Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa - będą chwile, że będziesz miała dość. Będzie Ci brakować czasu tylko dla siebie, "samotnych" wyjść na zakupy czy ploty z koleżankami, śniadań, które można zjeść w ciszy i spokoju itd. Ale gwarantuję Ci, że patrząc na Agatkę Twoje serce będzie szaleć z miłości. A ta miłość będzie Cię co rano motywować do wstania z łóżka, by zająć się małą.
Macierzyństwo jest ciężkie i piękne jednocześnie
Luna - myślę, że skoro Nan źle wpływa na brzuszek Zuzi, to chyba od razu można przejść na inne. Ale w tym temacie niestety brak mi doświadczenia.
Admirałka - super sesja i piękne zdjęcia
Adaś i Franio przystojniakiRucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Juicy super, że to opisalas! Kurcze sama teraz nie wiem ile powinnam czekać, bo widzę że problem jest tylko po jedzeniu. Jak mała się budzi to ma super humorek, nic jej nie dolega po cichutku domaga się jedzenia. Zje, odbije i po pół godziny jest jazda. Doradzicie ile jeszcze poczekać? Dziś w ciągu dnia też jest to samo po jedzeniu. I jak przestawiać na inne, jakoś stopniowo czy po prostu podaje się nowe?
Emek kupi saszetkę Hipp, podam ostatni raz nan-bedzie to samo to spróbujemy -
Już po wizycie. Nat jednak zeszła niżej. Cesarka jutrzejszą odwołana. Jak do niedzieli nic nie ruszy to mam pojechać na KTG i powiedzieć że to ciąża po ivf. Wszystko w środku dojrzałe i w porządku. Szyjka się rozwiera, czop odchodzi podobno. Doktorek chyba pomasował mi szyjkę bo cholernie bolało i teraz krwawię.
Jaka słodycz tu na forum!!! Przepiękne te wasze dzieciaczkisame słodkości
summer86, Achia, Aga9090, pilik, Bajkaaa, Yoselyn82, Patrycja20, JustynaG, agulineczka, Karma88, Siwulec, Madzik34, lamka, olik321, malka, Morusek, KateKum, blue00, Lena21, Nadzieja22, Lunaris, Rucola, Emiilka, StaraczkaNika, Jeżowa, Anna Stesia, Sarna84, Luna1993, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Kate, zatem trzymam kciuki za szybką akcję i czekamy na Nat
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer przywołujemy Cię tutaj! Dawno nie pisałaś co u Was.
Aga9090, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Sarna Twój Adaś jest przepiękny
nie mogę się napatrzeć!
Admiralka wow! Pięknie wyglądacie, cudowne zdjęcia. I baaardzo się cieszę że Was widzę takich szczęśliwych, zasłużyliście na cudowne spokojne dzieciątko, a Ty na łagodny poród! I tego Wam życzę
Karma super brzusio, ale nie wiem kiedy przestanie przyciągać uwagę bardziej Twoja świetna pupa!
Rucola jest też mm kozie (holle i capricare jeżeli nie mieszam)
KateKum ja chodziłam do dwóch lekarzy, temu z lux medu się nie przyznawałam że chodzę tylko po skierowania do niej...
Jezowa i Kate, świetnie Was rozumiem! Strasznie się bałam. Nawet jak się urodziła, a była w szpitalu to nie rozumiałam,
że mam dziecko. Strasznie chciałam ją w domu, a jak już mieliśmy wychodzić do domu byłam przerażona że sobie nie poradzę. Ale wiecie co? Poradzicie sobie! I będziecie kochać tego Szkraba najmocniej na świecie. Może będzie ciężko i nie idealnie, może będziecie siedzieć zmęczone w bałaganie i jeść wiecznie kanapki, ale dacie radę!
A co do cierpliwości, powtarzaj sobie że dziecko ma tylko Ciebie na tym świecie i nie płacze bo ma taki kaprys, a płacze bo Cię potrzebuje
Lena Franus cudowny jak zawsze! Cieszę się, że badania i szczepienie w miarę spokojnie
Luna cudowne córeczki!
Kate to zaciskamy kciuki! Sobotę już blisko, może Nat chce wyjść wtedy?
Morusek wstyd przyznać, też się bałam że będę miała brzydkie dziecko...!
Ja Wam chciałam z dzieciowych rzeczy polecić gryzaki z mombelli (mamy małpkę i grzybka i są super!) i serie książeczkę „dobra książeczka), są dostosowane do wieku, jak się ogląda nie powalają, ale dziecko zachwycone, same zobaczcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8298fc0a00b6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc2d4f55fcce.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47f5288e8ad8.jpg
KateHawke, Aga9090, Yoselyn82, -Mamunia-, summer86, JuicyB, Patrycja20, JustynaG, Siwulec, lamka, Morusek, KateKum, blue00, Lena21, Nadzieja22, Lunaris, Jeżowa, Anna Stesia, Emiilka, Sarna84, Luna1993, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Luna, przesłodka fotka! I nie wiem czy bardziej z powodu Zuzi czy Tosi
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Pilik, Ninka jest cudowna! Dzięki za polecenie gryzaków, muszę coś takiego kupić, bo mała męczy ssaniem piąstki, pieluszki i nas
Z książeczek polecam bardzo Księgę dźwięków.
Lena, Franio to nasz forumowy amantkochany jest!
Malka, super, że chodzicie na basen, Fela wygląda na zrelaksowaną
Sarna, dobrze Cię tu widziećJaki Adaś już duży! I jaki śliczny
Życzę żeby Wasze plany dotyczące trzeciego maleństwa szybko się zrealizowały
A odnośnie BLW, duży bałagan jest przy tym czy da się nad tym zapanować? -
nick nieaktualnySummer podobno blw dużo łatwiej wychodzi jak się ma psa lub kota, bo chociaż podłogę ogarną.
Kate strasznie się cieszę, że Natalia zeszła niżej! Po tym masażu szyjki to coś czuję, że lada moment może się rozkręcić.
Ninka, Adaś przeurocze dzieciaczki a Adam jaki już duży
Jeżowa mam dokładnie takie same obawy, to chyba dość normalne, ale jestem pewna, że pokochasz Agatkę całym sercem!
Jestem pewna, że u mnie to będzie tak wyglądać: https://www.instagram.com/p/Bow6RuFhulK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=yqtpsjlaf8vtWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 18:20
KateHawke, Bajkaaa, Achia, Rucola, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Te nasz forumowe dzieciaki są najlepsze! Adaś, Franio, Zuzia i Ninka
Jeżowa. Ja jak dostałam Felę to nie poczułam od razu mega miłości. Ale wielką radość i zainteresowanie tym małym stworzeniem. Miłość przyszla z czasem. Po jakimś tygodniu w domu jak śpiewałam małej piosenkę to się popłakałam że wzruszenia. A teraz jak na nią patrzę to mnie mega rozczula. Jak widzę ją z emkiem to mam czasem łzy radości w oczach. Myślę siebie wtedy, że jestem mega szczęściarą, że ich mam!
Kate super wieści. Mam nadzieję, że się szybko rozkręci! A te badanie szyjki niestety tak mega boli.
U nas dziś kolejny debiut, byliśmy z Felą na rolkachja sobie jeździłam sama, a emek z wózkiem
super sprawa, w końcu się poruszałam trochę. Ale tylko 6km przejechaliśmy bo później Fela zaczęła marudzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 18:24
summer86, pilik, KateHawke, Nadzieja22, olik321, Jeżowa, Anna Stesia, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Summer, miałaś chyba okazję mnie "poznac" ja przy blw poległam
szlag mnie trafial jak widziałam tyle "zmarnowanego" jedzenia, a że ścierą sie nie rozstawalam. Tym razem nawet nie będę próbować
Fozzie, tego się trochę obawiam. Pewnie spróbuję, ale już widzę nasze białe ściany w tych kolorkach -
summer86 wrote:Fozzie, tego się trochę obawiam. Pewnie spróbuję, ale już widzę nasze białe ściany w tych kolorkach
Pora roku Ci nie sprzyja. Znajomi wprowadzali blw karmiąc na tarasie/ w ogrodzie.Fozzie Bear, summer86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Fozzie tylko dlatego się zdecydowaliśmy na taki kolor w saloniejuż widzę wszędzie te małe łapki
w_nika wrote:Chciałam powiedzieć sory !
Przez przypadek wkleiłam tutaj post...
No nie musialyscie po mnie od razu jechać !!!
Mamy tu specyficzne grono a od czasu do czasu wpadają osoby całkiem nowe na forum, pochwalić się że od razu się udało i znikają tak szybko jak się pojawiły.
Nie chciałam "jechać", po prostu nie rozumiałam celu Twojego wpisu, ale skoro to była pomyłka to pewnie był wyrwany z kontekstu.