Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:OO Inna, dobra robota, nareszcie doczekałam się zdjęć pokoiku Łóżeczko czadowe, też bedę rozważać łózeczko tego typu a już na pewno drewniane
Czekam też na zdjęcie Adasia, mam nadzieję, ze u sarny wszystko dobrze.
Tymczasem chciałam Wam pokazać mojego Malucha, płeć określona, ale nie chcieliśmy wiedzieć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d1fe326798a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 20:30
Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Rucola ale piękny profil maluszka czyżby chłopak?
Inna pokoik marzenie a tylko czeka ma swojego lokatora.
innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola, śliczny maluch cieszę się, że wszystko ok!
Pilik, u mnie na połówkowych całkiem nieźle dało się jeszcze malucha uchwycić, praktycznie w całości szkoda tylko, że nie chciał nam twarzy pokazać. -
Inna, śliczny pokoik
Zmieniliście jednak meble? Bo kojarzę, że wcześniej wrzucałaś takie z biało-szarymi kropeczkami -
Bajkaaa wrote:Rucola piękne zdjęcie
Inna super pokoik ja cały czas walczę z myślami na temat tego fotela bo to było by moje takie widzi mi się ciążowe, patrząc na nasze wydatki ale on wygląda super
Summer, tak, kobieta zmienną jest ale zadowolona jestem, bo te mebelki posłużą nam długo dłużej niż na okres wczesnodziecięcy.summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Polecam nie kosztuje miliona monet, a wiem, że kobietki piszą, że jest mega przydatny.
Summer, tak, kobieta zmienną jest ale zadowolona jestem, bo te mebelki posłużą nam długo dłużej niż na okres wczesnodziecięcy.
Ja wiem tym bardziej że ja nie mam wygodnego miejsca do karmienia dziecka bo sofy w salonie mam bez boków i nigdzie nie mam miejsca z oparciem z dwóch stron
W sumie to nie rozmawiałam z mężem o tym a może akurat uda mi się go przekonać pisze tak bo ja jestem bardzo skapa jeśli chodzi o wydatki na moją osobę bo paradoksalnie jakby on powiedział że musimy mieć taki fotel bo on np będzie w nim usypiac dziecko to ja bym bez problemu się zgodziła hehe
Taka jestem dziwna
Dziewczyny jedno pytanie czy w tym okresie ciąży w którym ja jestem normalne jest ze brzuch boli? Wczoraj to mnie bolał tak okresowo i wzięłam nospe a dziś co jakiś czas mnie gdzieś zakluje albo chwilę poboli ale już nie okresowo, nie chce czytać na necie q byłam u lekarza we wtorek więc myślę że może to normalna rzecz? Albo nie aż tak straszne jak by mogło się wydawaćinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Mnie też co jakiś czas kuje. Myślę, że to normalne.
-
Summer ja już na dwóch ostatnich wizytach nie widziałam małej całej, ale zawsze jakieś cyrkowe sztuczki pokazywała :o dla mnie to usg większego dziecka jest mniej czytelne. Ale marzy mi się jakieś ładne zdjęcie 3D z prenatalnych rozważamy płytę, pewnie weźmiemy ale w sumie sama nie wiem, mam nadzieje że mała się pokaże ona lubi plecami do nas i buźkę zasłaniać
-
Rucolka, ja też obstawiałam chłopczyka, ale nie chciałam się odzywać Nic nie widzę na zdjęciu, ale myślę, że na tym etapie ciąży, to lekarz mógłby podejrzewać właśnie chłopczyka12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Rucolka, ja też obstawiałam chłopczyka, ale nie chciałam się odzywać Nic nie widzę na zdjęciu, ale myślę, że na tym etapie ciąży, to lekarz mógłby podejrzewać właśnie chłopczyka
Emiilka, Flowwer, Lusesita, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa, mi bóle brzucha towarzyszą od początku ciąży. Na takim etapie, na którym jesteś również je miałam, często dochodził również ból krzyża.
Lekarzowi na wizytach o tym mówilam, sprawdzał co trzeba, ale nie widział nic podejrzanego. Brałam duphaston i luteinę, później dołączył magnez a przy silniejszych bólach polecał nospę i leżenie.