Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nowa, baardzo to lubię! Byłoby co świętować
Ja tym czasem po cichutku powiem, ze wczorajszy monitoring wykazal 5 pęcherzyków, póki co jeszcze malutkie, 0.8-1,3cm wiec nie wiadomo ile z nich się utrzyma. Ale Ciiiiiiiiiiii, żeby nie zapeszyćfrezyjciada, reset, Achia, nowa na dzielni, Lunaris, Cabrera, Izape_91 lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
To ciiiiichutki zaciskam kciuki.
Nowa to musi byc znak. My robilismy dziedzica w rocznice zareczyn a termin swiateczny.. tez uznalam, ze jak nie teraz to kiedy..
Dziewczyny wlasnie poczulam 2 kopniaki. To na mur bylo to az sie poplakalamfrezyjciada, nowa na dzielni, Achia, Lunaris, Cabrera, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, ze teraz sie juz zacznie. Nie dpodziewam sie, ze bedzie to robic caly czas, ale moze w ciagu 2 tygodni juz sie stana bardziej regularne..
I nowa ona kopnela jak pisalam, ze zajdziesz, a taki maluszek ma na pewno dobra intuicje
Frez dam brzuchowi troche odpoczac od fotek, ale takie cuda mi przyszly ze dmyka dzis
Achia, frezyjciada, nowa na dzielni, Lunaris, Cabrera, Izape_91, mi88, Jedna_z_Wielu, JustynaG lubią tę wiadomość
-
No Malgon to to już musi być znak . Chociaż poki co tak się przeziębiłam, że mam nadzieję, że w ogóle damy podziałać w terminie . Już się smialiśmy, że jak mamy zacząć działać to muszę się chociaż trochę wieczorem z tych wszystkich smarków, dresów i nieumytych kłaków ogarnąć bo inaczej eMek nawet na tych swoich Himalajach nie ogarnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 09:40
Malgonia, Izape_91 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Małgoń
by7 to cicho szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza
Nowa, Frez to życzę Wam konkretnych Halnych
Kot będzie u nas w sobotę jak nie schowa się do dziury to pokażę Kotka po przejściach z fundacji ratującej zwierzęta więc pewnie trochę zajmie nam oswajanie. Tymczasem trwa wybieranie imienia (mój syn ma same dziwne pomysły i jak go tu przekonać że tak nie będzie fajnie ).
Zdążyłam z rana się wykąpać, wypić kawę, zjeść śniadanie i obejrzeć Sablewską... nie, nie, wcale nie jestem taka ogarnięta- dzień się po prostu zaczął o 4 Miłego dnia wszystkim!Malgonia, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Nowa ja tam wierze w Twego emka
A chorobsko tez trzeba traktowac jako dobry znak.
Lunaris to ka zdazylam dzis zrobuc pranie, zjesc sniadanie i odgrzac pierogi z wczoraj.. i serio zastanawiam sie jak ja to wszystko ogarne z dzieckiem.. no ale musze miec czas na wsluchiwanie sie w brzuch
Dzis mialam wrazenie ze puknela, ale to nie bylo tak wyrazne jak wczoraj. Pewnie poki co to co kilka dni sie beda pojawiac takie wyczuwalne znaki. Tak nastawiam sie ze za dwa tygodnie moze bedzie bardziej systematyczna. Ale fajnie, ze juz sie ta perspektywa skrocila. -
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nowa na dzielni wrote:????
To tak, żebyście wiedziały, że kciukam za Was i o pamiętamMalgonia lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Matko, myślałam ze ❤️ ciążowe! Buziaki dla Ciebie Jedna, co w ogóle słychać?
U mnie dziwnie trochę, naprawdę dziwny ten cykl po olejach. Szczyt śluzu i libido krolika dosłownie miałam 9 i 10 dnia cyklu, mega bordo test owu 11, aaaa, no i pierwszy ra w życiu miałam plamienie owulacyjnych, tzn teoche krwi. Nie wiem czy to dobrze, czy złe, ale ogólnie hormonu mi strasznie buzują w tym cyklu. Zobaczymy, mam nadzieje ze tym razem coś z tego będzie2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa, zobaczymy czy inaczej i dziwnie przyniesie kropka kciukam za to nie samowicie mocno :*
Jeżeli o mnie chodzi to dziękuję, że pytasz. Odpuściłam starania. Psychicznie nie daje rady z tym, że tyle czasu a tu nic.
Nie zazywam leków, nie liczę i nie testuje. Jedyne co to zaznaczam kiedy @, żeby mnie z zaskoczenia nie wzięła. Ciężka decyzja.
Dlatego się nie udzielam, bo nie dość że nic nie wnosilam to jeszcze Wam nastrój niszczylam. Moje kciuki są dla WAS
MałgońHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jedna co Ty za glupotki opowiadasz. Jaki nastroj niszczylas.
Chcialabym miec jakas magiczna rozdzke ktora machne trzy razy i wszystkie bedziecie miec po dzidziusiu.
Serio im dluzej jestem w ciazy tym bardziej mnie boli, ze jestem ostatnia.. i jak patrze na suwaczek to z jednej strony sie ciesze, a z drugiej mysle, ze przez te 17 tygodni nie przybylo serduszek na liscie
Ciagle licze, ze moze ktoras z przyczajki kiedys sie pojawi z dobrymi wiesciami.
(^/÷×÷€¥₩₩;:#@÷¥₩_=×@;*₩:"+×£₩₩(&&$×++%&&£
Macie wiruski, takue z a psikiem zeby byly bardziej zakazne. -
Ogólnie mam wrażenie, ze nam dinozaurom staran lato mało sprzyja mało z nas chyba zaszło latem2019 początek - strata, 10 tc
Tez mam taka nadzieje chociaż kurcze oczekiwania ze ten cykl będzie szczęśliwy tez raczej się nie sprawdzają, a ja mam wrażenie, ze gdyby to zależało tylko ode mnie to w tym cyklu na pewno by zaskoczyło bo czuje ze wszystko tam pięknie idzie, trzeci dzień z rzędu mam tez takiego ładnego owulaka (chociaż wczoraj był mocniejszy)
Jedna - a co tu można jeszcze ciekawego poza wspólnym jeczeniem i nakręceniem się wnieść? Bo ja już nie mam pomysłu . Możemy coś sobie od czasu do czasu poradzić, porobić jakieś nowe badania, a tak to tylko jeczenie nas swoim losem i czekanie na szczęście nam zostaje .2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań