Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka współczuje bardzo
brak wyobraźni totalnie
(
Bajka cudna świąteczna Zosia
Dziewczyny wszystkim życzę wesołych i zdrowych Świąt. Odpicznijcie, najedzcie się i spędzcie miły czas z bliskimi
Ja tu zerkam i na bieżąco czytam ale ciężko ostatnio się odezwać
Bajkaaa, KateHawke, Barbarka1984, Anna Stesia, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Lusesita, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, ode mnie i od Naduni też życzenia zdrowych i wesołych rodzinnych Świąt, przespanych nocy, maluszków życzymy brzuszkow bez kolek, lekkiego ząbkowania i żeby wszelkie wirusy omijaly kruszynki z daleka, mamusiom więcej czasu dla siebie, przespanych nocy, wyrozumialych, mocnych emkow i żeby teściowe i inni członkowie rodziny się ogarnęli.. Mój mąż nigdy świat nie obchodził, pewnie będzie w robocie wieczorem, ale mam barszczyk, uszka, pierożki i ciacho, może później jeszcze jakaś sałatkę zrobię.. I sama wszystko zjem...

Wesołych Świąt kochane...
PS. Achia, mimo że mało się ostatnio udzielam, podczytuje i trzymam kciuki
KateHawke, nick nieaktualny, Patrycja20, Barbarka1984, Anna Stesia, nick nieaktualny, pilik, Jeżowa, Lunaris, Lusesita, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajka cudna Zosieńka! Jak malowana
jakie piekne ubranko 
Luna ale sliczna Zuzia
piekne zdjecie! 
Bajkaaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczorka, co za nieodpowiedzialni ludzie
dobrze byloby aby Aluśka nie dotykała tych samych zabawek i nie miała kontaktu z kuzynami, ale jesli to wirusowe, może niestety Was wszystkich dopaść 
-
Kaczorka, mam nadzieję, że jakimś cudem Aluske ominie chorobsko.
Ja ze względu na chorobę mamy, zostawiam Anie z mężem u jego rodziców a do moich wpadnę tylko na godzinę.
Bajka, pięknie wygląda Twoja księżniczka
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane a ja Wam po śląsku zapodam

Wszistkygo Nojlypszygo we ty świynta Bożygo Narodzynia . Życza, coby Wom ni braklo karpfa, makowek i moczki abo i kołocza ze posypkom. I coby glaskugle na krisbaumie lśnioly blaskym zapocialym. Cobyście zowżdy byli gryfni i zdrowi.
Coby Wom pszali Wasze matule, łojce, bajtle, synki, braciki dziołchy, ołpy, omki, onkle, ciotki, teście i inksze szwigermutry. Życza tysz, coby bez cołki nastympny rok, sznity boły durchś rubo poszmarowane łomastom i coby do tego, wusztu i inkszych maszketów niy zbrakło !
No i po wilyji co by Dzieciontko trefioło do Wos z najgryfniyjszymi z gryfnych gyszynków.
Wesołych Świąt!!!
Barbarka1984, Lusesita, nick nieaktualny, Madzik34, nick nieaktualny, Patrycja20, Anna Stesia, JustynaG, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, ibishka, Lunaris, Flowwer, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nenusia, jo jest ciekawo fto to rozszyfruje
nick nieaktualny, Anna Stesia, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kochane, na te Święta życzę Wam dużo spokoju, miłych chwil spędzonych w rodzinnej atmosferze, pociechy z mężów i niemężów.
Ex staraczkom rozesmianych, przesypiajacych noc dzieciaczkow, wiary w swoje piersi, dobrze dobranego mleczka, braku kolek i samych radości z bycia mamą.
Dinusiom upragnionych dwóch kreseczek
Wesolych Świat!!!
Patrycja20, Anna Stesia, Bajkaaa, Lunaris, Flowwer, Nadzieja22, Emiilka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia, mówisz i masz. Ja tam gwary nie znam ale Aneczka takie życzenia przesyla: aaa ghu gha my my ghu aaa ooo ghu gha my
nick nieaktualny, pilik, Jeżowa, Barbarka1984, Anna Stesia, summer86, KateHawke, Lunaris, Flowwer, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy również życzymy wszystkim Wesołych Świąt
.Zaraz wyruszamy do teściów na wigilijną kolację.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8a0d611c2d6.jpg
pilik, Lusesita, Bajkaaa, nick nieaktualny, Flowwer, Anna Stesia, JustynaG, Yoselyn82, KateHawke, Patrycja20, ibishka, Lunaris, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Aluśka w locie, więc takie oto foto

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c485feedea3c.jpg
Póki co się trzymamy!
nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, pilik, Anna Stesia, Bajkaaa, nick nieaktualny, JustynaG, Yoselyn82, summer86, KateHawke, Patrycja20, Lunaris, Lusesita, Flowwer, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wspaniała Alusia

Justyna cudne życzenia
A to moja gwiazdeczka w sukience, którą kupiłam w dniu, gdy dowiedziałam się, że noszę pod sercem córeczkę - dzisiaj pasuje idealnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bd3e56815c1.jpg
Kaczorka, nick nieaktualny, pilik, Anna Stesia, Bajkaaa, nick nieaktualny, JustynaG, nick nieaktualny, Yoselyn82, summer86, KateHawke, Patrycja20, olik321, Lunaris, Lusesita, Flowwer, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Podrzucam naszą świąteczną Gwiazdkę

Drzemie w przerwie między kolacją a deserem.
Mimo natłoku emocji całkiem spokojna
mam nadzieje, że Wasze dzieciaki też! 
Edit.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 17:01
Anna Stesia, Bajkaaa, Kaczorka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JustynaG, nick nieaktualny, Jeżowa, Yoselyn82, summer86, KateHawke, Patrycja20, olik321, Lunaris, Lusesita, Flowwer, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka- oby nic więcej się nie rozwijało!
Dzieciaczki są przesłodkie
Zjadłam pyszności męża- może wyśle go na jakiś konkurs Kucharski, bo naprawdę wyszło mu rewelacyjnie!
Oskarowi też smakowało, bo wiercił się jak szalony
Stąd mam pytanie - czy jak ma się skurcze to dziecko się rusza?:p czy raczej jest nieaktywne wtedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 19:09
Yoselyn82, pilik lubią tę wiadomość