Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przepraszam, że mnie nie ma, trochę zaniemogłam i jestem na zwolnieniu lekarskim. Okazuje się, że naprawdę trudno połączyć pracę, wychowywanie dziecka, zajmowanie się domem, ogarnianie projektów i przy okazji spać tyle co nic. Powoli odłącza mi zasilanie. Ale mam nadzieje, że będzie lepiej, musi być.
Z niecierpliwością czekam na nowe dzieciątka na świecie – Minnie, Patrycja, trzymam kciuki!
Jeżowa, przeczytałam, że jesteś na wielopielo. Cudownie! Mam nadzieję tylko, że nie bawisz się w zapieranie mlecznych kupek? Jest to zupełnie zbędne.
Luna, cieszę się, że po tylu historiach w końcu masz termin operacji. Mam tylko nadzieję, że tym razem nikt nie spróbuje zrobić Cię w bambuko i że ten koszmar się skończy!
Jutro wezmę się za dokładniejsze nadrabianie, obiecuję też, że odpisze na privy, wybaczcie poślizg.
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Mamunia, może jak u Niki dopiero po porodzie będziesz wiedzieć jakie imię jak popatrzysz w te wspaniale oczyska
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Mamunia, może jak u Niki dopiero po porodzie będziesz wiedzieć jakie imię jak popatrzysz w te wspaniale oczyska
Także czekamy.
Anna Stasia pomyśl o sobie bo długo tak nie dasz rady...Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Dziewczyny mi już glowa pęka. Pomóżcie
Tomek, Wiktor, Kamil? Nie mam jeszcze imienia.
Ja to jestem beznadziejna...
Chociaż moze byc tak jak u nas i po porodzie zdecydujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 23:36
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:
No i tęsknię za Flowwer..mam nadzieję, że wszystko u niej ok.
Mam nadzieję że mi wybaczcie ale nie mogę być na bieżąco mimo szczerych chęci.
Szymek prawie 11 kg i przechodzę z 80r na 86r.
Mam nadzieję że zwolni tępi wzrostu bo jak tak dalej pójdzie to stawy niewyyrzymią jak ojcu. Muszę pomyśleć o suplementacji z czasem na stawy.
Tęsknię za Wami !! Czasem w nocy wpadam poczytac co się dzieje.
Całuję wszystkie dzieci!!Ania1003, Anna Stesia, Aga9090, Siwulec, -Mamunia-, summer86, veritaserum, pilik, Lusesita, Sarna84, ibishka, KateHawke, Lunaris, Nadzieja22, olik321, Lena21 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Wody mi odeszły!!!
Flowwer, Ania1003, Rucola, Anna Stesia, Aga9090, Siwulec, Achia, -Mamunia-, Yoselyn82, Karma88, JustynaG, Jeżowa, Patrycja20, Bajkaaa, Luna1993, blue00, veritaserum, pilik, moniśka..., Lusesita, Sarna84, ibishka, Fozzie Bear, Madzik34, KateHawke, Lunaris, emi2016, Kaczorka, Nadzieja22, KateKum, olik321, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie - wielkie kciuki, życzę żeby akcja sama się rozwinęła i nie musieli wywoływać :*
Nie odeślą :*
Czyli jednak sobota ma tą moc
Flo !! Super Cię widziećżyczę przespanych nocek pamiętaj ze nawet jako zombie jesteś najpiękniejsza dla Szymka
Mnie obudziły zimne poty i rozwolnienie... a najgorzej to z tą zgaga - normalnie „śpię” dziś na siedzącoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 01:47
-
Siwulec, kup sobie Gaviscon
Jedyny lek, ktory mi pomogl na zgage. Szkoda, ze odkrylam go w ostatnim tyg ciazy
Minnie, zawijam kciuki.
U nas znow tragedia z nocami. Maks sie budzi co pol godziny czy godzine z placzem heh. Uroki macierzynstwaSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minnie powodzenia!
Flo fajnie, ze sie odezwalas.
Mamunia, ale ta ciaza zleciala. Mnie bolalo zakladanie pessara w chuj, a i sciaganie podobnie, wiec wspolczuje. :-*
Melduje sie z kolejnego karmienia. Wczesniejsze 5 minut, teraz zawrotne 15! Zobaczymy jak pojdzie reszta dnia.-Mamunia-, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia