Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrez, zapraszam!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82580fe2d005.jpg
Karma88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emiilka, Yoselyn82, nick nieaktualny, Malgonia, Flowwer, nick nieaktualny, Lunaris, Izape_91, nowa na dzielni, Bocianiątko, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Minie możesz nie wrzucać takich zdjęć? Ja wiecznie głodna siedzę, od męża wyprosiłam talerz kanapek i dalej jestem głodna. Nie lubię Cię! Chociaż za roladę podziękuję, ale resztę wciągnęłabym z potrójną dokładką.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OOO Matko jakie kluchy!!!!!!! zjadłabym monitor, bo kluski to moje ulubione danie:) Na szczescie w tym tygondiu umówiłam sie z mamą, że mi zrobi taki obiadzik:)
Dziewczyny, że koenzym q10 najlepiej jako ubichinol to wiem, ale jaką dawkę sobie zamówić? ile mg? -
Dziewczyny zaczęłam coś tworzyć na pierwszej stronie. Skończę dopiero wieczorem. Jak macie jakieś uwagi to piszcie. Pasuje mi jakąś emotka do nas staraczek.
Nikus koniczynka super tylko trochę za dużo i się lista rozjezdza.
Czekam na wasze propozycję
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałsm takie ambitne plany obiadowe, nawet zakupy zrobilam, ale bol glowy mnie wylaczyl. Bedzie bob
Przed wizyta wezme jeszcze jeden apap zebym w ogole kojarzyla cokolwiec, co ten lekarz do mnie mowi.
-
A ja wariuje przy maszynie ♥️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81cf10bdd132.jpg
Jeszczeie skończona bo bez paska i zamka i ogólnie trzeba jeszcze trochę zwęzić ale już mi się podoba! Poszłabym w niej jutro do pracy ale chyba nie ogarnę, no ewentualnie zarwe nockę
nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke, Kargo31, StaraczkaNika, Lunaris, Emiilka, nowa na dzielni, Malgonia, nick nieaktualny, Karma88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Czrna 81, Kaczorka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Iza !!! Powinnaś zawodowo szyc!!!
Izape_91 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
PomniejszyłamAnaaa90 wrote:Dziewczyny zaczęłam coś tworzyć na pierwszej stronie. Skończę dopiero wieczorem. Jak macie jakieś uwagi to piszcie. Pasuje mi jakąś emotka do nas staraczek.
Nikus koniczynka super tylko trochę za dużo i się lista rozjezdza.
Czekam na wasze propozycję
Jestem z siebie dumna 

Albo jeszcze mniejsza:

Iza jesteś niesanowita. Ty powinnaś jakiś internetowy butik otworzyć a nie w banku siedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:32
nick nieaktualny, Izape_91, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Iza rzuć te robote!
nie lubię spódnic, nigdy nie chodzę ale w tą bym wlazła choćby na wcisk! 
Macie na deser moje bombowce (bułeczki drożdżowe z porzeczką), trochę nam przerosły blaszkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b492dd08d1a.jpg
Izape_91, Kargo31, Emiilka, nowa na dzielni, Malgonia, nick nieaktualny, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję ♥️ ale nie wiem czy bym się nie wściekła przy tej maszynie : p czasem mam ochotę ja wywalić przez okno jak mi coś nie idzie , ale kto wie jak się życie potoczy : )
Lunaris ja wpadam na bułeczkę !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dawaj! daleko nie masz
ja przez Ciebie mam ochotę kupić maszynę choć moje szycie ograniczy się do obrabiania pieluch i zszwania prostych kawałków materiału oraz dziur w spodniach.
-
Ja zaczynałam od szycia sukienki z prostokąta z firanki: p więc każdy początek jest dobry, pamiętaj !Lunaris wrote:Dawaj! daleko nie masz
ja przez Ciebie mam ochotę kupić maszynę choć moje szycie ograniczy się do obrabiania pieluch i zszwania prostych kawałków materiału oraz dziur w spodniach.
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%

PO MOIM TRUPIE!