X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 04:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna świetnie, że masz już termin operacji, skończą się Twoje męki.

Flower Szymek rośnie w zabójczym tempie! 11kg i pół roczku. Nieźle. Nie dziwię się, że stawy mogą wysiąść. Moich znajomych córka też szybko rosła, ale w okolicach roczku spowolnila. Teraz mieści się w standardach.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarka dziękuje bardzo za info o leku :)
    Trzymam kciuki żeby Maks przesypiać noce a jak już musi to niech pobudki będą z uśmiechem na twarzy :)

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie powodzenia! :) Olik miała rację - sobota, czas na kolejnego dzidziusia :)

Flo ale Ci rośnie Szymuś! To nieprawdopodobne, czy on w ogóle się mieści w siatkach centylowych? :D masz dużo słodkiego ciężaru do dźwigania! Wierzę, że cierpisz na brak czasu, ale jak tylko go znajdziesz to wpadaj tutaj <3

Anna Stesia ja i tak jestem zdziwiona, że to zwolnienie lekarskie dopiero teraz Ci jest potrzebne - mam nadzieję, że choć trochę naładujesz akumulatory. A co do pieluszek - zapieram, no bo jak zrobi kupala to spłukuję to i nacieram tym mydełkiem do odplamiania i czekam aż będzie jakieś pranie robione, żeby to wrzucić. U nas kupa jedna na jeden-dwa dni to nie zajmuje mi to dużo czasu. A Tobie chodzi że można to po prostu ot tak wrzucić do pralki czy jak? :)

Barbarka dla Ciebie też dużo siły na nieprzespane noce!

Ja właśnie zakończyłam karmienie nocne nr 5. Choć tak naprawdę były 2 karmienia i 3 ciumkania na spokojność chyba... Jakby była starsza to bym jej meliski zaparzyła :D ledwo patrzę na oczy, pędzę spać! I czekam na nowe informacje Minnie!!!

Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie o ja !!! <3 zostawiłaś mnie w tyle ! :D trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością na informacje :)

Siwulec ja tez mam prawie codziennie okropna zgagę :/

Siwulec lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie !!! Szybkiego porodu <3 a może już się tulicie <3 rodzisz kochana tak jak ja, 39+3 i też mi wody odeszły o północy, o 6.35 urodziłam Zuzię :)

Olik sto lat dla Marcelka, dużo zdrówka i uśmiechu <3

Fozzie ja cały dzień koczowałam przy oknie, bo mam widok na przedszkole :P ale nie ryczałam bo stary odprowadził, zrzuciłam to celowo na niego :P

Siwulec bardzo się cieszę, że wszystko u Was w jak najlepszym porządku :* jeszcze moment i będziecie wszyscy razem <3 ciekawe jak rodzeństwo zareaguje :)

Bajka bardzo dobrze robisz! Ja mojej teściowej nawet słowa nie napiszę po ostatniej akcji ;) a skoro Zosia nie rozumie, to jak może zrobić prezent :D

AnnaStesia bardzo dobrze robisz, musisz odpocząć i nabrać siły, nic kosztem swojego zdrowia :* sama bardzo się cieszę, że jestem na urlopie jednak. Jak poczujesz się na siłach to wrócisz do pracy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 07:43

Bajkaaa, Anna Stesia, Siwulec lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie, kciuki mocne! Raz tu w nocy nie zajrzałam i takie akcje ;)

AnnaStesia, dużo wzięłaś na siebie i organizm daje sygnały ostrzegawcze, dobrze że poszłas na L4, spróbuj choć troszkć odpocząć, choć wiem, że przy dziecku graniczy to z cudem. Tulę Cię nocno!

Flowwer, tak się cieszę, że napisałaś! Szymek to prawdziwy kolosek, nie dziwię się, że Twoje stawy są już nadwyrężone. Mam nadzieje, że problemy ze spaniem są chwilowe i wkrótce młody da się Tobie wyspać. Niestety w tym temacie doskonale Cię rozumiem. Wpadnij od czasu do czasu i daj znać co u Was ;*

Barbarka, cieszę sie, że i Ty zajrzałaś! Niezła ekipa nieśpioszków nam się tu trafiła. My wczoraj przy 7 wieczornej pobudce mówiliśmy już do małej "nieśpiąca królewno".

Miłego weekendu wszystkim! Dla Minnie będzie tym najpiękniejszym :)

Flowwer, Anna Stesia, Lunaris, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już jesteśmy przy wywoływaniu Malka, co u Ciebie i Feli?

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki za szybką akcję ! U mnie od odejścia wód do przytulenia Ani minęło 1,5h ale ja już skurcze miałam.

