Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi to cudowna informacja! Bardzo się cieszę, że z Fasolką/Fasolem wszystko w porządku
Pilik wspaniale, że po wymagających początkach teraz każda z Was ma trochę czasu tylko dla siebie
Lena jesteś ślicznawiadomo po kim synuś ma urodę!
A to Agatka na brzuszku, mam wrażenie, że kompletnie inaczej wygląda z tej perspektywy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7292dabfa263.jpgLena21, Siwulec, Patrycja20, pilik, moniśka..., emi2016, JustynaG, Kaczorka, Bajkaaa, Rucola, Luna1993, Sarna84, Morusek, Nadzieja22, Achia, Aga9090, Yoselyn82, KateHawke, Madzik34, Minnie89, Lunaris, Emiilka, Anna Stesia, blue00, Lusesita, Bobisia, KateKum lubią tę wiadomość
-
Emi - baaaaardzo się cieszę, że serduszko tak pięknie bije
rośnijcie zdrowo
Lena - piękna kobieta, ale ten przystojniak obok Ciebie....
Jeżowa - Agata wygrywa internetyemi2016, Jeżowa, Lena21, blue00 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa , dzieci pięknie wyglądają na brzuszku. Najlepsze fotki właśnie w ten sposób udaje mi się zrobić Aneczce.
Olik , ostatnio niewiele piszesz co tam u Marcelka? Jaki jest już duży? Co potrafi? Jak sobie razem radzicie? No i dawno go tu nie widziałam! Foteczkę poproszę!
Ania1003 , ostatnio coś wspominałaś o spacerze. Czyżby Oskar polubił się z wózkiem? Pamiętam, że miałaś z tym problem swego czasu...
91Ewela09 , wywołuję Cię! Ja rozumiem, że takie 5 miesieczne dziecko jest absorbujące ale my chcemy wiedzieć co u Was. Jak tam rośnie nam piękna Anastazja
Melevis , cały czas jesteśmy z Tobą. Jeśli potrzebujesz się wygadać, to pisz! Jeśli potrzebujesz spokoju, zrozumiemy.
Phnappy , wiemy, że jedno dziecko potrafi być absorbujące a co tu dopiero dwójka. Ale daj znam znać jak sobie radzisz, czy wszystko w porządku u Was.Rucola, summer86, Lena21, Jeżowa, pilik, lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nadrobiłam tylko ostatnie strony. Dalej jest moja siostra z córką i nie mam kiedy tu zaglądać. Jeszcze tydzień
Byłyśmy dziś na szczepieniu. Fela dzielnie zniosła jak zwykle. Waga nie powala, bo ma 6800, ale lakarka nie widzi nic złego w tym więc spoko. 71cm dlugosci. Suche plamy mamy dalej nawilżać. Kolejne szczepienie mamy po roku więc na razie spokój
Rucola, Lewcio goni z wagą!
Pilik, Ninka ładnie nadgania.
Jeżowa, Agatka ma boską czuprynę.
Lena. Oboje z Franiem wyglądacie super
Emi, cieszę się, że z maluchem okWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:08
Jeżowa, Nadzieja22, emi2016, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Franio :* Dobrze że piękna mama ostatnio nadrabia zaległości zdjęciowe
Jezowa Agatka wygląda bardzo dorośle... no przecież już jest taka duża ze z łatwością leży na brzuszku
U nas też postępy brzuszkowe... do obrotów przez prawa rękę dołaczają pojedyncza przez lewą, tylko mama musi wyjąc podwiniętą raczkę ale jest naprawdę coraz lepiej, mały potrafi już leżec około 10 minut i się czymś bawić
[]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 08:31
Jeżowa, pilik, summer86, Siwulec, Nadzieja22, Kaczorka, Luna1993, Patrycja20, Achia, lamka, Yoselyn82, Aga9090, emi2016, KateHawke, Madzik34, Minnie89, Lunaris, Emiilka, Lena21, malka, JustynaG, Anna Stesia, blue00, Lusesita, KateKum lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jezowa jaka ona pieknaaaaaaaa
do schrupania !
Malka jak tam u Was, właśnie miałam pytać do kiedy siostra zostajejak takie długie odwiedziny przy maluchu ?
Rucola Lewko ma takie zaczepne spojrzeniebędzie amant !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:18
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Malka brawa dla Feli za bycie taką dzielną dziewczynką! Czy ja już życzyłam jej sto lat z okazji pół roczku? Nie pamiętam, więc na wszelkie wypadek - sto lat Felciu
U Agatki chyba cała energia z jedzenia idzie w porost włosów, stąd takie słabe przyrosty na wadzedzisiaj z karmieniem dramat, skontaktowałam się z cdl, ale będzie dopiero po weekendzie. No nic, jakoś damy radę!
Edit: Rucola bo uwielbiam patrzeć na Twojego synkajest cudny! I widzę, że mamy takie same meble
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:19
Rucola, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmi polecam chustonoszenie, starszej nie nosiłam i żałuję
teraz się bardzo wkręciłam. Gratuluję udanej wizyty
ciesze się że z maluszkiem wszystko dobrze
Siwulec cholera mam nadzieję że się uporasz z tym dziadowstemciągle coś... Najważniejsze że antybiotyk podczas porodu wystarczy i jesteście bezpieczni
Achia super że spotkanie było miłe, a zdjęciem się nie przejmuj, przecież dopiero urodziłaś i masz noworodka w domu ;* na pewno wyglądasz super! Nie dam sobie wmówić że jest inaczej
Pilik koniecznie pochwal się efektem końcowym szyciapiękne pomysły na prezent
Lena ja się maluje codziennie, inaczej czuję się zaniedbana kiedy się nie wyspie. I to taki ful make up, jestem uzależniona od palet cieni do oczu
Jeżowa pomyślałam to samo widząc Zuze na brzuchu, to nie moje dziecko!zazdroszczę Twojej córce włosów, serio...
Malka brawo dla dzielnej Feli
Lew jak ślinę puściłprzypomniało mi się, że mam zdjęcie jak podnoszę Tosie nad swoją twarzą a ona puszcza pawia...
Uciekam spać, byłam z Zuza na 2 godzinnym spacerze i nóg nie czuje. Proszę o małe kciuki jutro o 9, rozmawiam z ordynatorem o operacji...
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:24
Bajkaaa, Siwulec, Patrycja20, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Lena prawdziwy amant to się z Twojego Frania szykuje!!! Mojemu na razie slina wisi na każdym zdjęciu, srednio to pociągające ale nie wyrabiam z wycieraniem
Wasze dzieci też się tak okrutnie ślinią?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola nasza jeszcze nie aż tak, ale chyba powoli dąży do takiego stanu jak u Was
a dla mnie to wygląda uroczo u Twojego Lewcia
Luna kciuki za jutro, oby ordynator okazał się człowiekiem i Cię nie zbyje :* i to musi być urocze zdjęcieperełka rodzinnego albumu
A tak w ogóle to dokładnie rok temu "zaczęłam" ciążępamiętam jak umierałam z bólu w nocy patrząc przez okno na studentów wychodzących z akademika na imprezę. Gdybym wtedy wiedziała, że kolejny okres nie przyjdzie to bym się upiła tanim winem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:39
-
Jeżowa, Agatka pięknie leży na brzuszku i jaka ona jest włochata
Agatka, Łucja Niki i Domiś lamki mogą rywalizować o tytuł maluszków z najbujniejszą fryzurą
Rucola, ślina Lewcia mnie urzekła! Synuś jest bardzo do Ciebie podobny. Cieszę się z brzuszkowych postępów
Pilik, tak się cieszę, że Ninka ruszyła z wagą i możecie odetchnąć z troską o przyrosty. Wspaniale, że nastały u Was lepsze dni.
Malka, super, że Fela taka dzielna, będzie z niej twarda babka
A my dziś cały dzień spędziłyśmy same.. i co dziwne, bylo lepiej niż gdy emek jest w domu (większą część tygodnia pracuje z domu, ma tu swoje "biuro"). Byłam lepiej zorganizowana i zmobilizowana, a i nie martwiłam się czy mu przeszkadzamy hałasami itd. Ania od 3 dni zjada całą porcję kaszki, którą jej przygotowuję, bardzo mnie to cieszy. Z warzywami i owocami idzie nam troszkę gorzej, ale nie poddajemy się!
EDIT: Jakże mogłam zapomnieć o Franiu! Nasz forumowy przystojniakLena pięknie wygladasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:56
Luna1993, Jeżowa, Lena21, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Emi ciesze sie bardzo ze wszystko dobrze
Rucola ale Lewcio super wyglada i jakie cudne spojrzenie
Melevis bardzo mi przykro, trzymaj sie!
Lena ale Franus cudny!ty tez super wygladasz
Jezowa ale Agatka super wyglada i jak pieknie lezy, a ile wloskow ma na glowce
Pilik jak cudnie Ninka spi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 20:01
emi2016, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyOch jakie cudowne dzieciaczki
Pilik super, że waga już lepiej i że mała daje Ci szyć
Emi cieszę się z powodu serduszka.
Melevis trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie.
Jestem za spotkaniem na szczycie.
A Domiś niebawem chyba przestanie być włochatkiem, bo już zaczyna łysieć po bokach i z tyłunie wiem czemu zdjęcie się przekręciło.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e8eeeba6108.jpgPatrycja20, Minnie89, Yoselyn82, Lunaris, emi2016, Aga9090, Emiilka, Lena21, pilik, moniśka..., JustynaG, blue00, Rucola, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, KateKum lubią tę wiadomość