X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 04:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna świetnie, że masz już termin operacji, skończą się Twoje męki.

Flower Szymek rośnie w zabójczym tempie! 11kg i pół roczku. Nieźle. Nie dziwię się, że stawy mogą wysiąść. Moich znajomych córka też szybko rosła, ale w okolicach roczku spowolnila. Teraz mieści się w standardach.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka dziękuje bardzo za info o leku :)
    Trzymam kciuki żeby Maks przesypiać noce a jak już musi to niech pobudki będą z uśmiechem na twarzy :)

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie powodzenia! :) Olik miała rację - sobota, czas na kolejnego dzidziusia :)

Flo ale Ci rośnie Szymuś! To nieprawdopodobne, czy on w ogóle się mieści w siatkach centylowych? :D masz dużo słodkiego ciężaru do dźwigania! Wierzę, że cierpisz na brak czasu, ale jak tylko go znajdziesz to wpadaj tutaj <3

Anna Stesia ja i tak jestem zdziwiona, że to zwolnienie lekarskie dopiero teraz Ci jest potrzebne - mam nadzieję, że choć trochę naładujesz akumulatory. A co do pieluszek - zapieram, no bo jak zrobi kupala to spłukuję to i nacieram tym mydełkiem do odplamiania i czekam aż będzie jakieś pranie robione, żeby to wrzucić. U nas kupa jedna na jeden-dwa dni to nie zajmuje mi to dużo czasu. A Tobie chodzi że można to po prostu ot tak wrzucić do pralki czy jak? :)

Barbarka dla Ciebie też dużo siły na nieprzespane noce!

Ja właśnie zakończyłam karmienie nocne nr 5. Choć tak naprawdę były 2 karmienia i 3 ciumkania na spokojność chyba... Jakby była starsza to bym jej meliski zaparzyła :D ledwo patrzę na oczy, pędzę spać! I czekam na nowe informacje Minnie!!!

Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie o ja !!! <3 zostawiłaś mnie w tyle ! :D trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością na informacje :)

Siwulec ja tez mam prawie codziennie okropna zgagę :/

Siwulec lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie !!! Szybkiego porodu <3 a może już się tulicie <3 rodzisz kochana tak jak ja, 39+3 i też mi wody odeszły o północy, o 6.35 urodziłam Zuzię :)

Olik sto lat dla Marcelka, dużo zdrówka i uśmiechu <3

Fozzie ja cały dzień koczowałam przy oknie, bo mam widok na przedszkole :P ale nie ryczałam bo stary odprowadził, zrzuciłam to celowo na niego :P

Siwulec bardzo się cieszę, że wszystko u Was w jak najlepszym porządku :* jeszcze moment i będziecie wszyscy razem <3 ciekawe jak rodzeństwo zareaguje :)

Bajka bardzo dobrze robisz! Ja mojej teściowej nawet słowa nie napiszę po ostatniej akcji ;) a skoro Zosia nie rozumie, to jak może zrobić prezent :D

AnnaStesia bardzo dobrze robisz, musisz odpocząć i nabrać siły, nic kosztem swojego zdrowia :* sama bardzo się cieszę, że jestem na urlopie jednak. Jak poczujesz się na siłach to wrócisz do pracy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 07:43

Bajkaaa, Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie, kciuki mocne! Raz tu w nocy nie zajrzałam i takie akcje ;)

AnnaStesia, dużo wzięłaś na siebie i organizm daje sygnały ostrzegawcze, dobrze że poszłas na L4, spróbuj choć troszkć odpocząć, choć wiem, że przy dziecku graniczy to z cudem. Tulę Cię nocno!

Flowwer, tak się cieszę, że napisałaś! Szymek to prawdziwy kolosek, nie dziwię się, że Twoje stawy są już nadwyrężone. Mam nadzieje, że problemy ze spaniem są chwilowe i wkrótce młody da się Tobie wyspać. Niestety w tym temacie doskonale Cię rozumiem. Wpadnij od czasu do czasu i daj znać co u Was ;*

Barbarka, cieszę sie, że i Ty zajrzałaś! Niezła ekipa nieśpioszków nam się tu trafiła. My wczoraj przy 7 wieczornej pobudce mówiliśmy już do małej "nieśpiąca królewno".

Miłego weekendu wszystkim! Dla Minnie będzie tym najpiękniejszym :)

Flowwer, Anna Stesia, Lunaris, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już jesteśmy przy wywoływaniu Malka, co u Ciebie i Feli?

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki za szybką akcję ! U mnie od odejścia wód do przytulenia Ani minęło 1,5h ale ja już skurcze miałam.

