Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta wrote:Proga jeszcze nie mam. Chyba jutro nie będę robić bety, po prostu pojadę na wizytę. Jak będzie kazał powtórzyć to zbadam dopiero w środę
Noo, może tak najlepiej, podpytaj się i od razu będziesz wiedziała po dzisiaj czy przyda się jakiś prog.
Cabrera - jak to mówią, będzie piłkarz
Cabrera lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Laseczka, spokojnie, ja przy takiej becie jak Ty teraz miałam prog 12, a w poprzedniej ciąży 11 a poroniłam nie przez proga. Rozkręci się! Ale do lekarza iść musisz bo dupek albo lutka koniecznie potrzebna dla wspomagania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 15:47
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga, Ty chyba miałaś na początku słabego proga a wszystko było oki, nie? Mi się wydaje że przy becie ok 20 prog zazwyczaj sam z siebie nie jest szałowy, bo przecież on zjeżdża po owulacji i dopiero betą wystrzela w górę. No ja też miałam przecież teraz lipę i teraz cudnie podskoczył2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Cabrera a który bierzesz? Wg mnie bardzo dobry jest magne b6 forte, bo to lek nie suplement diety. Ja czasem i po 6 na dobę jadłam. A co lekarz a to? No i nospe 3x1 też na skurcze łykałam
No właśnie ten biorę + duphaston (ponoć też ma działanie rozkurczowe). Na nospę źle reaguję, więc jej unikam. Lekarz wie, trochę martwi go częstotliwość, ale mu ufam (to znajomy Gin i gdyby coś było nie tak, to na pewno skierowałby mnie do szpitala).
Będzie dobrzeAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Aga, Ty chyba miałaś na początku słabego proga a wszystko było oki, nie? Mi się wydaje że przy becie ok 20 prog zazwyczaj sam z siebie nie jest szałowy, bo przecież on zjeżdża po owulacji i dopiero betą wystrzela w górę. No ja też miałam przecież teraz lipę i teraz cudnie podskoczył
Frez chyba też miała niski prog z tego co pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 16:38
-
nick nieaktualnyCabrera wrote:No właśnie ten biorę + duphaston (ponoć też ma działanie rozkurczowe). Na nospę źle reaguję, więc jej unikam. Lekarz wie, trochę martwi go częstotliwość, ale mu ufam (to znajomy Gin i gdyby coś było nie tak, to na pewno skierowałby mnie do szpitala).
Będzie dobrzenowa na dzielni, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Cheresta, ale jeszcze nie jest tragiczny. Spokojnue zacznij brac proga zeby maluszkowi pomoc.
Cabrera mi bez luteiny ciagle brzuch twardnueje, a i po niej roznie bywa. To chyba taki urok bycia w ciazy. A u Ciebie to juz moga byc skurcze braxona hicksa. -
Cheresta wrote:Progesteron malutki 9,6 ng/ml 😢
To ja tylko powiem, że koleżanka przy bardzo podobnej pierwszej becie do Twojej - miała progesteron w okolicy 8. Lekarz powiedział „elegancko”. Nie brała niczego - żadnego duphastonu, ani luteiny. Jest już w 7 tygodniu. Mocno trzymam za Ciebie kciuki! -
Malgonia, Angelika1313, Lunaris, Aga9090, Cabrera, Ochmanka, Achia, JustynaG, Rucola, mi88, Emiilka lubią tę wiadomość
Dziewczyny wpadłam na szybko pogratulować betuniek niech dalej rosną -najlepiej w szałowym tempie.
Nowa -bardzo fajne porównanie- mega róznica. Cheresta leć do rosmana i kup kilka. To ostatnia okazja na najbliższe miesiące żeby sobie coś obsikać (potem tylko nogi).
Cabrera patrzę na Twój suwak pod wpisem- 72 days to go! o mamo! Kiedy to zleciało??? Kobieto Ty rodzisz za chwilę Jak napisałaś o KTG to dopiero to sobie uświadomiłam
Lece bo moi Panowie rozrabiają na całego- głównie ten mały nieodkładalny.Malgonia, nowa na dzielni, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Cheresta moja gin na proga 7dpo od 7,2 do 9,6 mówiła że wszystko jest dobrze. Ja się na of nabawiłam manii minimum 10+ 😋 podkoksujesz i będzie dobrze!
Co do kibelków to rękami i nogami popieram Angelikę. Te kołnierze to jakaś zemsta chyba. No i koniecznie wyprofilowany na antychlapanie!Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo, a to z tego samego sika
Lunaris j to się nie mogę nadziwić, że Stasio już taki staryLunaris lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyTak, tak ja miałam mega niski i to przy dużo wyższej becie. A Florek cały i zdrowy(pomijając tą nieszczęsna kraniostenoze).
Dziewczyny tyle to ja wiem, że bezkolnierzowy! Tylko jaki wybrać co by nie chlapał... Jest tego tyyyyle na rynku, że w życiu nie myślałam, że tyle czasu nad kiblem będziemy dumać 😂