Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna świetnie, że masz już termin operacji, skończą się Twoje męki.
Flower Szymek rośnie w zabójczym tempie! 11kg i pół roczku. Nieźle. Nie dziwię się, że stawy mogą wysiąść. Moich znajomych córka też szybko rosła, ale w okolicach roczku spowolnila. Teraz mieści się w standardach.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Barbarka dziękuje bardzo za info o leku
Trzymam kciuki żeby Maks przesypiać noce a jak już musi to niech pobudki będą z uśmiechem na twarzyBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Minnie powodzenia!
Olik miała rację - sobota, czas na kolejnego dzidziusia
Flo ale Ci rośnie Szymuś! To nieprawdopodobne, czy on w ogóle się mieści w siatkach centylowych?masz dużo słodkiego ciężaru do dźwigania! Wierzę, że cierpisz na brak czasu, ale jak tylko go znajdziesz to wpadaj tutaj
Anna Stesia ja i tak jestem zdziwiona, że to zwolnienie lekarskie dopiero teraz Ci jest potrzebne - mam nadzieję, że choć trochę naładujesz akumulatory. A co do pieluszek - zapieram, no bo jak zrobi kupala to spłukuję to i nacieram tym mydełkiem do odplamiania i czekam aż będzie jakieś pranie robione, żeby to wrzucić. U nas kupa jedna na jeden-dwa dni to nie zajmuje mi to dużo czasu. A Tobie chodzi że można to po prostu ot tak wrzucić do pralki czy jak?
Barbarka dla Ciebie też dużo siły na nieprzespane noce!
Ja właśnie zakończyłam karmienie nocne nr 5. Choć tak naprawdę były 2 karmienia i 3 ciumkania na spokojność chyba... Jakby była starsza to bym jej meliski zaparzyłaledwo patrzę na oczy, pędzę spać! I czekam na nowe informacje Minnie!!!
Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie !!! Szybkiego porodu
a może już się tulicie
rodzisz kochana tak jak ja, 39+3 i też mi wody odeszły o północy, o 6.35 urodziłam Zuzię
Olik sto lat dla Marcelka, dużo zdrówka i uśmiechu
Fozzie ja cały dzień koczowałam przy oknie, bo mam widok na przedszkoleale nie ryczałam bo stary odprowadził, zrzuciłam to celowo na niego
Siwulec bardzo się cieszę, że wszystko u Was w jak najlepszym porządku :* jeszcze moment i będziecie wszyscy razemciekawe jak rodzeństwo zareaguje
Bajka bardzo dobrze robisz! Ja mojej teściowej nawet słowa nie napiszę po ostatniej akcjia skoro Zosia nie rozumie, to jak może zrobić prezent
AnnaStesia bardzo dobrze robisz, musisz odpocząć i nabrać siły, nic kosztem swojego zdrowia :* sama bardzo się cieszę, że jestem na urlopie jednak. Jak poczujesz się na siłach to wrócisz do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 07:43
Bajkaaa, Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Minnie, kciuki mocne! Raz tu w nocy nie zajrzałam i takie akcje
AnnaStesia, dużo wzięłaś na siebie i organizm daje sygnały ostrzegawcze, dobrze że poszłas na L4, spróbuj choć troszkć odpocząć, choć wiem, że przy dziecku graniczy to z cudem. Tulę Cię nocno!
Flowwer, tak się cieszę, że napisałaś! Szymek to prawdziwy kolosek, nie dziwię się, że Twoje stawy są już nadwyrężone. Mam nadzieje, że problemy ze spaniem są chwilowe i wkrótce młody da się Tobie wyspać. Niestety w tym temacie doskonale Cię rozumiem. Wpadnij od czasu do czasu i daj znać co u Was ;*
Barbarka, cieszę sie, że i Ty zajrzałaś! Niezła ekipa nieśpioszków nam się tu trafiła. My wczoraj przy 7 wieczornej pobudce mówiliśmy już do małej "nieśpiąca królewno".
Miłego weekendu wszystkim! Dla Minnie będzie tym najpiękniejszymFlowwer, Anna Stesia, Lunaris, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Jak już jesteśmy przy wywoływaniu Malka, co u Ciebie i Feli?
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie kciuki za szybką akcję ! U mnie od odejścia wód do przytulenia Ani minęło 1,5h ale ja już skurcze miałam.
