Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia to ja zycze by szybko zlecialo tak do pierwszych ruchów
potem ciaza jest juz calkiem fajna
O ktorej dziś wyniki?
Ala majakis regres snu. Co ja odkladam to sie budzi. Ale bylam dzielna i po poltorej godzinie spania u mamy na raczkach i dlozylam ja w koncu do lozeczka. Dzis pierwszy dzien w kokonie bo z kosza mi wyroslaa dopiero co byla takim kurczaczkiem
Izape_91, Rucola, kittinka, olik321, Lunaris, Cheresta, moyeu, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Frelcia to ja zycze by szybko zlecialo tak do pierwszych ruchów
potem ciaza jest juz calkiem fajna
O ktorej dziś wyniki?
Ala majakis regres snu. Co ja odkladam to sie budzi. Ale bylam dzielna i po poltorej godzinie spania u mamy na raczkach i dlozylam ja w koncu do lozeczka. Dzis pierwszy dzien w kokonie bo z kosza mi wyroslaa dopiero co byla takim kurczaczkiem
Myślę że po tym co przeszłam będę miała na każdym etapie jakiś niepokój. Wyniki mam przed 18. Piękne masz to swoje DzieciątkoMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgoń cudo
jakie one są słodkie jak śpią
Frelcia wspaniale! piękny wynik -kciuki cały czas zaciśnięte. Niby człowiek już w ciąży a to taki stresujący okres! Niech szybko Ci leci do kolejnej wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 19:24
Frelcia_na_tymczasie, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uff.. normalnie ledwo uspilam tego krasnoluda mojego, bo w nerwach patrzylam tylko, ze mi na forum zajrzec nie daje
Gratulacje. Niech rosnie pod niebiosa razem z Twoim brzuszkiem -
Malgonia
suwaczek pociążowy
Malgonia, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Jak patrzę na ciąże po ivf to istny rollercoaster
Zdjęcie jakościowo kiepskie, ale u siebie nie nam tak długiego lustra jak u mamy, która obecnie ma remontFrelcia_na_tymczasie, nowa na dzielni, frezyjciada, Malgonia, Lunaris, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:
Hehe mój mówi na mnie Kalafiorbo wsadziłam klucze do auta do lodówki. W ciąży po IVF jest zdecydowanie inaczej ale to moje zdanie. Chodzi mi o psychikę.
Brzusio cudny! też chcę takiCheresta lubi tę wiadomość
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Hehe mój mówi na mnie Kalafior
bo wsadziłam klucze do auta do lodówki. W ciąży po IVF jest zdecydowanie inaczej ale to moje zdanie. Chodzi mi o psychikę.
Brzusio cudny! też chcę taki -
nick nieaktualnyCheresta wrote:Nie mam porównania, bo w naturalnej byłam dosłownie kilka dni. Mimo to nie odczuwam ciąży po in vitro jako coś innego. Wiadomo wystarana, wychuchana i wycierpiana, może dlatego nawet do polowkowych bałam się czy wszystko ok. Na szczęście czas szybko leciał (i leci dalej) i ani się obejrzysz też się takiego brzuszka dorobisz 😉 w końcu kiedyś musi być dobrze
Teraz walczę o progesteron bo mam naturalnie prawie żaden. Na szczęście jestem obstawiona lekami. W środę idę na usg i musi być pęcherzyk. -
Frelcia bierzesz dupka w dawce dobranej przez lekarza i nic więcej nie możesz zrobić. Będzie dobrze 🙂 ja na luteinie 2×200 od dnia transferu dobiłam do wyniku 40 w 7dpt, wiec przynajmniej mialam na papierze że leki dają radę. Teraz profilaktycznie 2×100 i tak do końca ciąży
Malgon i chyba całkiem spory domek, bo jak wspinalam się po schodach w rozpietej kurtce to aż sąsiadka mnie spytała czy aby coś się nie szykuje 😀 -
nick nieaktualnyCheresta wrote:Frelcia bierzesz dupka w dawce dobranej przez lekarza i nic więcej nie możesz zrobić. Będzie dobrze 🙂 ja na luteinie 2×200 od dnia transferu dobiłam do wyniku 40 w 7dpt, wiec przynajmniej mialam na papierze że leki dają radę. Teraz profilaktycznie 2×100 i tak do końca ciąży
Malgon i chyba całkiem spory domek, bo jak wspinalam się po schodach w rozpietej kurtce to aż sąsiadka mnie spytała czy aby coś się nie szykuje 😀
Dziękuję za ten komentarzbiorę dupka 1x3 i lutinus 3x1 ale to dla spokoju mojej głowy jak to doktor ujął
Fajnie Ci ta lutka podbiła proga. Mam nadzieję że jutro na badaniu wyjdzie już w normie.