Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta pingwinek lepszy niż wielorybek ja to wyglądałam jak wielki waleń wyrzucony na brzeg w maju pytali mnie czy już będę na dniach rodzić a termin był na 26 lipca ale i tak uważam że to najpiękniejszy ciężar jaki możemy nosić
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Frelciu, nawet nie wiesz, jak bardzo sie cieszę! Wspaniałe wieści! Rosnijcie zdrowo, w końcu i dla Ciebie zaświeci słoneczko!
Dziękuje mam nadzieje.
Mój progesteron pięknie urósł. Brzuch boli okresowo i jajniki tez ale czytałam ze to dobrze bo wszystko tam rośnieAnna Stesia, Cheresta, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam na każdej wizycie do prenatalnych posrana ze strachu . A jak jeszcze przyjął mnie w gabinecie, w którym poprzednio dostałam złe wieści to już w ogóle myślałam, ze zemdleje . Tymczasem już tylko tydzień do donoszonej ciąży!
Frelcia kciuki, daj znać od razu
Widzę Frez tak cichaczem podczytując, że cały czas Cię męczą mdłości? Ciekawe co to za rozrabiara tak Ci daje w kość nie mogę się doczekać, aż się dowiesz kogo tam nosiszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 12:58
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Frelcia jutro ważny dzień kciuki!
Nowa nie wierzę że to już za chwilę będziesz nam tu fotki wrzucać maluszka-okruszkanowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia co-co jumbo i do przodu! jeszcze tylko 37 tygodni rośnijcie zdrowo!
Frelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia mega! Niech fasolka rośnie teraz w cudownego bobasa!
Frez - prawie . Właściwie wszystko jest na etapie prawie gotowego . Korono mnie dzisiaj popchnął do ogarnięcia jeszcze do końca apteki, remont kończymy w tym tygodniu i pozostaje czekać. Jutro mam wizytę kontrolną, zobaczymy ile ten nasz klusek waży i jak się ma . Czuje, że ma już mało miejsca i więcej się przeciąga w miejscu, ale ma te swoje kilka godzin aktywności gdzie po staremu tak szaleje, że wszystko mi obija w środku i wykręca brzuchFrelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Frelcia gratulacje 🥰 pamiętam jak około 3 tygodnie po transferze nasze maleństwo miało okolo 12mm a teraz sam jej nosek ma 7mm! Tak to szybko mija, sama się przekonasz 😉
Nowa to już tak niedługo, potem zaraz Iza i ja 😱 nie masz stresa przed porodem?Malgonia lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie! Mały ma ciut ponad 3 kg i jest głową w dół, a ja nie mam już w ogóle szyjki , 1,5 cm rozwarcia. Więc może być różnie, mogę donosić, a mogę zaraz rodzić. Nie boje się porodu, tylko mi smutno jak sobie pomyślę, że pewnie emka w ogóle tam nie wpuszczą. Z porodem sobie jeszcze poradzę, ale mam mu tylko zdjęcia wysyłać i sama tam siedzieć? No szkoda gdyby tak miało być, zobaczymy ale raczej trzeba się tak nastawić.
Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań