Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja - dzięki za tipa!
Też postanowiłam ruszyć tyłek i upiec biszkopta z borówkami mrożonymi. Przy wyciąganiu ich z zamrażarki okazało się, że szuflada jest tak oblodzona, że ledwo mogłam ją otworzyć. I co zrobiła mądra Minnie? Biszkopt w piecu, a ja leżę na podłodze w kałuży wody i przez godzinę tłukę te ściany loduprzysięgam, jeśli to go nie zachęci to wyjścia to już nic nie pomoże...
Siwulec - nie martw się! :* tak jak dziewczyny piszą, dzidziusiowi to nie powinno zagrozić.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Achia, cieszę się, że udało Ci się zdrzemnąć. Lepiej Ci teraz?
nie dziwię się, że babcia zakochana we wnuczku. no bo jak go nie kochać? -
Siwulec nic się nie przejmuj!
Masa dziewczyn ma gbs dodatni, dostają antybiotyk i dzieci zdrowe. Ja nie miałam paciorkowca a mała miała bardzo ciężkie zapalenie płuc. Nie ma co się na zapas przejmować.
Rucola gdzie odkładam na drzemki? Chyba nie zrozumiałam pytania ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98d55c8cec1f.jpg
My też po szczepieniu, Ninka zaczęła pięknie przybierać! 5800 wazy
Luna ja bym wybrała chustę. Planuje jechać pociągiem do rodziny, z małą w chuście ale jak już się przesiądziemy na spacerówkę i w razie w będę ją mogła przełożyć. Nie wyobrażam sobie do wózka z ogromnym wózkiem iść po prostu.
Achia Oskar jest przepiękny!!
Bajka ja prawie zawsze chodzę jak Ninka zaśnie. I już nie chodzi o pozycje dziecka, a oto że panienka się budzi jak próbuje usiąść. Ale ona trudny model w kwestii drzemek (patrz wyżej)
Na dzień babci i dziadka szyje ojcu mojemu fartuch z napisem „dziś dziadek gotuje”, dla mamy siatkę materiałową z napisem „rzeczy babci” (czy jakoś tak) - jakby któraś była chętna na taki prezent (są różne napisy) to się polecam, ale „zamówienia” do wieczora (zamawiam dzisiaj panele żeby przyszły po weekendzie). Wybaczcie autoreklamę
Z innych rzeczy można etui fajne na okulary z podpisami. Teściom zamawiam fotoobraz. Jak mają dziadki lodówkę z miejscem na magnesy to można zamówić magnezy ze zdjęciami, świetne są
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c5c03061377.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7aee943d36f.jpg
Ja stanik na początku z medeli (do dzisiaj w nim śpię) i z aliexpress (tez miękki i tez w nim śpię). Na codzień z esotiq (btw - nadal mam do sprzedania piękny nowy 75f)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 14:33
emi2016, summer86, Yoselyn82, Rucola, Patrycja20, Anna Stesia, Siwulec, Nadzieja22, Achia, KateHawke, Luna1993, Lunaris, Emiilka, blue00 lubią tę wiadomość
-
Rucola, u mnie tak samo jak u Pilik - na drzemki mały kładzie się z piersią, więc przy okazji z mamą.
Pilik, myślę, że gdybyśmy sie kiedyś spotkały mogłoby być wesoło. Najpierw nasze wrzaskuny dalyby koncert, potem zjadlyby po cukinii i poszły w kimanko, chłepcąc przez sen mleko.
Nawiasem mówiąc napiszę do Ciebie priv w sprawie tego z esotiq!pilik, summer86 lubią tę wiadomość
-
Dzięki bardzo!
Ja ogólnie lubię w szlafroku chodzić po domu, ale od kiedy mamy piec na eko groszek, to jest stała temperatura i rzadko kiedy ubieram polarkowy co mam w domu, więc faktycznie bawełniany się przydaTylko teraz najtrudniejsze, wziąć stalowy czy czarny hahaha. Ech te rozkminy w ciąży
Emi, jak trochę się cyce ogarną, to pójdę do brafitterki dobrać stanikNiby ona mówiła, żeby przed porodem przyjść i ona dobierze, ale szczerze to wątpię, żeby potem taki biustonosz był dobry, bo tak naprawdę nie wiadomo jakiego rozmiaru będzie biust. Trzymam kciuki za wizytę
Lamka ja coś się nie mogę zebrać do zakupów z aliexpressu
Justyna aktualnie mam 85 C firmy Corin dobrane przez brafitterke. Wcześniej miałam dużo mniejszy obwód, ale nie pamiętam jaki. Miska bez większych zmian (no może ciut pełniejsze są, ale serio bez szału). W sumie mam już zapięte na ostatnią haftkę, oby starczyło do porodu
Dobra, to kupię albo Canpola albo Medele.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
Patrycja, a to na pewno siki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 15:43
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:
Justyna aktualnie mam 85 C firmy Corin dobrane przez brafitterke. Wcześniej miałam dużo mniejszy obwód, ale nie pamiętam jaki. Miska bez większych zmian (no może ciut pełniejsze są, ale serio bez szału). W sumie mam już zapięte na ostatnią haftkę, oby starczyło do porodu
Podsyłam Ci w takim razie linki do staników ali
https://tiny.pl/tqz3h - do 5$ rozmiar 85C=38C
Zamawiałam 2 razy, przyszły w ciągu miesiąca więc powinnaś jeszcze móc pochodzić na końcówce ciąży.
https://tiny.pl/tqz3w - ten jest droższy ale jak się biust prezentuje! Niestety nie ma większych rozmiarów.
Ja osobiście żałuję, że nie zamówiłam z ali wcześniej bo bym w ciąży pochodziła przecież. -
Justyna, nie wiem czemu, ale nie po drodze mi z aliexpressem
Muszę spakować cały wózek, bo jutro kurier przyjeżdża po niego. Mają mi wysłać nowy. Naprawdę nie wiem jakim cudem on się tam zmieścił, próbowałam już 3 różne kombinacje i dalej coś wystaje. -
Hej
ja już po super szybkiej wizycie. Dzis. Z doskoku bo mielismy tylko sprawdzic czy serduszko bije po tych plamieniach. Normalna wizyte mam 21.01. Nawet nie wziął kasy !!! Wszystko ok. Serduszko bije 173 na minute 8t2d karta za dwa tygodnie i dostałam skierowanie na prenatalne
pilik, Sarna84, Achia, summer86, Jeżowa, Minnie89, Patrycja20, Nadzieja22, agulineczka, KateHawke, JustynaG, Rucola, Anna Stesia, Lena21, Kaczorka, malka, Bajkaaa, Luna1993, Morusek, olik321, lamka, Aga9090, Yoselyn82, Madzik34, Lunaris, Emiilka, blue00, Lusesita lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia
haha. Moja już nie krzyczy! Tfu tfu oczywiście, ale od ponad miesiąca mam inne dziecko. W dzień, pod warunkiem że jestem gdzie obok, potrafi się bawic na macie sama a ja mogę szyć czy coś
Emi cudownie!!emi2016, Rucola, Anna Stesia, Jeżowa, Sarna84, olik321, Nadzieja22, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Emi, super wieści.
Pilik, gratuluję postępów u Ninki! W końcu to już duża panna. Potrzebuje troszkę wolnościemi2016, pilik lubią tę wiadomość
-
Emi fantastycznie!!! ogromnie się cieszę!!!!
Pilik super, ze Ninka tak ostatnio wydoroślała :* Moze po prostu rozszerzanie diety jej służy??!!emi2016, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
W weekend odwiedziła mnie przyjaciółka, która mieszka za granica i wpada tylko raz w roku - dostałam w prezencie sporo kosmetyków i jakoś mnie to zmobilizowało, żeby się w końcu wziąć za siebie i muszę przyznać, że od razu się lepiej czuję- chyba muszę częściej się malować (chociaż tak wyszłam z wprawy, że masakra)
[.jpg[/img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 20:54
Sarna84, Jeżowa, Siwulec, Patrycja20, pilik, moniśka..., JustynaG, emi2016, Kaczorka, malka, Bajkaaa, Rucola, summer86, Morusek, olik321, Nadzieja22, Achia, lamka, Aga9090, Yoselyn82, KateHawke, Madzik34, Minnie89, agulineczka, Lunaris, Emiilka, Anna Stesia lubią tę wiadomość