Anna Stesia Ty kochana odpocznij na tyle na ile masz możliwość. Mam nadzieję że podladujesz akumulatory i będziesz pisać na forum bo uwielbiam Twoje posty. Zdrówka dla Ciebie.
Flower kurcze als Ty masz dużego synka ! I pomyśleć że chyba tylko na kp ? Super że się odezwalas.
Dziewczyny jak tam Wasze niespioszki ? Mój dzisiaj 5 pobudek na cyca z czego jedna z godzinna pfzerwa bo kupa rozbudziła hehd. Ale odłożona zasnęła sama a łóżeczku patrząc na pieluchę. Wstała o 7 ale mąż mi jeszcze ja do salonu wziął a ja dospalam te godzinkę.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Minie kciuki
Anna Stesia podziwiam że tyle czasu dajesz radę ale dobrze ze organizm daje znaki by wystopowac troszkę życzę Ci z całego serca by nastały lepsze dni by synus zaczął lepiej spać to i ty będziesz mieć więcej siły
Flowwer u was nie tylko waga ale i długość wielka rozszerzasz dietę Szymkowi już?
Barbarka współczuję nocy i w sumie każdej jednej która wstaje niewyspana
Ja mam coś koło 5 pobudek w nocy ale o dziwo nauczyłam się wysypiacAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Minnie kciuki, chociaz mam nadzieję ze sie tulicie.
Anna Stesia odpocznij Kochana i nie zapominaj o sobie. Ty jestes najwazniejsza i musisz miec sily i byc zdrowa dla synusia.
A u nas jak na zlosc, Leon przespał prawie cala noc (pierwszy raz od dłuższego czasu) to ja spać nie moglam i tak wyszlo ze moze 3 godz przespalam. Ale jade dzisiaj do rodzicow to zajma sie dziecmi a ja postaram sie zdrzemnac.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Liczby pobudek nie zliczę. O 7 wzięłam ją do naszego łóżka. I śpi nadal
Uśmiecha się tylko przez sen. No i nawet się nie wykopuje spod kocyka. Czyli jak u Lewka Rucoli
Minnie, mam nadzieję, że u Ciebie już akcja na całego albo, że Tulisz swojego Maluszka.
Flower, 11kg to porządna waga. Jak Ty dajesz radę nosić? -
Dziś z 5x nocne budzenie więc nie było źle.
Biodra i ledzwie okrutnie bolą ale najgorsze to bark, cóż macierzyństwo to poświęcenie. Szymek niestety nie mieści w centylachdalej na kp ale powoli rozszezam dietę.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer już bliżej niż dalej do momentu aż Szymek będzie chodzić także organizm odpocznie
A zostawiam na chwilę moja ZosieńkeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 11:42
blue00, Madzik34, Patrycja20, Luna1993, Ania1003, JustynaG, moniśka..., Achia, Aga9090, Siwulec, summer86, Lunaris, KateHawke, Jeżowa, veritaserum, Anna Stesia, Yoselyn82, emi2016, Kaczorka, Nadzieja22, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Luna jeszcze wczoraj napisałam priv z jednym pytaniem.
Przepiękna Zosieńka
Moniska fajnie, że masz dzisiaj opcje odpocząć, naładuj baterie i od razu się lepiej poczujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:44
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Minnie powodzenia!!!!pewnie juz dawno sie tulicie!
Ech dziewczyny ja nie wiem jak wy dajecie rade byc na biezaco...
Ja caly czas w tyle:(
Niby czlowiek juz nie pracuje a czasu na wszystko brakuje.
My wciaz przed przeprowadzka-mielismy przenosic sie w przyszly weekend,ale juz wiadomo,ze
Nie zdaza z wykonczeniem...jestem w lesie z wyprawka i rzeczmi dla dziecka...
Modle sie tylko,aby nie urodzic przed terminem:(
No nic takie zycie...w dodatku od 4 tygodni nieustannie kaszle...jest to juz strasznie meczace.
Pozdrawiam was wszystkie-macie piekne dzieciaczki i podziwam was,ze wszystko tak fajnie ogarniacie...i jeszcze macie czas na forum i cieple slowa.Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnyAnia odpisałam
Madzik co do kaszlu to Fozzie polecała jakieś leki, sama miała hardcorowy kaszel tuż przed cc i przeszło. Skup się teraz na sobie i maleństwie, przeprowadzka będzie też możliwa po porodzie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:55
Madzik34 lubi tę wiadomość