Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minie możesz nie wrzucać takich zdjęć? Ja wiecznie głodna siedzę, od męża wyprosiłam talerz kanapek i dalej jestem głodna. Nie lubię Cię! Chociaż za roladę podziękuję, ale resztę wciągnęłabym z potrójną dokładką.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OOO Matko jakie kluchy!!!!!!! zjadłabym monitor, bo kluski to moje ulubione danie:) Na szczescie w tym tygondiu umówiłam sie z mamą, że mi zrobi taki obiadzik:)
Dziewczyny, że koenzym q10 najlepiej jako ubichinol to wiem, ale jaką dawkę sobie zamówić? ile mg? -
Dziewczyny zaczęłam coś tworzyć na pierwszej stronie. Skończę dopiero wieczorem. Jak macie jakieś uwagi to piszcie. Pasuje mi jakąś emotka do nas staraczek.
Nikus koniczynka super tylko trochę za dużo i się lista rozjezdza.
Czekam na wasze propozycjęIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałsm takie ambitne plany obiadowe, nawet zakupy zrobilam, ale bol glowy mnie wylaczyl. Bedzie bob Przed wizyta wezme jeszcze jeden apap zebym w ogole kojarzyla cokolwiec, co ten lekarz do mnie mowi.
-
A ja wariuje przy maszynie ♥️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81cf10bdd132.jpg
Jeszczeie skończona bo bez paska i zamka i ogólnie trzeba jeszcze trochę zwęzić ale już mi się podoba! Poszłabym w niej jutro do pracy ale chyba nie ogarnę, no ewentualnie zarwe nockęAga9090, Siwulec, frezyjciada, Achia, Minie Black, KateHawke, Kargo31, StaraczkaNika, Lunaris, Emiilka, nowa na dzielni, Malgonia, -Mamunia-, Karma88, Cabrera, blue00, Tosia2323, Czrna 81, Kaczorka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Iza !!! Powinnaś zawodowo szyc!!!
Izape_91 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Anaaa90 wrote:Dziewczyny zaczęłam coś tworzyć na pierwszej stronie. Skończę dopiero wieczorem. Jak macie jakieś uwagi to piszcie. Pasuje mi jakąś emotka do nas staraczek.
Nikus koniczynka super tylko trochę za dużo i się lista rozjezdza.
Czekam na wasze propozycję
Albo jeszcze mniejsza:
Iza jesteś niesanowita. Ty powinnaś jakiś internetowy butik otworzyć a nie w banku siedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:32
Aga9090, Izape_91, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Iza rzuć te robote! nie lubię spódnic, nigdy nie chodzę ale w tą bym wlazła choćby na wcisk!
Macie na deser moje bombowce (bułeczki drożdżowe z porzeczką), trochę nam przerosły blaszkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b492dd08d1a.jpgIzape_91, Kargo31, Emiilka, nowa na dzielni, Malgonia, Cabrera, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję ♥️ ale nie wiem czy bym się nie wściekła przy tej maszynie : p czasem mam ochotę ja wywalić przez okno jak mi coś nie idzie , ale kto wie jak się życie potoczy : )
Lunaris ja wpadam na bułeczkę !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dawaj! daleko nie masz ja przez Ciebie mam ochotę kupić maszynę choć moje szycie ograniczy się do obrabiania pieluch i zszwania prostych kawałków materiału oraz dziur w spodniach.
-
Lunaris wrote:Dawaj! daleko nie masz ja przez Ciebie mam ochotę kupić maszynę choć moje szycie ograniczy się do obrabiania pieluch i zszwania prostych kawałków materiału oraz dziur w spodniach.
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%