Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec czyli mamy trzecią w stawce!
.
Justyna wiem, ale planuje do teściów dotrzeć po tym weekendzie nie wcześniej jak za dwa tygodnie ;p ale zobaczymy. I tak w simie mamy prezent bo teściowa ma taki stary telefon, nie chce smartfona ale ciagle jej smutno ze nie ma jak oglądać zdjęć i filmików Ninki i się wkurzylismu, ogarnelam mój stary (ale bardzo dobry) telefon, skonfigurowałam, ściągnęłam tylko fb i messengera i jej damy póki co. Jak się nauczy i uzna że chce to sobie kupi jakiś pewnie. Mamy nadzieje ze w końcu nam się ją uda przekonać.JustynaG, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec aby dotrzymać do terminu ciaży donoszonej i można rodzić!
Dwa centymetry to dość sporo.
Ja już mam od wczoraj pessar zdjęty (mówił że nie będzie boleć... taa jasne) i odstawilam luteine.
Jedno co czuje to to Że przenoszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 19:46
Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Mamunia ja nawet nie czułam zdejmowania władanie owszem bolało a zdejmowanie nie:) to teraz czekamy którą ruszy pierwsza
Aha no i już mam decyzję że niejedzieny do teściów w niedziele bo mąż nie chce a ja go zmuszac nie będęRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamunia, szok jak ta Twoja cięża przeleciała. Pamietam jak byłas w 20 tygodniu a tu niedługo termin porodu.
Siwulec, ciesze sie, że u Betuni wszystko okjak Wam sie mieszka na nowym mieszkaniu?
Siwulec, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja ja się poki co nie pakuje do szpitala, chyba będą to robiła w trakcie saczenia się wód!
Jak to mąż powiedział jeszcze jest sporo czasu... Wiec i z imieniem jestesmy w lesie.
Summer tez nie wiem kiedy mi to zleciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 21:29
-
Nie rozumiem czemu ludzie pytają "urodziłaś już?".
Przecież jeśli urodzisz to poinformujesz. No chyba, że osoba pytająca nie jest wśród najbliższych ale wtedy głupio tak wyskakiwać. -
Mamunia też myślałam że więcej tygodni przed Tobą...!
Topi nam się lista ciężarówek
Justyna to tak mój eMek. Usypiam małą (trwa to całe wieki...) no ale jak w końcu zaśnie wychodzę z sypialni, a on zawsze, ale to zawsze (doprowadzając mnie tym do szału pyta) „zasnęła”. Nie kurde. Leży i krzyczy a ja przyszłam pooglądać tv tylko. Uchhh! (Frustracja sięga zenitu bo od godziny próbuje odłożyć śpiące dziecko które budzi się przy każdej próbie... i co mo z tego że zasypia w pięć minut jak 1,5 godziny schodzi zanim ją odłożę bez obudzenia?)
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamunia - pytałam lekarza czy nie za szybko, powiedział ze Borys już jest bezpieczny, a w poniedziałek ciąża będzie odnoszona
Patrycja - mogę się umówić na poniedziałek ale wolałabym na następny żeby stolarz zdążył mi szafę zamontować
Summer - dziękuje, mieszka się wspanialepomimo braku mebli i tak jestem szczęśliwa
do 25 stycznia stolarz obiecał szafę do sypialni, biurka dla dzieci i może jeszcze da radę szafę do pokoju syna, pozostałe meble będą do 10 lutego
i wtedy już pozbędziemy się kartonów
salon tylko zostawiliśmy na marzec bo finansowo trochę nas to przerosło
Ja tez już postanowiłam ze jutro pakuje torbę do szpitala
Ciuszki chciałam prac jak przyjadą meble, ale nie wiem czy jednak nie zacznę wcześniej i popakuje w torbę...
Jezowa - tez już czuje te emocje
Jeszcze Yos jest blisko naszych TPsummer86, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Dziewczyny mi już glowa pęka. Pomóżcie
Tomek, Wiktor, Kamil? Nie mam jeszcze imienia.
Ja to jestem beznadziejna...
Głosuje na Tomka :* :* :*