Anna Stesia Ty kochana odpocznij na tyle na ile masz możliwość. Mam nadzieję że podladujesz akumulatory i będziesz pisać na forum bo uwielbiam Twoje posty. Zdrówka dla Ciebie.

Flower kurcze als Ty masz dużego synka ! I pomyśleć że chyba tylko na kp ? Super że się odezwalas.

Dziewczyny jak tam Wasze niespioszki ? Mój dzisiaj 5 pobudek na cyca z czego jedna z godzinna pfzerwa bo kupa rozbudziła hehd. Ale odłożona zasnęła sama a łóżeczku patrząc na pieluchę. Wstała o 7 ale mąż mi jeszcze ja do salonu wziął a ja dospalam te godzinkę.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie kciuki <3 <3

Anna Stesia podziwiam że tyle czasu dajesz radę ale dobrze ze organizm daje znaki by wystopowac troszkę życzę Ci z całego serca by nastały lepsze dni by synus zaczął lepiej spać to i ty będziesz mieć więcej siły

Flowwer u was nie tylko waga ale i długość wielka rozszerzasz dietę Szymkowi już?

Barbarka współczuję nocy i w sumie każdej jednej która wstaje niewyspana :(

Ja mam coś koło 5 pobudek w nocy ale o dziwo nauczyłam się wysypiac :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki, chociaz mam nadzieję ze sie tulicie.

Anna Stesia odpocznij Kochana i nie zapominaj o sobie. Ty jestes najwazniejsza i musisz miec sily i byc zdrowa dla synusia.

A u nas jak na zlosc, Leon przespał prawie cala noc (pierwszy raz od dłuższego czasu) to ja spać nie moglam i tak wyszlo ze moze 3 godz przespalam. Ale jade dzisiaj do rodzicow to zajma sie dziecmi a ja postaram sie zdrzemnac.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Liczby pobudek nie zliczę. O 7 wzięłam ją do naszego łóżka. I śpi nadal
    Uśmiecha się tylko przez sen. No i nawet się nie wykopuje spod kocyka. Czyli jak u Lewka Rucoli :)

Minnie, mam nadzieję, że u Ciebie już akcja na całego albo, że Tulisz swojego Maluszka.

Flower, 11kg to porządna waga. Jak Ty dajesz radę nosić?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki mocne za Was!!

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś z 5x nocne budzenie więc nie było źle.
    Biodra i ledzwie okrutnie bolą ale najgorsze to bark, cóż macierzyństwo to poświęcenie. Szymek niestety nie mieści w centylach ;) dalej na kp ale powoli rozszezam dietę.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo,aż jestem ciekawa jak on wygląda :)

Flowwer lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie czekamy!

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer już bliżej niż dalej do momentu aż Szymek będzie chodzić także organizm odpocznie :)

A zostawiam na chwilę moja Zosieńke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 11:42

blue00, Madzik34, Patrycja20, Luna1993, Ania1003, JustynaG, moniśka..., Achia, Aga9090, Siwulec, summer86, Lunaris, KateHawke, Jeżowa, veritaserum, Anna Stesia, Yoselyn82, emi2016, Kaczorka, Nadzieja22, ibishka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Luna jeszcze wczoraj napisałam priv z jednym pytaniem.
    Jak Zuza zaśnie to zerknę

Przepiękna Zosieńka <3

Moniska fajnie, że masz dzisiaj opcje odpocząć, naładuj baterie i od razu się lepiej poczujesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:44

Ania1003 lubi tę wiadomość

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie powodzenia!!!!pewnie juz dawno sie tulicie!
    Ech dziewczyny ja nie wiem jak wy dajecie rade byc na biezaco...
    Ja caly czas w tyle:(
    Niby czlowiek juz nie pracuje a czasu na wszystko brakuje.
    My wciaz przed przeprowadzka-mielismy przenosic sie w przyszly weekend,ale juz wiadomo,ze
    Nie zdaza z wykonczeniem...jestem w lesie z wyprawka i rzeczmi dla dziecka...
    Modle sie tylko,aby nie urodzic przed terminem:(
    No nic takie zycie...w dodatku od 4 tygodni nieustannie kaszle...jest to juz strasznie meczace.
    Pozdrawiam was wszystkie-macie piekne dzieciaczki i podziwam was,ze wszystko tak fajnie ogarniacie...i jeszcze macie czas na forum i cieple slowa.

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odpisałam :)

Madzik co do kaszlu to Fozzie polecała jakieś leki, sama miała hardcorowy kaszel tuż przed cc i przeszło. Skup się teraz na sobie i maleństwie, przeprowadzka będzie też możliwa po porodzie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:55

Madzik34 lubi tę wiadomość

‹‹ 2747 2748 2749 2750 2751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