Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flower mam to samo, w ostatnim czasie zaczęłam korzystać z łazienki kilka razy w ciągu godziny. A najgorsze są noce dosłownie co godzinę wstaję.
Tylko ze ja piję 2-3 butelki 1,5 litra wody w ciągu dnia.
Sarna gratuluję szybkiej akcji. Można tylko pozazdrościć -
Sarnaaaaaa no pięknie takie wiadomości uwielbiam
Bajeczko, ja tez jestem typ panikara i oststnio trochę się przestraszyłam jak u mamyginekolog przeczytałam o odchyleniach w badaniu połówkowym, ale wierzę, że ona to pisze dla naszej świadomości
Flo u mnie z tym sikaniem jest ciagle masakra, dziś tez 4 razy, od początku ciąży tak mam - jak prześpię więcej niż 4 h w jednym kawałku to jest mega sukces
Pisałam już na lutym, ale tu też poproszę, zaczynam odczuwać stresik i każdy kciuk nam dziś doda otuchy, bo o18 mamy połówkoweBajkaaa, summer86, Siwulec, JustynaG, pilik, Sarna84, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Sarna, ogromne gratulacje! Wspaniale, że Adaś jest już po drugiej stronie brzuszka Poród - marzenie
Dziewczyny, ja się czuję dzisiaj bardzo słabo. Musiałam zrobić dzisiaj badania, bo jutro wizyta u mojej gin. Musiałam być na czczo. Pobrali mi 7 probówek i oczywiście zemdlałam - od razu szczerze uprzedziłam, że to bardzo prawdopodobne. Dodatkowo w trakcie pobrania tak mnie mdliło, że miałam odruch wymiotny Żeby tego było mało, to podłapałam od męża jakieś syfa - boli mnie cała twarz, nos, uszy, zęby... Ratuję się jakimś syropem Prenalem i Grypovitą. Aha, i jeszcze najlepsze - od wczoraj plamienie - tak na pół wkładki ciemne. Już bym jechała na IP, ale byłam przedwczoraj ze śluzem podbarwionym na różowo i kazali mi nie panikować. Oby wytrzymać do jutra...
Trzymam kciuki, żeby Wasz dzień był o stokroć lepszy!Sarna84 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
KateHawke, teraz już znacznie lepiej, ale nadal mnie mdli mocno i czuję się chora. Zjadłam paracetamol, ten syrop Prenalen i napój Grypovita. Mam nadzieję, że mnie to postawi na nogi...
Lenka, mocno trzymam kciuki za połówkowe12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:KateHawke, teraz już znacznie lepiej, ale nadal mnie mdli mocno i czuję się chora. Zjadłam paracetamol, ten syrop Prenalen i napój Grypovita. Mam nadzieję, że mnie to postawi na nogi...
Lenka, mocno trzymam kciuki za połówkowe
Dwa tygodnie temu też mnie tak mąż załatwił, on po lekach i dwóch dniach byl jak nowy a ja się męczyłam z katarem i wirusem - piłam ten syrop i grypowite tez, do tego miałam zwykła wit C, i piłam sporo wody letniej z cytryna i miodem. Na ból gardła tantum verde można psikać. Pomogły mi najbardziej inhalacje solą morska z nebulizatora. Trzymam mocno kciuki, żebyś szybkompokonaka to paskudztwo !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 11:01
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Lena, trzymam kciuki! Dla mnie połówkowe były większą przyjemnością niż pierwsze usg genetyczne, kiedy naprawdę się bałam. A tutaj zajrzysz dogłębnie do malucha, popatrzycie w jego serdusio, mózg, nereczki... Sama radość!
Emilko, zdrówcia! Kiedyś na jakimś wątku Hope podawała przepis na antygrypinę, może to by Cię postawiło na nogi?Emiilka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, przepraszam, że Wam się wpitalam w wątek, ale przeczytałam wiadomość Sarny i chciałam złożyć mega gratulacje, aż mi się łezka zakręciła super, zdrówka dla Adasia i dla dzielnej Mamy!
Myślałam, że to ja miałam szybki poród...malka, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Emilka współczuję stresu. Ale jutro lekarz cię na pewno uspokoi że jest wszystko dobrze
A swoją drogą okropna jest tak służba zdrowia nasza że nazywają nas panikary Boże gdyby wiedzieli ile nie jedna przeszła żeby być w ciąży...
Lena trzymam kciuki za tą piękna dziś wizytęEmiilka lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Hej dziewczyny, przepraszam, że Wam się wpitalam w wątek, ale przeczytałam wiadomość Sarny i chciałam złożyć mega gratulacje, aż mi się łezka zakręciła super, zdrówka dla Adasia i dla dzielnej Mamy!
Myślałam, że to ja miałam szybki poród...Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Sarna gratulacje! Kurcze chyba wszystkie tu jak jeden zazdrościmy szybkiego porodu. Najważniejsze że wszystko dobrze i czekamy na zdjęcie małego Adaśka
Sarna84 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Lena trzymam kciuki za połówkowe!
Emilka, ale Cię dopadło, masakra! Trzymaj się jakoś. Mam nadzieje, ze to plamienie to nic takiego i jutro u lekarza się uspokoisz.
Kaczorka ja ostatnio gdzieś czytałam, ze babka (ale chyba gdzieś w Rosji) urodziła prawie 10kg dziecko! Jak dla mnie to w ogóle jest niemożliwe!
Melevis zapraszamy Cię do nas
A ja sie wybrałam dzisiaj do Lila na zakupy, nigdy tam nie jeżdżę bo jakoś nie mam po drodze, ale od kilku dni wszyscy trąbią o tych ciuszkach dziecięcych. No wiec się wybrałam. I się okazało ze u nas w mieście Lidl jest zamknięty z powodu remontu stwierdziłam, ze nie chce mi się jechać do innego miasta wiec zajechałem do Auchana i tam kupiłam pare rzeczy
Ogólnie chyba wpadam w jakiś zakupowy trans. Ciagle przeglądam strony z rzeczami dla noworodków i coś zamawiam zakupoholiczka się ze mnie robiEmiilka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sprawdziłam wyniki.
Morfologia - o dziwo- bez odchyleń. Nawet hemoglobina się podniosła. Mocz tak sobie.
Watrobowe - 3 z 4 parametrów nieznacznie powyżej normy. Na razie bardzo nieznacznie, ale boję się że już coś zaczyna się dziać.
Zaostrze dietę i zobaczę co w środę lekarz powie.
Najwyżej będę co tydzień powtarzać. -
Lusesita, dobrze, że to kontrolujesz i możesz na samym początku wylapać nieprawidłości.
A ja się pochwalę, że trud wypicia glukozy sie opłacił - wyniki nie wskazują na cukrzycę
Malka, też się łapię na tym, że głównie w wolnych chwilach przeszukuję strony z akcesoriami i ubrankami dla malucha. Najgorsze, że tych produktów jest zatrzęsienie i nie mam pojęcia czasami, co lepsze.
Inna, oprócz tego, że trzymam kciuki teraz przede wszystkim za Ciebie, czy mogłabyś mi powiedzieć coś o wanience Stokke - mówiłaś, że to Twój wyprawkowy "must have". Też chcę ją kupić. Czy Ty jej wcześniej używałaś? Ja mam malusieńką łazienkę i potrzebuję czegoś składanego. zastanawiam się, czy jeśli będę ją ciągle składała i rozkładała czy mi szybko nie popęka. Masz jakieś doświadczenia?Rucola, KateHawke, summer86, Emiilka, Kolorowapani, Sarna84 lubią tę wiadomość