Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa trzymam kciuki by brak emka to byla jedyna niedogodność, a porod byl lekki, mily i przyjemny
Spraw sobie jakas przyjemnosc na koniec o ktora ciezko jesli nie masz 4 godzin ciagiem czasu ido boju:) -
Cheresta super brzuszek, ładnie wyglądałas 😍
Małgonia ale śliczny cukiereczek 😍 już nie taka malutka
Frez kciuki mocne!! Daj znać po wizycie 😀
Nowa mam nadzieję że dotrwasz jeszcze tydzień. Wtedy już ciąża donoszona 😍 a potem już z górki. Właściwie już masz ostatnia prostaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 20:02
Malgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak tak, zamierzam jeszcze wytrzymać . Tzn nieczułe się teraz porodowo, w jakimś 35 tc miałam takie kilka dni gdzie miałam skurcz na skurczu i wydaje mi się, ze wtedy szyjka poszła. Potem mink dużego ruchu (nie mogłam się powstrzymać od pomagania s remoncie chociaż teoche ) skurcze miałam już sporadycznie. Teraz mam może kilka dziennie wiec chyba jeszcze nie czas. Tylko mam wrazenie, ze mały próbuje mi się wciskać głową niżej. Ja już z ta sytuacja sama nie wiem, czy za miesiąc będzie coś lepiej, czy tylko gorzej. Ogólnie staram się w ogóle tym wszystkim nie denerwować i spokojnie sobie czekać
A jak tam u Was Cabrera? Jak młody?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyNowa, masz bardzo dobre nastawienie 😊
Mimo tej trudnej sytuacji przecież za chwile przyjdzie Wasz ukochany synek na świat (imię pozostaje bez zmian W.?).
Zdecydowałaś się na Lutycka?
A u nas wszystko bardzo dobrze.
Aktualnie rozszerzamy dietę (wczoraj mały wciągnął 3/4 banana 😍 ).
Za chwile stuknie nam pół roku (😱).
Dziecko mam naprawdę złote ❤️
Zostawiam go na chwilkę:
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 17:35
nowa na dzielni, Cheresta, frezyjciada, Frelcia_na_tymczasie, Rucola, JustynaG, Yoselyn82, sliweczka92, Anna Stesia, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Cudowny! 😍 Raczej Lutycka Chyba, że po drodze się jeszcze coś pozmienia ze względu na sytuacje. Imię chyba tak, chociaż stwierdziliśmy ze zdecydujemy ostatecznie kiedy go zobaczymy (chociaż wszystko wskazuje na to, ze nie zobaczymy go w tym samym czasie). Na Polnej słyszałam ze chyba będą rodzić ewentualne rodzące z Korono, ciekawe w ogóle ile dziewczyn pozmienia swoje plany co do miejsca porodu2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co się stało Frelcia?
Mamaginekolog chyba mowila właśnie, ze ogólne wytyczne, ze w ciąży większość wizyt, na których ma być usg są traktowane jako pilne, a takie z usg prenatalnym to już w ogóle. W każdym razie koleżanka jest w 6 tygodniu ciąży i odwołali jej wizytę, powiedzieli ze na tym etapie wizyta jest większym ryzykiem niż jej brak i ma siedzieć w domu2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualnyFreluś a co w pracy za akcja?
Ja wysłałam papiery o przerwanie wychowawczego i kolejnego dnia od razu telefon on nowej kierowniczki, że chyba sobie żarty z nich robię i mam być poważna. Powiedziałam, że zgodnie z prawem mogę przerwać wychowawczy kiedy chce, więc nie rozumiem, gdzie ona widzi w tym żarty. Oczywko nic nie powiedziałam, że jestem w ciąży i że z dniem powrotu dam im L4....pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/094628bfeb4e.jpg.html
Nie wiem co się zadziało bo 18 dni temu miałam obfita miesiączkę. Od wczoraj boli mnie jajnik i plamię więc dziś tak o zrobiłam test, nawet nie przypuszczając że coś mogło się zadziac kilka dni po miesiączce ioto co wyszło. Jadę zaraz do szpitala bo się przestraszyłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 13:57
Yoselyn82, Anna Stesia, Malgonia, Cabrera, Lunaris, Izape_91, Malinowa91 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualnyKingulla!!!!😱😱😱😱😱😱😱 Dziewczyno!!!!! Dawaj znać koniecznie! Boże!!!! Oby to zdrowy maluszek zamieszkał tam gdzie należy!!!
Moja siostra cioteczna dowiedziała się o ciąży w 5 msc! Bo normalnie miała okres przez ten czas. Dziecko zdrowe, niedługo kończy 5 lat. Oby i u Ciebie tak byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 13:59
Kingulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKingulla wrote:https://naforum.zapodaj.net/094628bfeb4e.jpg.html
Nie wiem co się zadziało bo 18 dni temu miałam obfita miesiączkę. Od wczoraj boli mnie jajnik i plamię więc dziś tak o zrobiłam test, nawet nie przypuszczając że coś mogło się zadziac kilka dni po miesiączce ioto co wyszło. Jadę zaraz do szpitala bo się przestraszyłam...
Ijeeeeeeeeeeeeeee ale czad super super super!Kingulla lubi tę wiadomość
-
O matko! Kingula ale super 💓 trzymam mocno kciuki żeby było wszystko w porządku. Ile tu ostatnio niespodzianek!
Carbera cudowny maluszekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 14:41
Cabrera, Kingulla lubią tę wiadomość