Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minie, mistrzu! Podziwiam, że w takie upały chce Ci się robić słoiki. Ja nie mam póki co cierpliwości. Na szczęście moja mama robi spore zapasy i zawsze nam przywozi różne smakołyki
Karma, duża już EmilkaCo do szyjki, to może się polepszy, gdy trochę poleżysz.
Luna śliczna ZuziaOby echo nie wykazało pogorszenia.
Nika, pionowo od góry? W sensie, że robię fałd skóry i wbijam pionowo w wierzchołek tej fałdy? Pytałam w aptece jak przechowywać i mówiły, że normalnie w szafce byle nie nagrzewającej się np od okna, piekarnika itp.
Lamka, ja od paru miesięcy obserwuję tulika i raczej bym chciała kupić.
KateHawke myślę, że jak najbardziej możeTak samo jak ospę można mieć więcej niż raz. Ja miałam dwa razy ospę. O, widzę, że Lunaris już odpowiedziała
Jeżowa fajny jeżI mówisz "Hold the door"?
Rucola faktycznie kawał chłopa z Lewcia
Achia, u mnie również Kaktusy
Jeżowa, KateHawke piona!Boję się tylko o swój cukier po tych smakołykach... W przyszłym tygodniu się okaże czy cukier grzeczny
Aga według mnie rożki to już nie to samo co zwykły KaktusW zeszłym tygodniu kupiłam Kaktusy grefrutowo czekoladowe (chyba?), bo innych nie było w sklepach okolicznych i to był błąd, bo połączenie jak dla mnie jest wręcz ohydne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 23:35
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi właśnie najbardziej smakuje ten zwykły Kaktus czarny i pomarańczowy
Wolę takie mniejsze, bo np rożek to dla mnie za dużo i za słodko już, a zwykły w sam raz.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Lunka wiem że wczoraj co innego chcieliście usłyszeć na wizycie.. Ale Zuzia jest silna dziewczynka i razem z Tobą będzie w Łodzi bezpieczna. Cały czas trzymam za malutka kciuki. Masz już jedna drobna ale piekna dziewczynkę i na jesień bedziesz miała drugą w komplecie:)
Karma szyjka może się wydłużyć,ale narazie zadbaj o siebie i dużo leż.
Emilka ile Ty masz energii w te upały! Gratuluję pierwszego klienta! Do poniedziałku na pewno wszystko ogarniesz!!
Rucola ból brzucha na tym etapie jest normalny,połóż się wtedy i chwilę odpocznij powinno przejść. U mnie najgorzej było w zeszłym tyg bo codziennie bolały kości krocza i nie mogłam spać.. uczucie jakby Ci ktoś rozciągał je od środka. W tym tyg wszystko minęło.
Minie chylę pokłony za te słoiki!
Ewela współczuję oczekiwania. Jestes 2 tyg dalej i wiem ze to może byc frustrujące czekać na maleństwo A na wizycie usłyszeć "No way, szyjka długa". Ja już o moja nie pytam bo cholera zamiast sie skracać na koniec ciąży to jest w świetnej kondycji!
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.. dobrze że chociaż teraz jest czym oddychać bo wczoraj myslalam że wyzionę ducha... choć i tak ostatnio mój strój to bielizna i hektolitry wody do tego.. byle do piątku do wizyty. A Marcel fika dziś od rana i ma się świetnie. Żaden upał mu niestraszny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 05:07
Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Dzieki za wszystkie wczorajsze slowa. Od wczoraj mam luteine dopochwowo brac. Kurde, beznadziejny jest ten aplikator. Wczoraj jakos poszlo, ale dzis ni hu hu, recznie musialam dzialac i chyba tak zostanie.
Dzwonilam wczoraj na to echo sie umowic, ale musze miec usg polowkowe zrobione, wiec po sobocie sie zapisze, a w poniedzialek do genetyka podjade.
Dobrze, ze maz dzis w domu to ogarnie najwazniejsze rzeczy w domu.
Ktos dzis wizytuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 06:03
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry
zgadzam się z Olik, przynajmniej jest czym teraz pooddychać! Ciekawe jak bardzo gorąco będzie dzisiaj...
Ja się obudziłam godzinkę temu i kompletnie niepotrzebnie przypałętała mi się myśl typu "kupić białe czy szare prześcieradło do łóżeczka?" no i się zaczęło planowanie, urządzanie, marudzenie - to wszystko tylko w mojej głowie oczywiście
Czy dzisiaj za kogoś trzymamy kciuki? Przypomnieć się proszę koniecznie!
Jestem strasznie ciekawa co u Flo, ale Szymuś ją całkowicie pochłonął (i bardzo dobrze!)Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Dzien dobry.
Dzieki za wszystkie wczorajsze slowa. Od wczoraj mam luteine dopochwowo brac. Kurde, beznadziejny jest ten aplikator. Wczoraj jakos poszlo, ale dzis ni hu hu, recznie musialam dzialac i chyba tak zostanie.
Dzwonilam wczoraj na to echo sie umowic, ale musze miec usg polowkowe zrobione, wiec po sobocie sie zapisze, a w poniedzialek do genetyka podjade.
