Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset jedtem tego swiadoma. I wiem, ze sluchanie po raz 36,ze to nie pierwszy dzien malpy tylko ciazy moze byc irytujace, ale ja serio wierze, ze w koncu ten cykl nadejdzie.
Ja mialam serio problem z poukladaniem sobie w glowie czemu dostalam Ale skoro nie umiem sie nia zaopiekowac. Bo na pewno kazda bylaby lepsza mama niz ja. Ale w koncu trzeba sie ogarnac i cieszyc sie tym, ze mi sie poszczescilo. Bo jak mowi reklama Ikea " nie musi byc idealnie by bylo doskonale" -
Małgonia jesteśmy najdoskonalszymi matkami w swojej niedoskonałości
Oby każda kobieta która tego pragnie mogła doświadczyć tych uczuć.
Ps zapodaj w wolnej chwili suwaczek -
nick nieaktualny
frezyjciada, Cabrera, olik321, Jeżowa, nowa na dzielni, JustynaG, Malgonia, Achia, Ania_1003, Ochmanka, szona, Rucola, Kotowa, moyeu, Cheresta, Madzik34, Lunaris, summer86, pilik, Kingulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia! Ogromne gratulacje!!! O jak wspaniale, o jak cudownie! Naprawdę wspaniała wiadomość
Frelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, cudownie! Wielkie gratulacje i kciuki!! ❤️❤️
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
No to chyba Frelcia przejęła brzuszek naszej Śliweczki.
Gratulacje!
A taka tu cisza była... aż miło zajrzeć na wątek dla takich newsów.
No i oczywiście czekam na wynik bety!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 19:01
-
nick nieaktualny
-
Cudownie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FRELCIA ale cudowna wiadomość wielkie kciuki zaciśnięte za Was i Wasze potomstwo!
Mamy nadzieję na częstsze raporty teraz
To chyba tak odnośnie naszych ostatnich rozmów że chcemy się doczekać brzuszków wszystkich DinkówFrelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia trzymamy kciuki i czekamy jutro na info.
W końcu MUSI się udaćFrelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość