Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przepraszam, że mnie nie ma, trochę zaniemogłam i jestem na zwolnieniu lekarskim. Okazuje się, że naprawdę trudno połączyć pracę, wychowywanie dziecka, zajmowanie się domem, ogarnianie projektów i przy okazji spać tyle co nic. Powoli odłącza mi zasilanie. Ale mam nadzieje, że będzie lepiej, musi być.
Z niecierpliwością czekam na nowe dzieciątka na świecie – Minnie, Patrycja, trzymam kciuki!
Jeżowa, przeczytałam, że jesteś na wielopielo. Cudownie! Mam nadzieję tylko, że nie bawisz się w zapieranie mlecznych kupek? Jest to zupełnie zbędne.
Luna, cieszę się, że po tylu historiach w końcu masz termin operacji. Mam tylko nadzieję, że tym razem nikt nie spróbuje zrobić Cię w bambuko i że ten koszmar się skończy!
Jutro wezmę się za dokładniejsze nadrabianie, obiecuję też, że odpisze na privy, wybaczcie poślizg.
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Mamunia, może jak u Niki dopiero po porodzie będziesz wiedzieć jakie imię jak popatrzysz w te wspaniale oczyska
-
nick nieaktualnyTeż mi się tak wydaje.Siwulec wrote:Mamunia, może jak u Niki dopiero po porodzie będziesz wiedzieć jakie imię jak popatrzysz w te wspaniale oczyska

Także czekamy. 
Anna Stasia pomyśl o sobie bo długo tak nie dasz rady...
Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja na Wiktora-Mamunia- wrote:Dziewczyny mi już glowa pęka. Pomóżcie
Tomek, Wiktor, Kamil? Nie mam jeszcze imienia.
Ja to jestem beznadziejna...
Chociaż moze byc tak jak u nas i po porodzie zdecydujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 23:36
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Żyjemy I mamy się dobrze o ile ja wyglądam jak cień więc łącze się w bólu z Tobą z niewyspania. Chyba to jakiś skok rozwojowy bo non stop chce się tulić nawet teraz jak pisze to leży na mnie.summer86 wrote:
No i tęsknię za Flowwer..mam nadzieję, że wszystko u niej ok.
Mam nadzieję że mi wybaczcie ale nie mogę być na bieżąco mimo szczerych chęci.
Szymek prawie 11 kg i przechodzę z 80r na 86r.
Mam nadzieję że zwolni tępi wzrostu bo jak tak dalej pójdzie to stawy niewyyrzymią jak ojcu. Muszę pomyśleć o suplementacji z czasem na stawy.
Tęsknię za Wami !! Czasem w nocy wpadam poczytac co się dzieje.
Całuję wszystkie dzieci!!
nick nieaktualny, Anna Stesia, nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, pilik, Lusesita, Sarna84, ibishka, KateHawke, Lunaris, Nadzieja22, olik321, Lena21 lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Wody mi odeszły!!!
Flowwer, nick nieaktualny, Rucola, Anna Stesia, nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Yoselyn82, Karma88, JustynaG, Jeżowa, Patrycja20, Bajkaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pilik, moniśka..., Lusesita, Sarna84, ibishka, Fozzie Bear, Madzik34, KateHawke, Lunaris, emi2016, Kaczorka, Nadzieja22, KateKum, olik321, Lena21 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Minnie - wielkie kciuki, życzę żeby akcja sama się rozwinęła i nie musieli wywoływać :*
Nie odeślą :*
Czyli jednak sobota ma tą moc
Flo !! Super Cię widzieć
życzę przespanych nocek pamiętaj ze nawet jako zombie jesteś najpiękniejsza dla Szymka 
Mnie obudziły zimne poty i rozwolnienie... a najgorzej to z tą zgaga - normalnie „śpię” dziś na siedzącoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 01:47
-
Siwulec, kup sobie Gaviscon
Jedyny lek, ktory mi pomogl na zgage. Szkoda, ze odkrylam go w ostatnim tyg ciazy 
Minnie, zawijam kciuki.
U nas znow tragedia z nocami. Maks sie budzi co pol godziny czy godzine z placzem heh. Uroki macierzynstwa
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minnie powodzenia!
Flo fajnie, ze sie odezwalas.
Mamunia, ale ta ciaza zleciala. Mnie bolalo zakladanie pessara w chuj, a i sciaganie podobnie, wiec wspolczuje. :-*
Melduje sie z kolejnego karmienia. Wczesniejsze 5 minut, teraz zawrotne 15! Zobaczymy jak pojdzie reszta dnia.
nick nieaktualny, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia