Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane! Przepraszam, że tak późno, ale te wszystkie procedury trwają znacznie dłużej niż sądziłam
Agatka urodziła się o 11:05, waży 4 kilogramy i ma 53 cm długościjest cudowna i kocham ją nad życie.
Na razie niestety nie udało mi się jej przystawić do piersi, padło tutaj stwierdzenie, że mam słabo rozwinięte brodawki? Jakieś pomysły jak temu zaradzić? I czy się w ogóle da? Bo ssać chce, widać to i wścieka się, że nie może złapać... Zasnęła jak jej wsadziłam palca do buzi, possała 3 sekundy i usnęła.
Za to odnośnie samej cesarki - przyjemniejsza niż dentysta, kompletnie nie było się czego bać!!! Rach ciach i jużteraz tylko czekam aż zacznie boleć niestety
blue00, reset, Aga9090, StaraczkaNika, olik321, Achia, lamka, KateHawke, Anna1975, by7mistake, Siwulec, Lena21, Yoselyn82, ibishka, Amal, 91Ewela09, 91Ewela09, Patrycja20, Cabrera, JustynaG, Barbarka1984, Lusesita, Nadzieja22, Bajkaaa, Rucola, veritaserum, Madzik34, Morusek, pilik, Karma88, KateKum, JuicyB, Lunaris, Anna Stesia, Bobisia, malka, emi2016, Kaczorka, -Mamunia-, Meśka, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa gratulacje!!!
Kaczorka Najlepszego dla Alusi.
Od nas też trochę zaległej słodyczy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b3692c0adff.jpg
Aga9090, blue00, Jeżowa, Achia, KateHawke, Lena21, ibishka, Patrycja20, JustynaG, Lusesita, Yoselyn82, Nadzieja22, Bajkaaa, Madzik34, Morusek, pilik, Siwulec, Lunaris, Anna Stesia, malka, Izape_91, emi2016, Kaczorka, -Mamunia-, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa kochana, gratulacje! Witamy Agatkę
i życzymy Wam wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze.
A odnośnie brodawek - sprobuj kapturków, powinny pomóc.
Madzik, wiesz że w ciąży masz prawo odmówić delegacji? Ja z tego skorzystałam, bo bałam się lecieć w I trymestrze. U Ciebie bezpieczny okres na latanie, ale tak piszę żebys w razie czego wiedziała, że nikt Cię zmusić nie może.
Nika, cudowny brzuszek!Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa, gratuluję narodzin córeczki
Jesteś mamą!!!!
Może na początek potrzebne siliconowe nakładki na piersi?
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa- gratuluję!
))
Nika- kiedy byłyśmy u Justyny? Bo moim zdaniem widać że brzuch jest większy. Może to tylko Twoje Wrażenie? W końcu widzisz go codziennie, więc możesz być troszkę nieobiektywnakiedy najbliższa wizyta?
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wspaniale że tak sprawnie poszło! Wybuziaczkuj od nas Agatkę. Cudne wymiary
Cieszę się że u was cesarki to taka rutynowa rzecz. Nie życzę nikomu tego co u mnie było.
Agulineczka po cięciu tak średnio bo jednak boli tą raną a przez to zginanie się plecy też bolą. No ale w domu będzie lepiej bo inne warunki siedzenia i leżenia.Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Achia, to był 25 września czyli właśnie 3 tyg temu. W pasie przybyło tylko 3 cm. I wiem, że normalna baba by się cieszyła że przystopowała z tyciem, a ja się zamartwiam, że tych wód coraz mniej. Wizytę mam za 9 dnj - 25ego - ale już kombinuję jak by tu ją przyspieszyć
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/386369d23ee9.jpg
Ciężko mi zrobić jakieś lepsze zdjęcie jak leżę, ale oto mój opuchnięty chińczykAga9090, summer86, Achia, StaraczkaNika, by7mistake, Siwulec, Lena21, reset, ibishka, Amal, Patrycja20, Cabrera, blue00, JustynaG, KateHawke, Lusesita, Yoselyn82, olik321, agulineczka, Nadzieja22, Bajkaaa, lamka, veritaserum, Madzik34, Morusek, Bocianiątko, pilik, Rucola, Karma88, 91Ewela09, moniśka..., KateKum, bazylkove, Ania1003, JuicyB, PodwojnaMamaWdwupaku, Anna Stesia, Bobisia, Izape_91, malka, emi2016, -Mamunia-, Kaczorka, Meśka, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Jezowa gratulacje. Co do karmienia tak jak dziewczyny mówią, niech maz kupi nakladki silikonowe. Ja ze Starszakiem tylko tak karmilam bo nie potrafił brodawki zlapac.
Jaki kudlaczek z Agatki. Sliczna.
Tak patrzę na kolejne maluszki i zaczyna mi sie chciec trzeciegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 14:34
Jeżowa, ibishka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Ale takie nakładki po prostu na piersi czy jakieś modelujące? Bo chyba medela takie robi? Bardzo bym chciała karmić, więc zrobię cokolwiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 14:39
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jezowa !!!! Agatka jest genialna
zdrówka dla Was :* :*
Kapturki z apteki mogą być - one powinny pomoc :*Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jezowa nakładki do karmienia są w aptece, one mają rozmiary s/m/l najczęściej. Niektóre tez maja przepływy różne - mi mąż kupił najpierw z aventu gdzie były 4 duże dziurki i za szybko to leciało. Najbardziej nam akurat pasowały najtańsze z canpola
a z medeli to ja kojarzę muszle ochronne na sutki (je się chyba zakłada przy poranionych brodawkami, żeby się goiły lepiej) jeśli coś pomieszałam to mnie poprawcie
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa Agatka jak prawdziwa diwa od razu z fryzurą wyszła
piękna kluseńka !
Nika brzuszek masz eleganckinie powinnaś się nim martwić, ale jeśli stresuje Cię poziom wód to przyspiesz wizytę, będziesz spokojniejsza
Ania Oskar rośnie jak na drożdżachJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika śliczny brzusio
Przepraszam, że nie nadrobiłam od rana i że tylko o sobie dzisiaj, obiecuje, że to tylko jednodniowy narcyzm!!!
Czy mówimy o czymś takim?
https://m.ceneo.pl/49412349;pla?se=_Rv2sNmqZEIKfq8La9wZfvUL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAjwmJbeBRBCEiwAAY4VVXdKc9Mio3xk8_-4PYfD3FJU11K1j2vYmFHrxEVD-jjoXdL26T8TlBoCE10QAvD_BwE#tab=click