Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka współczuje bardzo
brak wyobraźni totalnie
(
Bajka cudna świąteczna Zosia
Dziewczyny wszystkim życzę wesołych i zdrowych Świąt. Odpicznijcie, najedzcie się i spędzcie miły czas z bliskimi
Ja tu zerkam i na bieżąco czytam ale ciężko ostatnio się odezwaćBajkaaa, KateHawke, Barbarka1984, Anna Stesia, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Lusesita, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ode mnie i od Naduni też życzenia zdrowych i wesołych rodzinnych Świąt, przespanych nocy, maluszków życzymy brzuszkow bez kolek, lekkiego ząbkowania i żeby wszelkie wirusy omijaly kruszynki z daleka, mamusiom więcej czasu dla siebie, przespanych nocy, wyrozumialych, mocnych emkow i żeby teściowe i inni członkowie rodziny się ogarnęli.. Mój mąż nigdy świat nie obchodził, pewnie będzie w robocie wieczorem, ale mam barszczyk, uszka, pierożki i ciacho, może później jeszcze jakaś sałatkę zrobię.. I sama wszystko zjem...
Wesołych Świąt kochane...
PS. Achia, mimo że mało się ostatnio udzielam, podczytuje i trzymam kciukiKateHawke, Achia, Patrycja20, Barbarka1984, Anna Stesia, Aga9090, pilik, Jeżowa, Lunaris, Lusesita, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajka cudna Zosieńka! Jak malowana
jakie piekne ubranko
Luna ale sliczna Zuziapiekne zdjecie!
Bajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczorka, co za nieodpowiedzialni ludzie
dobrze byloby aby Aluśka nie dotykała tych samych zabawek i nie miała kontaktu z kuzynami, ale jesli to wirusowe, może niestety Was wszystkich dopaść
-
Kaczorka, mam nadzieję, że jakimś cudem Aluske ominie chorobsko.
Ja ze względu na chorobę mamy, zostawiam Anie z mężem u jego rodziców a do moich wpadnę tylko na godzinę.
Bajka, pięknie wygląda Twoja księżniczkaBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane a ja Wam po śląsku zapodam
Wszistkygo Nojlypszygo we ty świynta Bożygo Narodzynia . Życza, coby Wom ni braklo karpfa, makowek i moczki abo i kołocza ze posypkom. I coby glaskugle na krisbaumie lśnioly blaskym zapocialym. Cobyście zowżdy byli gryfni i zdrowi.
Coby Wom pszali Wasze matule, łojce, bajtle, synki, braciki dziołchy, ołpy, omki, onkle, ciotki, teście i inksze szwigermutry. Życza tysz, coby bez cołki nastympny rok, sznity boły durchś rubo poszmarowane łomastom i coby do tego, wusztu i inkszych maszketów niy zbrakło !
No i po wilyji co by Dzieciontko trefioło do Wos z najgryfniyjszymi z gryfnych gyszynków.
Wesołych Świąt!!!Barbarka1984, Lusesita, blue00, Madzik34, Achia, Patrycja20, Anna Stesia, JustynaG, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, ibishka, Lunaris, Flowwer, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nenusia, jo jest ciekawo fto to rozszyfruje
Aga9090, Anna Stesia, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kochane, na te Święta życzę Wam dużo spokoju, miłych chwil spędzonych w rodzinnej atmosferze, pociechy z mężów i niemężów.
Ex staraczkom rozesmianych, przesypiajacych noc dzieciaczkow, wiary w swoje piersi, dobrze dobranego mleczka, braku kolek i samych radości z bycia mamą.
Dinusiom upragnionych dwóch kreseczek
Wesolych Świat!!!Patrycja20, Anna Stesia, Bajkaaa, Lunaris, Flowwer, Nadzieja22, Emiilka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia, mówisz i masz. Ja tam gwary nie znam ale Aneczka takie życzenia przesyla: aaa ghu gha my my ghu aaa ooo ghu gha my
Achia, pilik, Jeżowa, Barbarka1984, Anna Stesia, summer86, KateHawke, Lunaris, Flowwer, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy również życzymy wszystkim Wesołych Świąt
.Zaraz wyruszamy do teściów na wigilijną kolację.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8a0d611c2d6.jpgpilik, Lusesita, Bajkaaa, Luna1993, Flowwer, Anna Stesia, JustynaG, Yoselyn82, KateHawke, Patrycja20, ibishka, Lunaris, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Aluśka w locie, więc takie oto foto
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c485feedea3c.jpg
Póki co się trzymamy!Luna1993, Jeżowa, Achia, pilik, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, JustynaG, Yoselyn82, summer86, KateHawke, Patrycja20, Lunaris, Lusesita, Flowwer, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wspaniała Alusia
Justyna cudne życzenia
A to moja gwiazdeczka w sukience, którą kupiłam w dniu, gdy dowiedziałam się, że noszę pod sercem córeczkę - dzisiaj pasuje idealnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bd3e56815c1.jpgKaczorka, Achia, pilik, Anna Stesia, Bajkaaa, blue00, JustynaG, Luna1993, Yoselyn82, summer86, KateHawke, Patrycja20, olik321, Lunaris, Lusesita, Flowwer, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Podrzucam naszą świąteczną Gwiazdkę
Drzemie w przerwie między kolacją a deserem.
Mimo natłoku emocji całkiem spokojnamam nadzieje, że Wasze dzieciaki też!
Edit.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 17:01
Anna Stesia, Bajkaaa, Kaczorka, Achia, blue00, JustynaG, Luna1993, Jeżowa, Yoselyn82, summer86, KateHawke, Patrycja20, olik321, Lunaris, Lusesita, Flowwer, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka- oby nic więcej się nie rozwijało!
Dzieciaczki są przesłodkie
Zjadłam pyszności męża- może wyśle go na jakiś konkurs Kucharski, bo naprawdę wyszło mu rewelacyjnie!
Oskarowi też smakowało, bo wiercił się jak szalony
Stąd mam pytanie - czy jak ma się skurcze to dziecko się rusza?:p czy raczej jest nieaktywne wtedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 19:09
Yoselyn82, pilik lubią tę wiadomość