Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:09
Rucola, blue00, pilik, Nadzieja22, -Mamunia-, Kaczorka, summer86, Jeżowa, JustynaG, Karma88, ibishka, Sarna84, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Przyszłam osobiście pogratulować mamusi Jeżowej cudownej Agatki
no to zaczęła się przygoda! ❤️
Nie wiem czy wiecie,ale Emilka napisala, że na ktg zaczęły się skurcze, rozwarcie 1 cm wróciła do domu i miała pojechać do szpitala. Więc chyba przydadzą się kciuki!
nie, nie wiemy.tzn ja nie wiema ktoś o nią pytał dzisiaj
EMILKA trzymamy kciuki zatem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 18:26
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa! Agatka jest mega! Te fałdeczki
Kate, mam nadzieję, że jesteście już z Nat w domu i dlatego nie masz czasu pisać.
Emilka! Kciuki!
Summer, u nas właśnie Fela głównie na brzuszku odbijała, ale kładzenie na brzuszku też mamy mocno ograniczać. Bo właśnie w tej pozycji za bardzo się odchyla do tyłu. Ona uwielbia leżeć na brzuszku, a nie możena szczęście ostatnio zaczęła odbijać w tej pozycji pleckami do mojego brzucha i dzisiaj z jej brzuskiem już lepiej
Za to u mnie chyba coś jest nie tak. Boli mnie brzuch trochę jak na @. I mam jakieś dziwne plamienie. Najpierw było czerwone, a teraz żółtawedo tego czuję jakbym była lekko popuchnięta w środku
naczytałam się o wypadaniu macicy po porodzie i mam nadzieję ze to nie to
już się umówiłam na poniedziałek do gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 18:30
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Jeżowa - tak jak Ci pisałam moje gratulacje! Agatka jest piękna! A Ty dochodz do siebie jak najszybciej
Kate, Natalka swoją urodą również mnie powaliła na polana! Cudowna młoda dama! Mam nadzieję, że jesteście już w domu!
Emilka, tak jak pisałam Ci już na fb, trzymam kciuki za rozwój akcji i czekamy na Was!
Patrycja, jak wizyta?
Achia, my jutro o 12.40 - o ile Staś pójdzie do przedszkola, inaczej będę trochę w d....
No, bo ten mój czort na ucho mi skarży. Migdał też wielkości i kolorystyki ciekawej. Póki co zaczęłam walkę z dicortinefem, kropimy się, bo niestety obstawiam, że katar nam poszedł na uszko (nie pierwszy raz). Małż wrócił, na obiad pizza (jeszcze nie przyjechała nawet), a ja mam ochotę uciec do piwnicy, po całym dniu z chorym dzieckiem i układaniu puzzli. Dokładnie 24 różnych układanek, po średnio 60 elementów. O ile ze Stasiem mogłam się trochę nacieszyć dniem tylko we dwoje - a przytulak dziś niesamowity, to tych puzzli to ja szczerze nie trawie.
Edit. Widziałyście, że ovu prosi o ocenę wątku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 18:43
KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Zdezerterowałam na cały dzień z domu bo to autounieruchomienie 2 tydzień już mnie dobija! nie jestem przyzwyczajona że siedzę i nic nie robię. Ale podróże autobusami zdecydowanie nie należą już do przyjemności na tym etapie. Piękny dzień w parku, ploteczki, zakupy do torby ostatnie i dzień zaliczony
Jutro badania i kino (może już ostatnie?).
KateHawke zakładam że jesteście w domu i dlatego mniej Cię "słychać" po południu
Nika z takim dekoltem to mąż powinien Cię mocno doceniaćśliczna brzuchatka
Jeżowa gratuluje wielkieAgatka
jak miś koala
słodziasta! I jak po CC wrażenia? chyba więcej strachu niż wszystkiego co? mam nadzieję że nic Cię nie boli i staniesz zaraz na nogi
Miałam napisać Ci o strzykawce (też mam problem brodawkowy) ale Justyna pięknie wszystko streściła.
Ania 3 miesiące! kiedy to zleciało!
Na koniec-wisienka na torcie Ala, Ala żyj sto lat! pięknego wyjazdu Kaczorko!Kaczorka, Ania1003 lubią tę wiadomość
-
Emilka kciuki ogromne!!! Czyżby dziś pojawiło się na świecie kolejne ovufrendziątko???
Co do odbijania to my Lewka nie odbijamy wcale.... Czasem po jedzeniu bierzemy Go na prosto ale bek w Jego wydaniu słyszałam dokładnie 3 razy.
