WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Jaki to koszt mniej więcej może być? Bo tak myślę że jeśli nie pojedziemy do mojego domu we wrześniu to trochę bezsens żeby mój mąż sam jechał autem ponad 300km w 1 stronę, płacił za benzynę i autostradę- wiadomo, szkoda kasy. Siostra może wysłać kurierem.tzn mam nadzieje że może...Z tym że to byloby parę rzeczy- owa gondola, łóżeczko turystyczne i jakieś pierdoły ( chyba kosz na pieluchy, mały rogal, może ciuszki). Zastanawiam się ile całość mogłaby wynieść...
    Ja zamawiałam nowy to miałam w cenie ale jak sprzedawałam to koszt kuriera był 70 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a ciężko jest zapakować wózek?już widzę że to pierwsze pytanie mojej siostry :p bo reszta to pikuś podejrzewam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Aga a ciężko jest zapakować wózek?już widzę że to pierwsze pytanie mojej siostry :p bo reszta to pikuś podejrzewam.
    Ja miałam zapakowany w folię babelkowa i karton

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia żeby było najtaniej to najlepiej zapakować w prostopadłościenny karton.

I o ile jeśli będziesz chciała wysłać sam wózek to jeszcze się w miarę opłaca, to już niestety im większe wymiary przesyłki tym jest znacznie drożej.

Ja polecam furgonetka.pl, jeszcze się nie zawiodłam, a wysyłałam też za granicę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 21:06

• Rucola Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!!
    Pomartwiłam się na zapas :) Mój Syncio to kawał chłopa, 2800 kg żywej wagi, ułożony główkowo. Przepływy bardzo dobre, łożysko też, szyjka cytuję "skrócona adekwatnie do etapu ciąży" więc się skraca ;) ale nie wiem jaka długa, ale na razie jeszcze trzyma. W sytuacji awaryjnej mamy nie dzwonić tylko jechać na IP, więc dość wymownie nas pokierował ;) powiedział ze w razie porodu nie będziemy go wstrzymywać, więc..... moje dziecko zdolne do samodzielnego życia aktualnie na mnie pasożytuje :P Ale to najsłodszy pasożyt na świecie :)

Phnappy, summer86, Jeżowa, Achia, Aga9090, Kaczorka, Luna1993, JustynaG, Minie Black, olik321, lamka, KateHawke, Lunaris, Patrycja20, Karma88, Siwulec, Bajkaaa, pilik, Emiilka, blue00, Nadzieja22, ibishka, Angelika83, E_w_c_i_a, Yoselyn82, Sanka, malka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Achia żeby było najtaniej to najlepiej zapakować w prostopadłościenny karton.

I o ile jeśli będziesz chciała wysłać sam wózek to jeszcze się w miarę opłaca, to już niestety im większe wymiary przesyłki tym jest znacznie drożej.

Ja polecam furgonetka.pl, jeszcze się nie zawiodłam, a wysyłałam też za granicę.

No myślałam że wozek jako jedna paczka a te pierdoły jako druga paczka. Myślę że to i tak wyjdzie taniej niż benzyna + autostrada

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ale Lewcio już duży ❤️ może będzie chciał wyjść jak upały miną, bo kto by się pchał w taką pogodę :P

Rucola lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, możesz spróbować na 2 paczki. A z jakiej miejscowości do zabrania są te rzeczy?

Rucola, ale dużego masz synka! Wiesz co... tak czułam, że u Ciebie będzie wszystko ok.

Lunka, tak mi przykro, że u Ciebie wieści nie są najlepsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 21:24

Rucola lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka, to ja zamawiałam z Tosia.pl, przyszedł w pudle kartonowym bez specjalnych zabezpieczeń, stelaż złożony, kółka poodkręcane, spacerówka nałożona na gondolę. Nie było specjalnych zabezpieczeń

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Rucola ale Lewcio już duży ❤️ może będzie chciał wyjść jak upały miną, bo kto by się pchał w taką pogodę :P
    Ja mam nadzieję, że jeszcze poczeka ;) choć przyznaję, ze odczuwam jego wagę i ogólnie coraz ciężej mi się funkcjonuje, ale to przecież ciąża!!! Pytałam też o bóle brzucha, to mówił, ze to normalne i mam się przyzwyczajac....

Aga9090 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna - z Poznania.a dokładniej pod Poznaniem- Mosina

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola- to i tak już bliżej niż dalej :D

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Ja mam nadzieję, że jeszcze poczeka ;) choć przyznaję, ze odczuwam jego wagę i ogólnie coraz ciężej mi się funkcjonuje, ale to przecież ciąża!!! Pytałam też o bóle brzucha, to mówił, ze to normalne i mam się przyzwyczajac....
    Stawiam na 38 tc :P

Rucola lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Rucola, ale dużego masz synka! Wiesz co... tak czułam, że u Ciebie będzie wszystko ok.
    Napiszę Ci szczerze, ze ta ciąża wyzwala we mnie tyle pozytywnych emocji, że myslę że to dzięki temu wszystko idzie jak marzenie. Choć aktualnie mam obawy, jeśli będzie tak rósł jak dotychczas i posiedzi jeszcze miesiąc, to jak ja go urodzę... zawsze jest jeszcze błąd pomiarowy, ale jak ten błąd wyjdzie na plus dla syncia?? Nie chcę się martwić na zapas, ale odstawiam słodycze :P

Achia lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia to tę paczkę z pierdołami może Ci się uda nawet za 15zł puścić, zależy od wymiarów kartonu. ;-)

Rucola no i super Lewek :-)

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola to już kawał chłopaka! <3 jeszcze trochę i spotkacie się po drugiej stronie brzuszka :)

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola urodzisz:) gdyby oxy na mnie zadziałało to młodego bym rodziła sn. Miał 59 cm i 3800 w 38 tc

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola brawa dla Lewka, że tak pięknie rośnie :)

Rucola lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamcia ja mam 2 tuliki, tzn jeden tulik-tulik a drugi tulik-sleepee. Koleżanki ubierały i dzieciaczki zdrowe, więc nie miałam oporów. Kupiłam używane na wypadek, gdyby nie był zainteresowany ;)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola Twój Lewej ma bardzo podobną wagę do mojego miska w 35tc. Teraz w pt się dowiem ile mamy. Ale 1,5 tyg temu mielismy 3400

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 1355 1356 1357 1358 1359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