Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ktoś wie co u Bocka? Bardzo jej kibicuje (innym staraczkom również oczywiscie). Bociek wysyłał mi duphaston w ostatniej ciąży jak na szybko potrzebowalam. Jak widać poszczescilo się, czego i jej mocno życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 18:03
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No właśnie nie wiem, miała chyba podchodzić niedługo znowu do IV, wczoraj tez się zastanawiałam co u Frelci
Bocianiatko, odezwij się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 17:33
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Bocius narazie ma przerwę i odcina się od starań na tyle ma ile to możliwe, ale mam nadzieję że niedługo wróci z najlepszymi wieściami
A ja pokazuje Wam mój brzuch, który niby mieści człowieka wielkosci 2,5 cm ?😁 Wiem napewno że w tej sukience do pracy już nie pójdę 🤨
nowa na dzielni, szona, Achia, Cabrera, Malgonia, Aga9090, Angelika1313, Yoselyn82, Ania_1003, Anna Stesia, frezyjciada, Lunaris, JustynaG, Cheresta, Kaczorka, Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Ja co jakiś czas próbuje Wam uchwycić mój, ale na zdjęciu jest jakiś mniejszy niż normalnie i wyglada na tylko odrobine większy niż Izape . Na żywo widać bardziej, zrobię za jakiś czas jakieś porządne
Izape_91, Cabrera lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cheresta no wspaniale wiesci. To juz na 100% nie ovi. Mocno kciukam za kropusia, niech wije sobie gniazdko i zdrowo rosnie. Ciocia caluje w kazda komoreczke.
Izape no slodki brzuszek. Tulaj go i glaskaj
Moj maz chyba wzial sobie opuerdziel do serca bo rozkrecil lozko ktore stalo u Ali a z rana nastawil mi prawie pusta zmywarke 🤣Izape_91, Achia lubią tę wiadomość
-
Cheresta, cudowne wieści! Niech sobie kropek mości tam u Ciebie wygodne mieszkanko na 8,5 miesiąca!
Iza, śliczny brzuszek!! Uwielbiam patrzeć na ciążowe krągłości, trochę mi tęskno do nich.
Nowa, a jeszcze Ci napiszę, że to fajne imię. Znam dwóch małych chłopczyków o takim imieniu - jeden ma już 6 lat, a drugi - 3 miesiące. Pasuje do nich. A w przedszkolu to - jak mówiła mi mama tego starszego - jest taki konglomerat rozmaitych imion, że dzieci kompletnie nie zwracają na to uwagi (najlepszymi kumplami jej synka są Luka i Henryk). Kiedyś miałyśmy z Pilik dyskusję nt. nadawania oryginalnych imion i ciągle jestem zdania, że w szkole czasami dzieciaki mogą się przyczepić do wszystkiego, i że do każdego imienia można znaleźć obraźliwy rym albo łatkę.
Reset, ja baaaardzo lubię Twoje imię. Ma piękne znaczenie, a do tego bardzo bliska mi osoba takie nosiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 21:31
Izape_91, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza! Ty to taki chudzielec jesteś, że nie dziwne, że tak szybko widać
Cheresta ❤
A powiem Wam w tajemnicy, że Malgonia to w tej ciąży wygląda tak seksownie! No oczu oderwać od tego brzunia nie można!
Dzięki Małgoń za dziś! 😘Malgonia, Izape_91, Anna Stesia, Achia, nowa na dzielni, Aga9090, Lunaris, Yoselyn82, szona, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Freziku. Zwlaszcza bez makujarzu i w starum swetrze
Czloeiek jednak powinien sie zawsze szykowac jak na randke, bo nigdy nic nie wiadomoIzape_91, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Iza, cudownie wyglądasz! A kiedy masz zamiar w pracy powiedzieć ?
Cheresta, niezmiennie trzymam kciuki!
AnnaStesia, Luka - nie znam tego imienia. Henryka (Henia) znam jednego. Całkiem fajne imię!
A skoro Ci tęskno do brzuszka to może może... ??Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Mi z imieniem Luka kojarzy się tylko historia, gdzie przy chrzcie ksiądz już zgłupiał i połowa chrztu była jakby chrzcił dziewczynkę a połowa jak chłopca.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Cheresta YES YES YES gratulacje! kropeczku rośnij w siłę!
Iza ślicznie wyglądasz - ja bym właśnie permanentnie chodziła w tej sukience no chyba że nie chcesz żeby w pracy zauważyli.
Dzięki za newsy o Boćku- proszę mocno pozdrowić i uściskać i zawsze na nią czekamy. Mam nadzieję że niebawem wrócą do boju! -
Oj rośnie w siłę 😊 dzisiejszy sik już mnie uspokoił, bo taka krecha to nie może być żadna pomyłka. No i skoro tak ciemnieje to z Ludzikiem wszystko dobrze
Lunaris, frezyjciada, Yoselyn82, nowa na dzielni, Angelika1313, Aga9090, JustynaG, Inga28, Kargo31, Achia, szona, Malgonia, Izape_91, Ania_1003, Cabrera, Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Wspaniała ale się cieszę !
-
Dziewczyny myślę nad zakupem jakiegoś poradnika dla przyszłych mam. Jakie jest wasze zdanie? Czy to w ogóle jest przydatne czy lepiej sobie odpuścić? Łapie się często na tym, że mam ochotę coś zjeść, ale za chwilę się zastanawiam, czy na pewno mogę. Albo jak jest z tą kawą. Jedni mówią, że trzeba odstawić. Inni że jedna nie zaszkodzi. I wiele wiele innych takich kwestii, a ja jestem kompletnie zielona 🤨