Dobrze, ze maz dzis w domu to ogarnie najwazniejsze rzeczy w domu.
Ktos dzis wizytuje?
Karma, w ciąży chyba własnie powinno się aplikować palcem a nie aplikatorem, z tego co kojarzę tak bylo na ulotce.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
U mnie 3 dni do donoszonej ciążycieszę się że Zosia nie urodziła się ani w maju ani w czerwcu ani w lipcu tylko będzie z sierpnia tak jak miało być
Dziewczyny z problemem szyjek, słuchajcie lekarza dużo leżeć i naprawdę robić niewiele i będzie dobrzebo nawet ja gdzie miało być mega źle wyszło dobrze także dużo wiary wam życzę i cierpliwości
pilik, summer86, Angelika83, Kaczorka, Rucola, agulineczka, Kargo31, Nadzieja22, Phnappy, KateHawke, -Mamunia-, Sarna84, Emiilka, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Wlasnie ulotke doczytalam do konca. Fakt. Wczoraj tylko tak zaaplikowalam, wiec luz.
Bajka super, kolejny dzien z glowy. Zosia coraz bezpieczniejsza.Bajkaaa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Bajeczko, w sobotę jak już będzie ciąża donoszona to należą Ci sìę jakieś mega ekstra lody z tej okazji
Luna, jest mi strasznie przykro że zmiany w serduszku Zuzi się nie cofnęły. Musicie być teraz silni dla niej, mam nadzieję że mąż będzie dla Ciebie wsparciem. Najważniejsze w tej sytuacji, że wada została odpowiednio wcześnie wykryta i dzięki temu będziesz rodzić w miejsu, w którym Zuzia od pierwszych minut będzie pod najlepszą opieką.
Jesteś silna babka i wiem, że dasz radę! Ale jeśli potrzebujesz odreagować emocje, pozwól sobie na chwilę płaczu.
Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Summer lody to ja sobie fundne dziś
bo planuje miec fajny dzień
nawet menu dzisiejsze w szpitalu jest fajne tak jakby specialnie na moje urodziny
Życzę wszystkim udanej środySiwulec, JustynaG, KateHawke, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajeczko dziś są Twoje urodziny???? Jeśli tak to samych wspaniałości, ogromu miłości i łatwego porodu. Oby macierzyństwo było samą przyjemnością z jak najmniejszą ilością wyzwań !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 07:26
Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajeczko - długiego życia w zdrowiu, szczęściu i miłości! I ogromnej pociechy z Zosi
I masz rację - z tych wszystkich miesięcy sierpień jest najlepszy
Karma i Rucola - pięknie rosną Wasze dzieciątka
Karma - luteina i odpoczynek pomogą i za kilka miesięcy będziesz biegać jeszcze, żeby się ta szyjka w końcu skróciła
Luna - Zuzia będzie pewnie młodszą kopią swojej siostrya z serduszkiem lekarze sobie świetnie poradzą.
Achia - powinnaś się jednak zaopatrzyć w Renie, bo teraz zgaga może Cię męczyć coraz częściej. A mleko czy lody nie zawsze pomagają.
Ewela i Olik - czekamy na Wasze pociechyale w takie upały chyba lepiej im w brzuszkach :p
Bajkaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Bajeczki wszystkiego co sobie tylko zamarzysz niech się spełnia :*
Dzisiaj imieniny Nadii - trzeba zjeść coś pycha, tylko nie wiem co
I mam studniówkę... Ale to zleciało... Muszę wymyślić jak uczcić ten dzień
Miłego dnia, oby cokolwiek chłodniejszego...Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmek właśnie wyszedł do pracy a ja w ryk. Przepraszam że znów mam taki zjazd ale ciągle coś jest nie tak. Teraz jeszcze ta szyjka cholera się rozwiera i ma taką małą wagę
ja wiem, że jest po prostu wyjątkowa, ale w tej ciąży spotykają mnie same pieprzone wyjątki. Zeświruje czekając do tej wizyty w Łodzi, a dzwonie tam dopiero za tydzień. Nie wiem co z egzaminem, ciężko mi się nawet zebrać do nauki mając z tyłu głowy ten poród w Łodzi. Wiem, że są gorsze problemy a tam dla małej będzie najlepiej, ale same rozumiecie... Wiem też że z tą wada można żyć, ale cholera czy naprawdę aż trzy zastawki muszą źle pracować... Do tego ta aortalna, a to niby bardzo rzadkie. Pół nocy nie spałam.
Ale fakt, wszyscy jak widzą zdjęcie to od razu mówią, że to mała Tosia. Śmiejemy się z emkiem, że byłoby super jakby była taka sama tylko z brązowymi oczami i czarnymi włosami (po mnie)
Karma kochana przepraszam jeśli pisałaś, ale szukałam i nie znalazłam, dlaczego musicie robić echo?
Bajeczko wszystkiego najlepszego dla najdzielniejszej mamy :* dużo zdrowia dla Waszej rodziny, a przede wszystkim pociechy z Zosieńki
A na zgagę też polecam kaktusy, w sumie jakiekolwiek lody wodneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 07:52
-
Bajeczko wszystkiego co najlepsze !!! Zdrówka dla Ciebie i Zosi