Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1003 wrote:Potrzebuję chusty...
Nie planowałam zakupu ale nie mam wyjścia.
Wiem tylko że tkana?
Wzrost nasz nie ma wpływu na jej długość. Warto kupić 4,6m? Boję się tylko że młody się w tym utopi bo nie ma 3kg nawet.
Planowałam nosidło ale do tego jest za mały na ten moment. Nawet jest za mały do fotelika samochodowego...
Wiem że temat był milion razy ale nie sądziłam że będę musiała kupować...
Tkana skosno-krzyżowa, co najmniej 4.2. Przy takim maleństwie i jak nie masz wprawy kup używaną - już złamaną. Tez miałam nową na poczatku, myślałam ze wypiorę pare razy i będzie ok. Potem kupiłam używaną, jak to mówią wykochaną i jest niebo a ziemia:) i polecam Ci w paski na początek bo łatwiej ogarnąć co dociagasz. I 100% bawełna, gramatura 200-240g/m2, nie więcej. Poszukaj na olx.
A nosidło to dopiero jak dziecko samodzielnie siada!Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Jestem! Ale Justyna wkleiła dokładnie to, co musiałabym pisać jeszcze raz - dziękuję
Jeszcze dodam odnośnie długości. Ania jaki masz rozmiar? Chusty zazwyczaj realnie są dłuższe, czyli rozmiar 4,2 ma ok. 4,4m - najlepiej pytać sprzedającą, ile ma dokładnie. Przy moim rozmiarze 36-38 i w długości 4,6 w kieszonce ogony wisiały mi do dołów podkolanowych, a w kangurze majtały się po ziemi. -
nick nieaktualnyMaleczko link powinien działać, tylko najpierw musisz się dodać do grupy Aliexpress Polska na fb, bo to jest grupa zamknięta i jeśli w niej nie jesteś, to Ci się nie wyświetli.
Jeżowa nie mam niestety zdjęć, nawet mi lekarka nie mierzyła małego, ale uspokoiła mnie tą buzią, że z nią wszystko ok. Kciuki za wizytę!malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki!
Ja mam średnio 40/42 rozmiar mimo że nie widać... przy wzroście 178 się "rozpływa" wszystko.
Młody zasypia TYLKO na mojej klatce. Jest nieodkładalny. M nie potrafi go uśpić inaczej niż pójść na spacer i chodzić po największych wertepach. A jak zaśnie na mnie to jestem uwiązana i nie mogę jego odłożyć.
Wizja wyjazdu M na tyle czasu (listopad-luty) mnie przeraża.
Nie mogę nic w domu zrobić. Nawet nie da rady się podzielić z M pracą. A jak już się odkleję, to młody płacze a ja szybko robię to co potrzeba.
I tak mnie wzięło wczoraj, bo on ma problemy z brzuszkiem i spokojniej śpi właśnie na brzuchu ale tylko u mnie na klatce. Chyba go mniej tak boli. Dlatego chusta się najlepiej sprawdzi (podobna pozycja).
I muszę się zawziąć i nauczyć wiązać, bo zawładnął naszym światem na amenJuż otulanie nie pomaga. Dało radę kilka dni i już się drze...
-
nick nieaktualnyWyjeżdżamy od babci emka. Za 2 godziny będziemy w Łodzi. Dziękuję za wszystkie kciuki, naprawde dajecie nam ogrom wsparcia
Lamka bardzo się cieszę że z Dominisiem wszystko dobrze i szyjka też piękna
Przepraszam ale do reszty się nie odniose, bo sam wiecie jak mój mózg teraz funkcjonujelamka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny za resztę też kciuki trzymam. I rano Lamciu za ciebie też trzymałam (cieszę się że z Domisiem jest wszystko ok).
Ale nic więcej nie wykrzesam dzisiaj bo jestem nieżywa ... Mam w brzuchu małą terrorystkę! Poprzednia noc nieprzespana co okupiłam spaniem cały wczorajszy dzień. W nocy jak w końcu udało mi się zasnąć to od 1:00 do 3:00 to moje Dziecię tak kopało w brzuch że aż łóżko skakało... I co godzinę totalne wybudzenie i WC. Zasnęłam dopiero o 6 rano...lamka lubi tę wiadomość
-
Luna trzymaj sie!!!
My jestesmy po rozmowie. Ciezko szla, ale jako tako sobie wyjasnilismy. Te relacje musza wrocic w swoim czasie na dobry tor.Luna1993, Lusesita, lamka, Lena21, Kotowa, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Luna trzymaj sie!!!
My jestesmy po rozmowie. Ciezko szla, ale jako tako sobie wyjasnilismy. Te relacje musza wrocic w swoim czasie na dobry tor.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie ochrzanili zs nie przyjechałam od razu jak mi krew z nosa leciała.. I teraz czekam.
Masaż szyjki gin mi bezwzględnie odradziła. Podobno są nowe wytyczne które zabraniają robienia masażu bo niby przy kolejnej ciąży jest wtedy na 90% szew.
Uszkadza on tkanki kolagenowe szyjkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 12:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie- jak na wojnę to ja bym jeszcze nieco bimbru upędziła... Toż to chodliwy towar w ciężkich czasach
Choć możesz też dogadać się z Boćkiem, ona zamierza robić hurtowo nalewki, to może jakiś barter?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 12:59
Minie Black, Rucola, Nadzieja22, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Minie! Podziwiam.
Ja póki co mam 2 litrowe słoiki w zamrażalce. W jednym jest leczo a w drugim sos spagetti.Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie jestem pełna podziwu
Olik czekamy zatem razem z Tobą!
powiedźcie mi moje drogie, w ilu stopniach wyprać części wózka? te ,które oczywiście da się odpiąć i wypraćresztę potraktuję ręcznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:01
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Minie- jak na wojnę to ja bym jeszcze nieco bimbru upędziła... Toż to chodliwy towar w ciężkich czasach
Choć możesz też dogadać się z Boćkiem, ona zamierza robić hurtowo nalewki, to może jakiś barter?Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość