Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u nas też było ciężko z leżeniem na brzuszku, tylko przy pokazywaniu zabawek i zagadywaniu wytrzymywała parę minut.
Malka, odnosnie odbijania Feli, nam Ania czasem nie odbijała się mimo długiego noszenia i kazano nam ją przed kolejnym karmieniem kłaść na brzuszek, wtedy z reguły jej się ładnie odbijało. Może to by troszkę pomogło skoro nie możecie jej nosić. -
Wpadłam zobaczyć co u Jezowej ale widzę, że jeszcze cisza
Pati kciuki zaciśnięte, na pewno będzie tak jak dziewczyny piszą !
Olik z tego co czytałam to maluchy ok 2 miesiąca powinny wytrzymać ok minuty, także się nie martw na zapas. Spróbuj go kłaść często, ale na krotko. U nas było odwrotnie Franek bardzo szybko podnosili głowę i ja się cieszyłam a później się okazało, że to źle (bo robi to przez odgięcie do tylu a nie podpiera się na przedramionach) teraz po ćwiczeniach jest dużo lepiej. Marcelek to szybko załapie
U nas dziś 4 miesiące
pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee4ffc337479.jpg
Nadzieja22, Bobisia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, 91Ewela09, KateKum, nick nieaktualny, Patrycja20, summer86, olik321, Karma88, KateHawke, moniśka..., Lusesita, pilik, JustynaG, Sarna84, nick nieaktualny, ibishka, Yoselyn82, Bajkaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Morusek, Rucola, Lunaris, malka, Izape_91, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ach Franek jaki cudny

Ja jeszcze czekam w kolejce do ordynatora, na szczęście już tylko 1 osoba przede mną.
Miałam przed spaniem rozkminę z tym Chicco hug me, a konkretnie co zrobić. Tak teraz myślę, że może powrócę do pierwotnego planu, żeby kupić baby bjorna (tylko nie wiem czy od razu będę używać), a jako mobilny leżaczek faktycznie wybrać kosz mojzesza.
Do dziewczyn, które mają kosze. Jakie macie? Na stelażu, a czy stelaż na kółkach czy zwykły? -
StaraczkaNika wrote:A ja prasowałam mężowi koszule na delegację i uprasowałam przy okazji jakieś 10 szt. dziecinnych ciuszków... i już mi się nie chce. JAK JA NIENAWIDZĘ PRASOWAĆ!

Potwierdzam! Prasowanie to moja zmora. A te sterty malutkich ciuszków to masakra jest.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny, a czy ktoras z Was zmaga sie teraz/zmagala z niska hemoglobina? U mnie w okolicy 11,0, od polowy ciazy bylam na Tardyferonie, ale hb nie ruszyla za bardzo. Lekarz zmienil mi na Feroplex. No i na ostatniej wizycie znowu spadek z 11,3 do 10,6 w przeciagu 3 tyg mimoi brania zelaza. Lekarz kazal mi sie skonsultowac z hematologiem. Udalo mi sie skonsultować telefonicznie i dr kazala zrobic dodatkowe badania: witb12 (ostatnio mialam 331), kwas foliowy, zelazo, ferrytyne, yransferyne, TIBC, UIBC.
Macie jakies sprawdzone sposoby/rady?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mam chwilkę czasu to wam wrzucę dzisiejsze. Nat mi teraz wzięli do badania i jak crp będzie niższe niż rano to idziemy do domku po 16-tej
nie wiem jak z czasem, ale jak będę mogła to dam znać 
[url][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 12:55
Lena21, olik321, Lusesita, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pilik, JustynaG, nick nieaktualny, Madzik34, Sarna84, nick nieaktualny, StaraczkaNika, moniśka..., Yoselyn82, Patrycja20, Nadzieja22, Morusek, Jeżowa, Karma88, KateKum, Lunaris, Anna Stesia, malka, Kaczorka, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nat jest cudowna!
Franio piękny kawaler
U nas problem taki, że Ninka nie lubi leżeć na brzuszku, ale uwielbia się obracać z pleców na brzuch... możecie sobie wyobrazić, jak już trochę mi na macie leżał i die bawił to teraz co ją odłożę to fika na brzuch i ryk bo chce być na plecach, a w drugą stronę się jeszcze nie obraca
... nam neurolog tez kazała kłaść na brzuchu, nawet jak płacze. Ja zagaduje i zabawiam i leży kilka razy dziennie po kilka minut. A śpi tylko na brzuchu, no ale wtedy mięśnie nie pracują więc niestety to się nie liczy
...
-
Olik dzieki bardzo, zobacze po badaniach czy cos mi zleca dodatkowo. Boje sie, ze po porodzie znowu poleci na leb na szyje i bede totalnie bez energii. Z synkiem po porodzie mialam 7,8 i dlugo dochodzilam do siebie. W szpitalu poza hemoferem nic nie dawali, do domu wypuscili bez niczego przepisanego.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Natalka

Franio
Kaczorka, chcemy też fotkę Twojej Pannicy
-
nick nieaktualny
-
Ehh, wiedziałam że do tego wrócicie.lamka wrote:Nika jak już zaczynasz temat to czy nie obiecywałaś nam zdjęć brzuszka?

No dobra. To z niedzieli:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9be1ddf003e6.jpg
A to z cycami specjalnie dla Lunaris
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c5bb745aa64.jpg
Generalnie to mam od ok 3 tyg. prawie taki sam brzuch - przestał rosnąć a ja zamartwiam się o ilość wód płodowych.
summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateHawke, Patrycja20, JustynaG, Nadzieja22, Bajkaaa, nick nieaktualny, Morusek, pilik, KateKum, Siwulec, Lunaris, malka, Kaczorka, nick nieaktualny, Anna Stesia, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wszystkiego dobrego dla coreczki!!!!kiedy czas zlecial...
Jezowa czekamy na wiesci:)pewnie odpoczywasz i niedlugo dasz nam znac!!
Patrycja trzymam kciuki za usg wieczorem.Wszystko bedzie dobrze zobaczysz.
U nas sajgon,remont mieszkania w toku i nie wiadomo w co rece wlozyc.
Do tego jutro na 3 dni wylatuje w podroz slubowa...nie cierpie latac wiec bardzo sie stresuje:(((
Czy kobiety w ciazy moge odprawic sie jakos szybciej bez kolejki?wiecie cos na ten temat?
Pierwszy raz podrozuje samolotem w ciazy.
Patrycja20, Kaczorka lubią tę wiadomość
Madzik

Mama 3 corek:)