Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas była. Nie pamiętam czy masz chłopca ale u nich to bardzo częste. Na następnej wizycie juz nie było śladuPatrycja20 wrote:Dziewczyny czy któreś z waszych dzieci miało poszerzona miedniczke nerkowa ? Wyszło mi dziś na usg
/// mam w czwartek jechać na lepsze usg . Wyć mi się chce . -
Dziewczyny mam pytanie czy mogę te preparaty stosować w ciąży. Przebrnęłam przez skład i sumie nic z rzeczy bezwzględnie zakazanych nie rzuciło mi się w oczy. Ale może coś przeoczyłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02d5c2de190.jpg -
nick nieaktualny
-
Ja od dawna uzywam szarego mydla, bo jak mi non stop na skorze cos wychodzi to ja juz nie wiem co mam robic. Juz nie wiem od czego to wszystko wychodzi, co to jest, dzis mam caly lewy bok tak brzydki, dobrze ze juz niebawem mam nadzieje ze wyjasni sie co to jest. Zdolowana jestem tym wszystkim!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Taki obraz wychodzi jak doktor nakryje dziecko przez USG niedługo przed sikiem. Nie martw się na zapas - zawsze było tak, że dziewczyny na forum się martwiły, a na kolejnym USG wszystko wyglądało już normalnie. Dzieci lubią robić takie psikusy swoim mamom. Przypomnij się s czwartek - będziemy kciukać za córeczkę, to będzie musiało być dobrze!Patrycja20 wrote:Dziewczyny czy któreś z waszych dzieci miało poszerzona miedniczke nerkowa ? Wyszło mi dziś na usg
/// mam w czwartek jechać na lepsze usg . Wyć mi się chce .
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Z kwasów można azaleinowy (dlatego polecałam Ci KateKum acnederm
).
Też już odświeżacie w oczekiwaniu na wieści od Jeżowej?
Sesderma ma jeszcze dobre preparaty z kwasem azaleinowym - Azelac RU. Ale ceny też mają dobre.
Też zerkam co chwila czy Agatka już jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Jeżowa, ale emocje
Wy już pewnie po i się tulicie.
Kaczorka najlepsze życzenia dla Aluśki
Fozzie dużo cierpliwości dla Ciebie, a zdrowia dla synka
Agulineczka, ładna waga córci
Zdrowiej!
Co do kosmetyków, to zamówiłam wczoraj 2 produkty z cethapil, bo coś twarz nie może mi się jeszcze ogarnąć. Zobaczymy czy pomogą.
Ja niedługo zbieram się na rozmowę z ordynatorem hematologii, bo jak Wam pisałam, moja czwartkowa wizyta nie doszła do skutku i musi przydzielić mnie do któregoś z lekarzy. Po rozmowie idę zjeść coś dobrego
Miłego dnia kochane!
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Mój ginek do mnie dzwonił mam być dziś na 18 na usg . Proszę o kciuki dziewczyny
Aga9090, lamka, Achia, Siwulec, Bajkaaa, Karma88, Luna1993, KateKum, Amal, Lusesita, pilik, KateHawke, StaraczkaNika, Lena21, Jeżowa, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycja, trzymam kciuki! Oby miedniczka była powiększona z tego powodu, co napisała Nika.
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny