Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Jaki to koszt mniej więcej może być? Bo tak myślę że jeśli nie pojedziemy do mojego domu we wrześniu to trochę bezsens żeby mój mąż sam jechał autem ponad 300km w 1 stronę, płacił za benzynę i autostradę- wiadomo, szkoda kasy. Siostra może wysłać kurierem.tzn mam nadzieje że może...Z tym że to byloby parę rzeczy- owa gondola, łóżeczko turystyczne i jakieś pierdoły ( chyba kosz na pieluchy, mały rogal, może ciuszki). Zastanawiam się ile całość mogłaby wynieść...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia żeby było najtaniej to najlepiej zapakować w prostopadłościenny karton.
I o ile jeśli będziesz chciała wysłać sam wózek to jeszcze się w miarę opłaca, to już niestety im większe wymiary przesyłki tym jest znacznie drożej.
Ja polecam furgonetka.pl, jeszcze się nie zawiodłam, a wysyłałam też za granicę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 21:06
-
Hej Dziewczyny!!!
Pomartwiłam się na zapasMój Syncio to kawał chłopa, 2800 kg żywej wagi, ułożony główkowo. Przepływy bardzo dobre, łożysko też, szyjka cytuję "skrócona adekwatnie do etapu ciąży" więc się skraca
ale nie wiem jaka długa, ale na razie jeszcze trzyma. W sytuacji awaryjnej mamy nie dzwonić tylko jechać na IP, więc dość wymownie nas pokierował
powiedział ze w razie porodu nie będziemy go wstrzymywać, więc..... moje dziecko zdolne do samodzielnego życia aktualnie na mnie pasożytuje
Ale to najsłodszy pasożyt na świecie
Phnappy, summer86, Jeżowa, Achia, Aga9090, Kaczorka, Luna1993, JustynaG, Minie Black, olik321, lamka, KateHawke, Lunaris, Patrycja20, Karma88, Siwulec, Bajkaaa, pilik, Emiilka, blue00, Nadzieja22, ibishka, Angelika83, E_w_c_i_a, Yoselyn82, Sanka, malka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnylamka wrote:Achia żeby było najtaniej to najlepiej zapakować w prostopadłościenny karton.
I o ile jeśli będziesz chciała wysłać sam wózek to jeszcze się w miarę opłaca, to już niestety im większe wymiary przesyłki tym jest znacznie drożej.
Ja polecam furgonetka.pl, jeszcze się nie zawiodłam, a wysyłałam też za granicę.
No myślałam że wozek jako jedna paczka a te pierdoły jako druga paczka. Myślę że to i tak wyjdzie taniej niż benzyna + autostrada -
nick nieaktualny
-
Achia, możesz spróbować na 2 paczki. A z jakiej miejscowości do zabrania są te rzeczy?
Rucola, ale dużego masz synka! Wiesz co... tak czułam, że u Ciebie będzie wszystko ok.
Lunka, tak mi przykro, że u Ciebie wieści nie są najlepsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 21:24
Rucola lubi tę wiadomość
-
Co do wózka, to ja zamawiałam z Tosia.pl, przyszedł w pudle kartonowym bez specjalnych zabezpieczeń, stelaż złożony, kółka poodkręcane, spacerówka nałożona na gondolę. Nie było specjalnych zabezpieczeń#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Aga9090 wrote:Rucola ale Lewcio już duży ❤️ może będzie chciał wyjść jak upały miną, bo kto by się pchał w taką pogodę
choć przyznaję, ze odczuwam jego wagę i ogólnie coraz ciężej mi się funkcjonuje, ale to przecież ciąża!!! Pytałam też o bóle brzucha, to mówił, ze to normalne i mam się przyzwyczajac....
Aga9090 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Ja mam nadzieję, że jeszcze poczeka
choć przyznaję, ze odczuwam jego wagę i ogólnie coraz ciężej mi się funkcjonuje, ale to przecież ciąża!!! Pytałam też o bóle brzucha, to mówił, ze to normalne i mam się przyzwyczajac....
Rucola lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Rucola, ale dużego masz synka! Wiesz co... tak czułam, że u Ciebie będzie wszystko ok.
Achia lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamcia ja mam 2 tuliki, tzn jeden tulik-tulik a drugi tulik-sleepee. Koleżanki ubierały i dzieciaczki zdrowe, więc nie miałam oporów. Kupiłam używane na wypadek, gdyby nie był zainteresowany#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021