A ja mam dziś wkurwia na emka. Zadzwonił jego znajomy bo ma rozmowę o pracy w firmie emka, czy może się przenocować że środy na czwartek u nas, bo ciężko mu będzie dojechać z Krakowa a emek się zgodził. Zjechałam go z góry na dół że takie decyzje się konsultuje, tym bardziej mając 6ciotygodniowe dziecko... Siedzi teraz i szuka na bookingu noclegu. I bardzo dobrze. Ostatecznie pozwolę spać temu znajomemu bo go bardzo lubię, ale mam zajebisty żal do emka za takie egoistyczne podejście.Emiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyFozzie- to zdrówka dla Stasia! oby szybko przeszło! widziałam że prosi o ocene...oceniłaś?:p
Patrycja- czekamy na wieści!
przypadkowo wrzuciłam do prania rzeczy Maluszka zwykłą kapsułke- taką "naszą" ariela. oprócz tego wlałam lovele. brawo ja. myslicie ze włączony dodoatkowo program extra płukanie wystarczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 18:56
-
Achia a nie będziesz jeszcze prać innych rzeczy Małego? Jeśli będziesz to przeorała bym jeszcze raz. Generalnie nie ma co przesadzać, ale nie wiesz jak delikatną skórę będzie miał Oskar#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
I ogólnie chyba muszę się pożalić. Mam jakiś zjazd psychiczny i to chyba przez emka. Mam wrażenie że tylko chodzi i gada jak sobie dobrze radzę a mimo tego, żeby dużo działa przy Małym to mógłby więcej. Wystarczyłoby odpuścić piłkę. A tak nie dość że piłka to jeszcze angielski dwa razy w tygodniu się szykuje
a ja bardzo kocham Małego ale chciałabym sobie usiąść na luzie albo po prostu wyjść na spacer w samotności a nie tylko biegiem do sklepu. Wiem, że tak naprawdę nie mam co narzekać ale chciałabym więcej zrozumienia ze strony emka, chodzi o to, żeby zrozumiał w jakiej ja jestem obecnie sytuacji...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Achia a nie będziesz jeszcze prać innych rzeczy Małego? Jeśli będziesz to przeorała bym jeszcze raz. Generalnie nie ma co przesadzać, ale nie wiesz jak delikatną skórę będzie miał Oskar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 19:56
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:I ogólnie chyba muszę się pożalić. Mam jakiś zjazd psychiczny i to chyba przez emka. Mam wrażenie że tylko chodzi i gada jak sobie dobrze radzę a mimo tego, żeby dużo działa przy Małym to mógłby więcej. Wystarczyłoby odpuścić piłkę. A tak nie dość że piłka to jeszcze angielski dwa razy w tygodniu się szykuje
a ja bardzo kocham Małego ale chciałabym sobie usiąść na luzie albo po prostu wyjść na spacer w samotności a nie tylko biegiem do sklepu. Wiem, że tak naprawdę nie mam co narzekać ale chciałabym więcej zrozumienia ze strony emka, chodzi o to, żeby zrozumiał w jakiej ja jestem obecnie sytuacji...
A rozmawiałaś z Nim o tym? może przez to ,że widzi jak dobrze sobie radzisz, to idzie i na piłkę i na angielski. i myśli,że tak jest dobrze.Rucola lubi tę wiadomość
-
Emilka powodzenia!
Kaczorka sto lat i urodzinowe uściski dla Alusi!!
Rucola oj rozumiem Cię... ja dzisiaj pierwszy (!!) raz byłam sama w lidlu. Nie było mnie 45 minut, po pół godziny już mała ryczała, ale muszę zacząć wychodzić. Chociaż ta godzina i głupie zakupy...
ale na pocieszenie - ja miałam 6-7 tygodni po porodzie największy zjazd psychiczny...! Serio chyba hormony zaczęły się zmieniać i było mega ciężko i dużo się kłóciliśmy, ale potem już byli tylko lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 19:40
Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Rucola jak najbardziej masz prawo się tak czuć- ja bym próbowała dogadać się z Emkiem, że skoro on ma 3x w tyg jakąś aktywność poza domem bez Was to Ty chociaż raz w tygodniu miej te 2-4h dla siebie! Ja tam jestem za totalnym równouprwnieniem
Emi. Pati, Kate dajcie znać jak tam u Was.emi2016, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:A rozmawiałaś z Nim o tym? może przez to ,że widzi jak dobrze sobie radzisz, to idzie i na piłkę i na angielski. i myśli,że tak jest dobrze.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Pilik ja jestem dokładnie 6,5 tygodnia po porodzie. To by się zgadzało.
Lunaris faktycznie będziemy musieli poważnie pogadać.
Teraz siedzi z Małym, próbuje Go uśpić, bo o 21 wychodzi na piłkę a Mały ma problemy z zasnięciem. Nie chcę być francą, ale ja czasami usypiam Małego 1,5 godziny. Strasznie szkoda mi Lewcia, ale może tym razem długasne usypianie trafi na emka i szlag trafi jego piłeczkę. Ja go nie zmienie na pewno.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak i facetowi trzeba wprost -kawa na ławę.
mój owszem, zauważa jak mam zły humor czy coś,ale zawsze prosi- "mów co się dzieje,bo ja w myślach nie czytam". a przez to że faceci chodzą do pracy i mają jakieś swoje zajęcia,to moga przeoczyć nasz zły nastrój,czy cokolwiek. dlatego ja zawsze mówię- ROZMOWA. bo jakby czekać aż facet się domyśli, to można zdążyć wziąć z nim rozwód :pRucola, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość