj, Miłosz, Marcel, Igor, Wiktor. Głównie te, bo nie znam nikogo o tych imionach i sie nie kojarzy zle nie ma to jak praca w meskim towarzystwieLunaris, Izape_91 lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Dobra coś tam stworzyłam. Zerknijcie
Reset potrzebuje Twojej pamięci bo nie wszystkich tan oznaczylam. PlisssssEmiilka, Cheresta, Kargo31, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:Dobra coś tam stworzyłam. Zerknijcie
Reset potrzebuje Twojej pamięci bo nie wszystkich tan oznaczylam. Plisssss
Kaczorka ma tam wszystko wypisane
Kawał dobrej roboty odwaliłaś, pani moderatorkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:28
-
nick nieaktualny
-
Anaaa świetna robota!
Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anaaa super!!!
Anaaa90 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Czołem Dinusie!
Ana, pięknie wykonałaś pierwszą stronę! Trzymam mocno kciuki, żeby niedługo pozostały na niej same serduszka Dziękujemy za dodanie Antosia do listy
Tak przy okazji Szczepana od Emka Frezyjciady - mój Emek zmienił zdanie odnośnie imienia synka. Zarządził wielki powrót do "Dominika", który był jego pierwszym typem. Ja jakoś tego imienia nie czuję. dla mnie to jest Antoś, przynajmniej na teraz. Nie mam jednak sumienia się sprzeciwić, bo umowa to umowa. Zgodnie z umową Emek miał wybrać imię dla chłopca, ja dla dziewczynki.
Minie, Lunaris, Dziewczyny, serca nie macie? Chwalić się takimi wspaniałościami... Ślinka mi pociekła już obficie po tych bułeczkach i musiałam się zadowolić kanapką z pastą jajeczną z wczoraj
Izunia, spódniczka ideolo, ale ja Cię konkretnie w tym momencie molestuję o kocyk/ubranko/co tam masz dla Antosia Z tego, co pamiętam, to już z pół roku temu zgłaszałam chęć kupna Twojego rękodzieła Może masz coś w swoich zbiorach dla chłopczyka? A jeżeli nie, to wpisz nas na listę oczekujących
Miłego wieczoru Laseczki!
Boćku, jutro rano melduję się przy Twoim kibelku i czekam na wynik na jedynym słusznym teścieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:48
Anaaa90, Bocianiątko, Izape_91 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
StaraczkaNika wrote:Wejdź na pierwszą stronę wątku ex-testerek
Kaczorka ma tam wszystko wypisane
Kawał dobrej roboty odwaliłaś, pani moderatorkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:42
-
To mi sie zawsze marzyl Tomek, ale jak zaszlam w ciaze to od razu zostal Adasiem. Czlowiekiem
Ana piekna ta puerwsza stronaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:53
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCheresta mój bambrze, właśnie w tym problem, że męża obaj pradziadkowie mieli na imię Szczepan.... Dziadek był Feliks a drugi Józio, u mnie Czesław i Władysław.... No jest problem... Juz z Tymoteuszem był problem, bo przecież mój małż już wtedy chciał Szczepana. Ja próbowałam całą ciążę pierwsza się do tego imienia przekonać ale ni hu hu... No nie mogę no... Jak Tymek zaczął robić coś więcej niż ryczeć 24/h to wtedy mówił "jak będziesz miał kiedyś brata koleżko to będzie to Mieszko"... Tak się jakoś przyzwyczaiłam do tego imienia, że w sumie mi się spodobało i poszłabym na ugodę, że na pierwsze Mieszko a na drugie Szczepan. A ten teraz, że Mieszko nie i o... Mamy problem... Ignacy super ale nasi sąsiedzi tak psa nazwali, Leonard piękne(mój ukochany wujek tak ma na imię) ale tych Leosiow dookoła jest już za dużo w mojej okolicy, podobnie z Antonim, Slanisławem i innymi pięknymi starymi, polskimi imionami. Podoba mi się Tadeusz, mój przeszywany dziadek ukochany, ale mąż jest na nie, podoba mi się jeszcze Gustaw, Fryderyk(to propozycja mojego brata), Tomasz.... Takie nasze imiona, polskie... Tylko z mężem ciężko się dogadać bo on uparty na to jedno i nawet innej propozycji nie chce dać
-
Na pocieszenie powiem Wam że bułeczki się lekko od spodu zjarały efekt zabawy na dywanie stiksami z synem
Przeziębiłam się więc uciekam pod kołdrę, wygrzać tyłeczek. Dobranoc wszystkim! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny