Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka o kuźwa tez bym się wkurzyła ... oby Aluśka nie złapała żadnego dziadostwa !
Nika extra zdjęcie :*
Achia zazdroszczę tak uzdolnionego mężamój conajmniej schabowy usmaży
Ja padam na twarz byłam pomoc mamie gotować, wróciłam i zrobiłam jabłecznik !
Zapakowaliśmy prezenty z eMkiemnie mogę doczekać się tej radości Oliviera
muszę mu jakoś te prezenty dzielić Nie chce żeby wszystko dostał podczas Wigili bo będzie tego sporo i nie będzie wiedział czym się bawić ...
-
Nika, cudowne zdjęcie, cudowna Lusia! W pierwszej chwili myślałam, że to zdjęcie z internetu a to twórczość własna. Brawo.
Achia, gratulacje z powodu postępów kulinarnych. Teraz niech Oskar posiedzi do 26.12 żeby mamusia zjadła wszystkie smakołyki -
Witam wieczorową porą.
Dopiero Was nadrobilam. Kursowalam dobie trochę dzisiaj że starsza po centrum handlowym, a mąż został z młodszą. Nawet rybki posmazyl i sos do ryby po grecku zrobił.
Kaczorka znam ten ból. Jeszcze mamy gluty z Domiśka po odwiedzinach szwagierki ( 2 tyg temu). Pomijam fakt, że nawet moja mama złapała grypę żołądkowa, która oni przywlekli bo siedziała że mną i małą.
Oby Aluśki ani Was nic nie złapało.
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich.
Wstawiam zdjęcie, które dostałam dziś od koleżanki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/423870742993.jpg
Jeżowa, Yoselyn82, Patrycja20, Achia, Emiilka, Anna Stesia, Nadzieja22, KateHawke, Lunaris, malka lubią tę wiadomość
-
Nika też pomyślałam, że to internetowe dzieło, a to Twoja cudna córcia! Piękne zdjęcie
Kaczorka oby Alusia się nie dała... No ale tak to niestety z dziećmi bywa. Szkoda, że szwagier i szwagierka, jako rodzice, nie pomyśleli, że może lepiej by było, gdyby ich dzieci oszczędziły swoimi chorobami roczną kuzynkę
Achia brawa dla mężaobyś mogła ze smakiem zjeść coś przynajmniej jutro!
Kochane, ją z życzeniami wstrzymam się do jutra, a na razie życzę dobrej nocy, pędzę złapać sen, póki Agatka śpi
Hahaha Lusesita ZAJEBISTE!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 22:19
-
Jeżowa- ja z jednej strony mam tak jak Ty, bo np. okna niepomyte i w ogóle sprzątanie na święta to jakaś abstrakcja, ale np. lubię w tym okresie gotować i piec. Zazwyczaj nie chce mi się tak starać tylko dla nas (a de facto dla mnie, mój M. średnio jada słodycze), ale dla rodziny chciało mi się stać dziś przy garach, biegać za ostatnimi prezentami itp. I kiedyś - mam nadzieję - będę umiała moim dzieciom stworzyć taką magię świąt, że będzie ta krzątanina, ale radosna, a nie nerwowa. Na zasadzie- upieczmy pierniczki, bo fajnie czas spędzić razem. O nie wyszły? No trudno, damy ptaszkom, niech również mają święta... Albo umyjmy podłogi. O nie zdążyliśmy, bo w tym czasie rodzinnie pakowaliśmy prezenty? No trudno, nikt nie umarł od brudnej podłogi...
Nika- cudowne zdjęcie! Tylko odkąd zmieniłaś avatarek to ja pół ślepa mylę go z jeżem i ciągle myślę, że to Jezowa. Teraz też patrzę i myślę sobie - jak oni to zrobili, że Agatka się tak skurczyła? A to nasze Łucjątko
Kaczorka- mam nadzieję, że Aluśka niczego nie przygarnie od kuzynów!
Emiilka, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kochane z okazji zblizajacych sie Swiat Bozego narodzenia zyczymy Wam z Maksiem samych radosci w oczekiwaniu i przy wychowywaniu upragnionych maluszkow.
P.S.
Czytam Was codziennie i mocno wszystkim kibicuje. Czasu jednak brakuje na pisanie. Panicz jest mega wymagajacy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ac549d3601a.jpg
Lusesita, Anna Stesia, JustynaG, Nadzieja22, Flowwer, Yoselyn82, summer86, Achia, Bajkaaa, Patrycja20, Minnie89, KateHawke, Aga9090, -Mamunia-, Jeżowa, blue00, Lunaris, Emiilka, malka lubią tę wiadomość
-
Reset pięknie to ujęłas. Jutro, jak z czymś nie zdążę, muszę sobie twoj wpis przypomnieć.
Bardzo mocno trzymam kciuki (za Ciebie i każdego Dinusia) aby takie święta, o jakich piszesz, zdarzyły się jak najszybciej
Barbarka piękne zdjęcie
Dawno się nie odzywałaś.Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny, z okazji zbliżających się wielkimi jak brzuch Mikołaja (i mój w 9 miesiącu) krokami świąt życzę Wam, by ten czas obfitował w niezmąconą niczym radość. By dzieci nasze były zdrowe, dobrze spały i rozdawały srebrzyste uśmiechy (a te w brzuchach żeby grzecznie czekały na swoją kolej powitania świata – ale nie za długo!), by mężowie nasi ugotowali pyszny obiad na pierwszy i drugi dzień świąt oraz wymasowali nam stopy i ululali potomstwo, by inni bliscy nie denerwowali nas głupimi komentarzami ani nie kichali i prychali wokół nas, by nasze piersi współpracowały, butelki się same wyparzały, pieluszki same przewijały i grzecznie wędrowały gęsiego do kosza, by choinki świeciły blaskiem podobnym do blasku oczu naszych dzieci, gdy na nas patrzą! Wesołych świąt!
Ps. Lamciu, mam nadzieję, że ten czas spędzacie razem w domu! Moc uścisków dla Domisia
Ps.2. Milion cieplutkich jak polewa na serniku myśli wysyłam w stronę naszych kochanych Dinusiów. Niech ten czas będzie dla Was czasem odpoczynku, relaksu i miłości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 01:44
Nadzieja22, summer86, Achia, Bajkaaa, Patrycja20, Lusesita, Minnie89, KateHawke, Luna1993, pilik, Aga9090, Jeżowa, ibishka, blue00, Barbarka1984, Lunaris, Yoselyn82, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Rok temu nad ranem wysikalam dwie kreski a 8 miesięcy później przyszła na świat nasza księżniczka.
Tym,które jeszcze walczą życzę by to były ostatnie święta bez dziecka.
A extesterkom życzę więcej snu i wsparcia ze strony najbliższych a mniej złotych rad i komentarzy, które nic nie wnoszą a ciśnienie podnoszą.
I jeszcze jedno - naprawdę cieszę się, że Was mam!Bajkaaa, Patrycja20, Lusesita, Minnie89, KateHawke, pilik, reset, Aga9090, Achia, Anna Stesia, Nadzieja22, Jeżowa, Barbarka1984, Lunaris, Yoselyn82, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane!
To i ja się przyłącze do życzeń, zanim dzisiejszy dzień rozkręci się na dobre. Chociaż myślę że życzenia wszystkie mamy te same:
- Mamom - zdrowych i szczęśliwych dzieci
- prawie-Mamom - lekkich ciąż i lekkich porodów (najlepiej w terminie!)
- Dinusiom - dołączenia do nas jak najszybciej, bo czekamy! :*
- wszystkim nam - zdrowia, wsparcia od eMkow, a przyjaciół tylko tych prawdziwych.
Bardzo, bardzo sie cieszę, że jestem jedną z Was! ;* Wesołych ŚwiątKateHawke, Patrycja20, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Anna Stesia, Nadzieja22, Barbarka1984, Lunaris, Jeżowa, Kaczorka, Yoselyn82, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wesołych świąt kochane, spędzonych w rodzinnym gronie, w miłej atmosferze, dużo zdrowia przede wszystkim. Naszym kochanym ciezaroweczkom spokojnej nudnej ciazy, a tym na końcówce szybkiego porodu :* mamusiom samych przespanych nocy i zdrowych dzieciaczkówa naszym najkochańszym dinusiom aby w święta wszyscy okazali zrozumienie i byście szybko tu do nas dołączyły :*
Rok temu moje święta były bardzo smutne, 1,5 starań, ja załamana po dwóch stratach nie widziałam już szans na maleństwo. Nie wiedziałam że za miesiąc się wszystko odmienito nasze pierwsze święta we czwórkę, marzenia się spełniają
Jeszcze raz spokojnych świąt
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 19:41
Minnie89, KateHawke, Patrycja20, pilik, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Achia, -Mamunia-, Anna Stesia, Nadzieja22, Jeżowa, blue00, Barbarka1984, Lunaris, Kaczorka, Yoselyn82, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem wiem kochana
Matko jedyna dzwoniła moja mama, że jej boska teściowa na wigilie jednak tez przyjedzie ! Zawsze rzuca tekstem : ale wielki brzuch, ale ty gruba, ale się postarzałaś itp .. nie należy do grona miłych nawet powiem, że jest po prostu zwykła franca -
nick nieaktualnyDziewczyny z okazji świąt Bożego Narodzenia niech się cały świat dla Was zmienia.
Wigilię jakos przetrwacie z lubianymi i mniej lubianymi osobami. Wszakże to okres wybaczenia.
Nika śliczna córeczka!Patrycja20, KateHawke, Barbarka1984, Jeżowa, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
I ja przybywam z życzeniami!
Przede wszystkim życzę każdej z Was i każdemu z naszych rodzin ZDROWIA. Bo wszystkie wiemy, że ono jest najważniejsze, jak jesteśmy zdrowi to możemy stawić czoło całemu światu
Dużo miłości, bliskości, uważności, uśmiechu na te dni
Żeby teściowe nie wkurzyły, a mężowie mówili ludzkim głosem
I po prostu maaaasy radoooości! No i fajnych prezentów))
Ps. Też się cieszę że Was mam! I jak dacie radę to zaglądajcie tu czasem,bo jak zaczną mi się skurcze, to kto mi pomoże w ich interpretacji jak nie Wy?
Minnie89, Patrycja20, Nadzieja22, KateHawke, -Mamunia-, Barbarka1984, pilik, Lunaris, Jeżowa, Yoselyn82, olik321, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wesolych Swiat!!!
Lekkich i szybkich porodow,przespanych nocych i duzo zdrowka,bo ono w gruncie rzeczy najwazniejsze!!!
Ja w piatek bylam ostatni dzien w pracy i wreszcie oficjalnie od dzisiaj na zwolnieniu.
Zeby nie bylo zbyt kolorowo to mam problem ze spojeniem lonowym i musze lezec.
Oczywiscie jest to srednio wykonalne,ale przynajmniej nie narobilam sie w te swieta stojac przy garach.
Dziewczynki upiekly pierniczki i to by bylo na tyle kulinarnych wyczynow.
W dodatku od wczoraj cos mnie rozklada,bo boli mnie gardlo i mam katar.
Organizm chyba juz byl mocno zmeczony i teraz odchorowuje swoje...
W zwiazku z tym troche srednio mam ochote gdziekolwiek isc:(ani sie nie najem ani nie nagadam).
Ale wam zycze cudowych wigilii!!!
Achia i Karma abyscie jednak wytrzymaly do jutra i dzisiaj mogly spedzic milo wieczor:)))
Lamka odezwij sie jak tam synek?wyszliscie juz ze szpitala???zycze ci tego z calego serca.
Sciskam mocno i mam nadzieje,ze teraz na zwolnieniu bede sie czesciej udzielac,a nie tylko czytac:)Nadzieja22, KateHawke, Patrycja20, -Mamunia-, Barbarka1984, Lunaris, Jeżowa, olik321, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Dzień dober!
Ja również pragnę złożyć Wam życzenia! Nie będę się rozpisywać, bo już takie piękne życzenia się pojawiły, że nic lepszego nie wymyślę. Mam tylko prośbę, postarajcie się odpocząć choćby trochęDinusiom oby było bliżej niż dalej tego największego marzenia.
Z dniem dzisiejszym kończymy 30 tydzień, to niesamowite i jestem ogromnie wdzięcznaKateHawke, Patrycja20, Achia, Minnie89, Barbarka1984, Fozzie Bear, Jeżowa, olik321, Anna Stesia, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość