Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Aniu, może się wstrzymaj z zakupami?
Bo może Twój Klusek chce pójść na rekord - największego polskiego niemowlaka??
Na ciuchy mam od miesiąca bana Czekałam aż będzie wiadomo na 100% że chłopak. I w sumie wiadomo od 4tyg ale innymi zakupami sobie wynagradzam
I nie strasz... ja jestem tak wąska (dosłownie), że chyba bym tego rekordu nie dała rady urodzić sama. Połamie mnie od wewnątrz... -
Sarna, Adaś to istne cudo ucałuj go od e-cioć
Malka, ubranka planuję brać i w rozmiarze 56 i 62, ale 56 nie w jakichś dużych ilosciach i dokupić po porodzie w zależności jak duży maluch się urodziSarna84 lubi tę wiadomość
-
Kate, malka dziękuje czytam Was tu na bieżąco razem z wątkiem testowym zazwyczaj przy karmieniu, dlatego ciężko mi pisać na spokojnie
Sarna Adaś jest cudowny...
Chciałabym tak wtrącić jeszcze odnośnie ubranek. Młoda urodziła się 54cm i ubranka na 56 wciąż są na nią dobre, a ma już 1,5 miesiąca, spokojnie do 2 miesięcy w nich „pochodzi”. Tyle, że ja mam ubranka tylko z H&M i Lidla, a oni mają dosyć sporą rozmiarówkę. I polecam zaopatrzyć się głównie w body, półśpiochy i pajace - sweterki, sukieneczki i rajstopy pięknie wyglądają, ale są totalnie niepraktyczneKateHawke, Sarna84, malka, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Sarna, Adaś jest cudowny, zjadłąbym go, hihi:-))
Rucola gratuluje prenatalnych! Cudnie, ze wszystko jest ok. A z płcią dziecka to podziwiam, ja to strasznie juz ciekawa jestem:-)Sarna84, Rucola lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98d96f16752c.jpg
Adaś 21.02.18 2830 g 53 cm 10pkt
Pozdrawiamy i całuje wszystkie e-ciotki
Czujemy się rewelacyjnie, malutki grzeczniutki śpi i je na zmianę, wyłącznie kp, jest cudnie
Zabieram się za nadrabianie.Sarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Sarna piękny Adaś
Ja wam powiem że wczoraj cały dzień odpoczywalam i biorę ten asmag na własną rękę i powiem wam że jest lepiej i oby tak zostalo, wczoraj miałam iść do tego Lidla ale odpuscilam a dziś mam już auto to mogę podjechać bo jednak boje się na takie długie spacery chodzić
No i mam nadzieję że jeszcze coś w Lidlu będzie z ubranek bo będzie co będzie muszę mieć chociaż jedne bodyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 12:15
Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś na wizycie kontrolnej u mojego gina.
Ostatnio przez moje wymioty nie dostałam skierowania na badania krwi więc dostałam je teraz.
Ale kartę ciąży będę miała założoną dopiero na kolejnej wizycie jak już będą wyniki badań, czyli w 16tc!
Jestem lekko zaskoczona...
-
Nie mam pojęcia...
U nas całą tę kartę wypełnia położna.
A ona czeka na wyniki badań.
Mam co prawda założoną kartę przez lekarza u którego byłam prywatnie ale w związku z tym, że teraz mam regularne wizyty to nie chce mi się chodzić do 2. -
Sarna, Adaś już kradnie kobiece serducha
U mnie w szafie ciuszki na start to głównie 62. 56 mam tylko jeden kaftanik. Kilka sztuk ubranek 56/62 (bonprix).
Rozmiarówka H&M rzeczywiście zawyżona, bo mamy dwie piżamki, ale są tak wielkie, że chyba latem się przydadzą po raz pierwszy.
U nas tych ciuchów jest tak na styk. W razie czego będziemy kupować i prać na szybkoSarna84 lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98d96f16752c.jpg
Adaś 21.02.18 2830 g 53 cm 10pkt
Pozdrawiamy i całuje wszystkie e-ciotki
Czujemy się rewelacyjnie, malutki grzeczniutki śpi i je na zmianę, wyłącznie kp, jest cudnie
Zabieram się za nadrabianie.
Ale cudowny !!!Sarna84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sarna, Adaś przecudowny! Do zacałowania
Dziewczyny, a moja dzisiejsza wizyta, to jakiś koszmar. Najpierw 40 minut opóźnienia, a potem wielkie pretensje do mnie o wizytę na IP - w razie plamień mam dzwonić do niej, a nie jechać do szpitala Gin tylko spisała moje wyniki badań i przepisała kolejne recepty. USG nie było, bo "na tym etapie ciąży się usg nie robi". To w wielkim skrócie i bez emocji...Sarna84 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Sarna ależ przystojniak! Do zjedzenia cudoownyy
Emilka przykro mi, że u gina słabo, może miała jakiś gorszy dzień, chociaż i tak jej to nie usprawiedliwia.
Justyna faktycznie późno z tą kartą ciąży... mój wymyślił sobie założenie już w najbliższy poniedziałek i ja znowu boję się zapeszać (tak, jestem dziwna)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 15:18
Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Emilka współczuję Ci bo wiem co to znaczy niemiła ginekolog podczas wizyty też tak miałam gdzie miała do mnie pretensje o to że wybrałam sobie sama lekarza na prenatalne ale wyszłam z tego tak że zmieniłam lekarza bo ja sama z siebie się stresuję i nie potrzeba mi jeszcze lekarzy do pomocy.
16tc na założenie karty faktycznie późno dibrze że masz chociaż już tamta Justyna bo w razie czego to idąc do specjalisty masz potwierdzenie (kartę ciąży) że jesteś w ciąży i że mają cię przyjmować na cito
Ja byłam w dwóch lidlach i kupiłam sukienke jeginsy (trochę jak kalesony wyglądają ale trudno) i 2 paczki bodziakow piękne są aha no i nie było nigdzie tego najmniejszego rozmiaru więc wzięłam ten 62Emiilka lubi tę wiadomość
-
Sarna - piękny Adaś!
Emilka - a to niedobra ginekolog! Ty do niej prywatnie chodzisz?
Gdyby mi mój prywatny odmówił USG to już bym do niego nie poszła. Na szczęście nie wpadł na taki pomysł
Malka - jeśli nie szykuje Ci się wybitnie duże dziecko to spokojnie kupuj rozmiar 56. Ja w ciąży miałam myślenie, że szkoda żeby dziecko zaraz wyrosło i więcej miałam ubranek w rozmiarze 62 i później musiałam kombinować, bo nawet te 56 były za duże
Bajka - były u Ciebie te sukienki? Ja wczoraj zerknęłam to były tylko 2szt. rozmiar 40.
A większe body spokojnie poczekają akurat na zimę będą dobre, bo to na długi rękaw
Ja teraz czekam aż dadzą coś na krótki rękaw.Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Sarna! Adaś przecudny!
Emilka współczuję nerwów. Przecież 7tc to dobry czas na USG. Jest juz serduszko i zawsze to miło popatrzeć na kropka dziwna sprawa
Justyna strasznie długo z tą kartą zwlekają. Ja w tej ciąży dostałam już na pierwszej wizycie w 5tc. Ale chyba lekarz chciał mnie tym podbudować, że tym razem na pewno będzie dobrze.
Dziewczyny dobrze, że piszecie, że rozmiarówka z H&M jest zawyżona. Ja mam stamtąd jak na razie 90% ubranek. Nie będę się stresowała że bada za małe. Tylko chyba muszę w takim razie ogarnąć trochę "mniejszych" 56Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Kochane dziękujemy za wszystkie kciuki przed, gratulacje po, wyrazy zachwytu nad Malutkim. Jutro wychodzimy, troszkę się boje jak przebiegnie pierwsze spotkanie chłopaków.
Inna czekam teraz niecierpliwie na Michasia, trzymam za Was kciuki i każdego dnia o Was myślę. Jakie masz przeczucia? Coś się zadzieje w ciągu weekendu, czy raczej Michas szykuje się na poweekendowa cc? Dziwie się, że mu się nie spieszy skoro czeka na niego taki boski pokoik.
Anna Stesia super, że dalas rade z glukoza i jeszcze bardziej super, że wyniki są w porządku.
Lusesita dobrze, że kontrolujesz sprawę, jestem pewna że tym razem unikniesz przykrych niespodzianek.
Rucola, Lena piekne zdjęcia Maluchów, Rucola pierwszej chwili pomyślałam o chłopcu
Emilka polubiłam tylko pierwszy akapit,a ginka może wstała lewa noga...
Melevis Kochana miło, że zajrzalas do nas na okoliczność Adasiowych narodzin, wpadaj do nas częściej, a jakbyś jeszcze wrzuciła zdjęcie boskiej Leny byłoby cudownieLusesita, innamorata88, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Emilka co to za wredna baba ? Zmieniłabym ginekologa chyba na Twoim miejscu, ja mojego bardzo lubię i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Zrobił mi usg już na 1 wizycie, na 2 serduszko. Żadnych pretensji. Odbiera telefon o każdej porze ewentualnie pisze SMS. No głupia baba jeszcze Ci nerwów dołożyła...
Emiilka lubi tę wiadomość