Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję, dziewczyny! Jakoś muszę dać radę. Ale naprawdę żałuję, że nie zostałam na rocznym urlopie. W domu z małym nie odpoczywam, bo pieron ruchliwy już jest tak, ze nie można go spuscic z oczu, ale przynajmniej nie muszę przez chwilę stresować się wychodzeniem z domu itp.
Jeżowa, tak, mleczne kupki spierze Ci pralka. Musisz tylko prac na 60 stopni i dawać odkazacz (np.Nappy Fresh). Kupki przy rozszerzaniu diety dopiero splukujesz do kibelka. -
AnnaStesia, przy okazji, już wiem co miałaś na myśli piszac o tęsknocie za mlecznymi kupkami.. Teraz to jest masakra! Mąż ostatnio ledwo dał radę przewinąć, ale robił to na wdechu.
Anna Stesia, blue00, JustynaG, Jeżowa, Aga9090, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
FLOWER! Dobrze Cię widzieć, Szymcio niech się szybko uczy chodzić to odciąży Ci ręce
Barbarka kopę lat! Pozdrowienia dla Ciebie i Maksia!
MINNIE kciuki Kochana! to jużsuper prezent na DZień Babci i Dziadka.
LUNA brawo dla Tosioby tak dalej!
JEŻOWA... nie masz co robić tylko obiadami po podłodze rzucać? z niedoczasu to ja bym chyba wzięła łyżkę i z podłogi jadła(no moze nie z mojej bo pozostawia wiele do życzenia). Mam nadzieję że nie dokuczają Ci mocno te poparzenia
Ciastek w domu więc synio poszedł spać jak tatuś wrocił- o 22.30. Wstał o 00.30 na jedzenie i o 4 zrobił przerwę na jedzeni i pogaduchy nocne do 5.15 i dalej w kimono... MOŻNA?chyba nie puszczę Ciastka do pracy...
Uciekam ogarniać dom z zacisnietymi piąstkami w kciuki: jedna dla Minnie druga dla Bazylka.
Miłego dnia!Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Moniska, jak to się stało, że Leon przespal prawie całą noc? Zdradz nam swój sekret! Alkohol? Ogluszenie? Środki nasenne? Rozwaze każdą opcję!
Summer, niestety! Dajesz dziecku batata, a wychodzi broń biologiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 10:35
Jeżowa, summer86, Rucola, ibishka, JustynaG, moniśka..., Aga9090, olik321 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia uwielbiam Twój charakter, zawsze mnie rozśmieszasz
dzięki za wskazówki o praniu kup
Pamiętam, jak mój mąż przewijał moją dwuletnią bratanicę po kupie... Jeszcze miesiąc później słuchałam o tym, jak bardzo śmierdziała
Minnie mam nadzieję, że już spokojnie tulisz się z Milanem
Wysłałam Agatkę z tatą na spacer (nasza nowa sobotnia tradycja), a ja odpoczywam, cudownie! Oczywiście zaraz coś posprzątam, no ale najpierw kawa rzecz jasna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 10:44
Bajkaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Luna - syn jakoś mniej przeżywa nowe rodzeństwo, tzn dba o mnie bardzo i wyręcza w wielu sytuacjach, ale największy ubaw mam z córki. Obecnie jest na obozie zimowym w Karpaczu (z Poznania kawałek drogi) i dzwoni do mnie w tygodniu i mówi "mamo, byliśmy w mieście po pamiątki i widziałam taki sklep z rzeczami dla małych dzieci i był tam na wystawie taki śliniaczek z imieniem Borys, nie kupiłam bo pomyślałam że poczekamy aż się urodzi bo co zrobimy z tym śliniakiem jak Borys okaże się dziewczynką ? No i jak już urodzisz to wezmę tatusia żeby mnie zawiózł do Karpacza i kupię ten śliniak za swoje pieniądze, wy tylko musicie zatankować samochód"
Więc już możecie mi zazdrościć śliniaczka z Karpaczano chyba że Borys urodzi się dziewczynką
Patrycja ja to mogę na palcach u jednej ręki policzyć dni bez zgagi, to jest najgorsza dla mnie dolegliwość ciążowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 11:04
Patrycja20, Jeżowa, Kaczorka, Achia, pilik, Rucola, Nadzieja22, JustynaG, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Kochane, tylko na szybko daje znać - jesteśmy już razem.
Poród o 8.10.
Waga 3440g
Wzrost 53cm
Zmęczona bardzo, ale udało się naturalnie. A teraz Milan zasypia z cycusiem więc ja też spróbuję się zdrzemnąć. Postaram się potem wrzucić fotkęSiwulec, Patrycja20, Jeżowa, Malgonia, emi2016, Yoselyn82, KateHawke, Fozzie Bear, Ania1003, blue00, Kaczorka, reset, Nadzieja22, veritaserum, summer86, Achia, Aga9090, pilik, Rucola, Anna Stesia, ibishka, Lusesita, Sarna84, -Mamunia-, moniśka..., JustynaG, Karma88, Lunaris, Flowwer, JuicyB, Barbarka1984, Madzik34, KateKum, olik321, Lena21, Morusek lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Jeżowa, jeśli leży u Ciebie kurz to weź z niego przykład i też sobie poleż! Praca nie zając!
A jakie masz te pieluszki? Aio, kieszonki, otulacze z wkładami? Myślałaś o wełnie?
Wzięłam przykład i leżę - kochana mama myje mi podłogi, czuję się jak księżniczkamamy kieszonki z wkładami z mikrofibry. My to zrobiliśmy budżetowo i kupiliśmy wszystko na aliexpress. Ale szczerze mówiąc jestem zachwycona - te wkłady są naprawdę super chłonne, kieszonka zostaje sucha i spokojnie przy siusiu mogę 3 razy zmienić sam wkład, a rzadziej kieszonkę. Kupa jak dotąd była tylko jedna
Agatka miała trochę zaczerwienioną pupkę wcześniej, a teraz w tych wielorazowych wszystko zniknęło jak ręką odjął. Rozumiem, że wy też jesteście z rodziny wielopielo? Wełna pewnie super... Ale my cebule i biedni doktoranci, to chyba zostaniemy przy tym co mamy póki co
Minnie gratulacje kochana!!! Na pewno byłaś super dzielnaodpoczywajcie i tulcie się z synkiem
czekamy na zdjęcie później
Siwulec, ale masz kochaną córcięno i jaka rezolutna, ona kupi że swoich, tylko wy zatankujcie, hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 11:08
-
Minnie89 wrote:Kochane, tylko na szybko daje znać - jesteśmy już razem.
Poród o 8.10.
Waga 3440g
Wzrost 53cm
Zmęczona bardzo, ale udało się naturalnie. A teraz Milan zasypia z cycusiem więc ja też spróbuję się zdrzemnąć. Postaram się potem wrzucić fotkę
WIELKIE GRATULACJE !!!!!!
odpoczywajcie i duuuuuuużo zdrówka dla Was -
Minnie89 wrote:Kochane, tylko na szybko daje znać - jesteśmy już razem.
Poród o 8.10.
Waga 3440g
Wzrost 53cm
Zmęczona bardzo, ale udało się naturalnie. A teraz Milan zasypia z cycusiem więc ja też spróbuję się zdrzemnąć. Postaram się potem wrzucić fotkę
MEGA GRATULACJA DLA WASZdrowka i Rosnijcie zdrowo
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Minnie - gratuluję !!!
Flower - miło że się odezwałaśSzymcio jest na prawdę dużym dzieckiem ! Podziwiam Ciebie że dajesz radę
Anna Stesia - Ciebie też miło widzieć i tak jak reszta uwielbiam Twoje poczucir humoru
Miłego dnia dziewczyny !Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minnie, gratulacje mamusiu!
wszystkiego dobrego dla Ciebie i Milana.
AnnaStesia, ja chyba sprobuje podac mm na noc, jak nie zje butli to będę wiosłować łyżeczka. Choc watpię w powodzenie tej misji, bo o 18 je kaszkę dość ładna porcje, więc to raczej nie jest wina głodu. My to już nawet seksu nie mamy kiedy uprawiac, korzystamy gdy śpi chwilę po spacerze i dopiero teraz wiem co to znaczy szybki numerek -
nick nieaktualny