Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
My się witamy z warty ze Stasiem w domu. Noc była koszmarna (Staszek chyba chciał mi przypomnieć jak to będzie z niemowlakiem), rano niespodzianka w postaci gorączki, gili po kolana, kaszlu i bólu brzucha.
Tak więc siedzimy sobie razem w pizamach i oglądamy od rana bajki..... -
Dzień dobry!
Jeżowa czekamy na wieści
już tak niewiele Cię dzieli, żeby wziąć swoją kruszynkę w ramiona
co do lampy - słuchaj się dziewczyn, ja nie wiedziałam i całą operację w nią patrzyłam jak zaczarowana
tylko do mnie nie dochodziło, że to ja.
Kate Mamusiu, gratulacje! Całe szczęście, że byłaś w szpitalu! Teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do domku
Kaczorka dla Aluśki gromkie STO LAT! To już rok, niesamowite...
Kaczorka, KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za życzenia w imieniu Aluśki

Summer - wczoraj za dużo nie zobaczyliśmy, więc ciężko powiedzieć. Ale nasza miejscówka jej się szalenie podoba :p jest mnóstwo miejsca do chodzenia, więc jak tylko ją na podłogę puścimy to szaleje
podnosi ręce do góry i idzie. A śmieje się przy tym niesamowicie 
Dzisiaj w planach zoo, krasnale i tort
Jeżowa - jeszcze chwila i Agatka będzie po tej stronie brzuszka
U nas też CC co 2h, więc możliwe, że o 10 będziesz jechać na salę.
pilik, JustynaG, blue00, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Jeżowa kciuki za Ciebie i Agatkę, juz nie dlugo sie spotkacie, to będzie wspanialy dzień!

Kaczorka 100 latek dla Alusi
Fozzie zdrówka dla synka!
Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa to Wasz dzień z Agatka :* trzymam mocno kciuki !
Kaczorka sto lat dla księżniczki Alutki
niech zawsze będzie tak szczęśliwa, pogoda i uśmiechnięta jak teraz 
Kochane w wolnej chwili przed pojawieniem się Agatki na świecie mam dwa pytania:
- od kiedy można kłaść dziecko do leżaczka?
- emek nalega żeby mała zobaczyła jego babcia dopóki on na urlop. Oczywiście jeśli to niewskazane to nie będzie już nalegał, stąd pytanie do Was
podroz samochodem w foteliku godzina w jedną strone z 2 tyg maluchem. Mi się ten pomysł osobiście nie podoba (abstrahując od mojej niechęci do rodziny emka
)
-
Kaczorka - przekaż Aluśce życzenia od e-cioci Niki: cudownej zabawy od rana do wieczora, żelaznego zdrowia i żeby humorek zawsze dopisywał, ciekawości świata a jednocześnie bezwypadkowej jego eksploracji, worka prezentów, bezbolesnego ząbkowania, zadowolenia z rodziców, przespanych nocy, żeby Ci zawsze było ciepło i sucho, i mnóstwa buziaków i przytulasów od ukochanych osób

Jeżowa - kciuki żeby sprawnie poszło
Cudownego dnia dla Ciebie i Agatki!
Kaczorka, summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Jeżowa jest plusik cc, możemy trzymać kciuki z wyprzedzeniem
czekamy 
Kaczorka jak to możliwe, że Alusia ma już rok? Samych wspaniałości dla naszej forumowej księżniczki !
Lunka my musieliśmy taką godzinną podróż mieć z Franiem jak miał 11 dni, bo odbieraliśmy go z Zabrza - zniósł ją dobrze, całą drogę przespał, ale gdybym nie musiała to bym się nie zdecydowała chyba
-
nick nieaktualnyHej Kochane

Jeżowa po pierwsze kciuki już od rana za Waszą rodzinkę, mam nadzieję, że mąż już siedzi z Tobą i wspiera mentalnie. Czekamy tu wszystkie na Agatkę
Kate polubiłam za brak krwotoku i bojową postawę. Daj sobie trochę czasu a mleczko się pojawi na pewno.
Kaczorka najlepsze życzenia dla Alusi.
Fozzie dużo zdrówka dla Staszka!
KateHawke, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Jeżowa kciuki

Kaczorka wszystkiego najlepszego dla córeczki!!!
Ja jestem po wizycie, wczoraj nic już nie pisałam, bo strasznie źle się czułam w drodze powrotnej do domu. Skończyło się wymiotami, bólem głowy, nieprzespaną nocą i dzisiejszą biegunką...
Ogólnie wszystko w porządku z Małą. Ilość wód płodowych w normie, przepływy prawidłowe. Tętno jakieś 140/min. Waży około 2670g.
No i znowu skubana ułożyła się poprzecznie
Chociaż u mnie i tak już zaplanowane cc.
Fozzie nie pamiętam czy to Ty mi pisałaś kiedyś, że umawiałaś wizytę u hematologa - dokładnie do Olszewskiej-Szopy w luxmedzie przez znanylekarz?
Ja własnie musze jeszcze umówic się do hematologa, oczywiście w luxmed brak terminów, ale na znanym lekarzu widze coś pod koniec października. Udało mi się zarezerwować, ale jak weszłam na swój profil w luxmedzie to wizyta wisi jako odpłatna - 142 zł. Czy skoro mam hematologa w pakiecie będę musiala za nią płacić? Orientujesz się może?
Yoselyn82, Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Właśnie w "Dzień dobry TVN" pokazali szpital w którym jest nasza Jeżowa
była mowa o rodzeniu bez bólu. Wygląda na to, że trafiła w dobre miejsce 
Jeszcze raz dziękuję za życzenia dla Alutki
mała jubilatka właśnie odbywa pierwszą drzemkę, by mieć siły na zwiedzanie
Karma88, Luna1993, pilik, KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Jeżowa powodzenia. Trzymam kciuki za Was
Samych wspaniałości dla Ali. Nasze zoo jest boskie, więc na pewno będzie zadowolona. Jeszcze fontanna i pergola na spacerek. Mają tam pyszna kawę i ciacha, ale to już dla dużych
Fozzie dużo zdrowia dla Was
Ja zmykam się ogarnąć, bo o 9 muszę być na budowie. Na szczęście mam blisko. Miłego dnia

[/url]