Anna Stesia Ty kochana odpocznij na tyle na ile masz możliwość. Mam nadzieję że podladujesz akumulatory i będziesz pisać na forum bo uwielbiam Twoje posty. Zdrówka dla Ciebie.

Flower kurcze als Ty masz dużego synka ! I pomyśleć że chyba tylko na kp ? Super że się odezwalas.

Dziewczyny jak tam Wasze niespioszki ? Mój dzisiaj 5 pobudek na cyca z czego jedna z godzinna pfzerwa bo kupa rozbudziła hehd. Ale odłożona zasnęła sama a łóżeczku patrząc na pieluchę. Wstała o 7 ale mąż mi jeszcze ja do salonu wziął a ja dospalam te godzinkę.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie kciuki <3 <3

Anna Stesia podziwiam że tyle czasu dajesz radę ale dobrze ze organizm daje znaki by wystopowac troszkę życzę Ci z całego serca by nastały lepsze dni by synus zaczął lepiej spać to i ty będziesz mieć więcej siły

Flowwer u was nie tylko waga ale i długość wielka rozszerzasz dietę Szymkowi już?

Barbarka współczuję nocy i w sumie każdej jednej która wstaje niewyspana :(

Ja mam coś koło 5 pobudek w nocy ale o dziwo nauczyłam się wysypiac :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki, chociaz mam nadzieję ze sie tulicie.

Anna Stesia odpocznij Kochana i nie zapominaj o sobie. Ty jestes najwazniejsza i musisz miec sily i byc zdrowa dla synusia.

A u nas jak na zlosc, Leon przespał prawie cala noc (pierwszy raz od dłuższego czasu) to ja spać nie moglam i tak wyszlo ze moze 3 godz przespalam. Ale jade dzisiaj do rodzicow to zajma sie dziecmi a ja postaram sie zdrzemnac.

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Liczby pobudek nie zliczę. O 7 wzięłam ją do naszego łóżka. I śpi nadal
    Uśmiecha się tylko przez sen. No i nawet się nie wykopuje spod kocyka. Czyli jak u Lewka Rucoli :)

Minnie, mam nadzieję, że u Ciebie już akcja na całego albo, że Tulisz swojego Maluszka.

Flower, 11kg to porządna waga. Jak Ty dajesz radę nosić?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie kciuki mocne za Was!!

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś z 5x nocne budzenie więc nie było źle.
    Biodra i ledzwie okrutnie bolą ale najgorsze to bark, cóż macierzyństwo to poświęcenie. Szymek niestety nie mieści w centylach ;) dalej na kp ale powoli rozszezam dietę.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo,aż jestem ciekawa jak on wygląda :)

Flowwer lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie czekamy!

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer już bliżej niż dalej do momentu aż Szymek będzie chodzić także organizm odpocznie :)

A zostawiam na chwilę moja Zosieńke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 11:42

blue00, Madzik34, Patrycja20, Luna1993, Ania1003, JustynaG, moniśka..., Achia, Aga9090, Siwulec, summer86, Lunaris, KateHawke, Jeżowa, veritaserum, Anna Stesia, Yoselyn82, emi2016, Kaczorka, Nadzieja22, ibishka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Luna jeszcze wczoraj napisałam priv z jednym pytaniem.
    Jak Zuza zaśnie to zerknę

Przepiękna Zosieńka <3

Moniska fajnie, że masz dzisiaj opcje odpocząć, naładuj baterie i od razu się lepiej poczujesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:44

Ania1003 lubi tę wiadomość

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie powodzenia!!!!pewnie juz dawno sie tulicie!
    Ech dziewczyny ja nie wiem jak wy dajecie rade byc na biezaco...
    Ja caly czas w tyle:(
    Niby czlowiek juz nie pracuje a czasu na wszystko brakuje.
    My wciaz przed przeprowadzka-mielismy przenosic sie w przyszly weekend,ale juz wiadomo,ze
    Nie zdaza z wykonczeniem...jestem w lesie z wyprawka i rzeczmi dla dziecka...
    Modle sie tylko,aby nie urodzic przed terminem:(
    No nic takie zycie...w dodatku od 4 tygodni nieustannie kaszle...jest to juz strasznie meczace.
    Pozdrawiam was wszystkie-macie piekne dzieciaczki i podziwam was,ze wszystko tak fajnie ogarniacie...i jeszcze macie czas na forum i cieple slowa.

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odpisałam :)

Madzik co do kaszlu to Fozzie polecała jakieś leki, sama miała hardcorowy kaszel tuż przed cc i przeszło. Skup się teraz na sobie i maleństwie, przeprowadzka będzie też możliwa po porodzie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:55

Madzik34 lubi tę wiadomość

‹‹ 2747 2748 2749 2750 2751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