Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minnie89, ja nie umiałam "czytać uszami" a serię Mroza z Chyłką daję radę
Minnie89 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!! Odkopałam się spod sterty pieluch i oto jestem
Dziękujemy z moim zakatarzonym solenizantem za wszystkie życzenia :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/178eb96e3a9f.jpgKateHawke, Jeżowa, pilik, JustynaG, Bajkaaa, summer86, Aga9090, emi2016, Lunaris, Kaczorka, moniśka..., Rucola, Nadzieja22, Lusesita, Anna Stesia, Barbarka1984, Sarna84, -Mamunia-, Lena21, Karma88, Lucia88, nowa na dzielni, blue00, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Hej Dziewczyny!! Odkopałam się spod sterty pieluch i oto jestem
Dziękujemy z moim zakatarzonym solenizantem za wszystkie życzenia :*
[url][/url]wycałuj od e-cioci :* :* :*
Jak ci minął ten rok w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 17:49
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Inna! Jesteś! 100lat dla solenizanta! Jak u Was?
Ja też planuję jutro piec pączki. Ciekawe czy Fela pozwoli
Dzisiaj mnie moje dziecko rozpieszcza. Noc była cudowna. A teraz trzecia drzemka, ktora trwa już 2h! Ciekaw jaka będzie noc po tym wszystkim!
KateHawke, sliweczka92, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Inna jaki on już duży!
wycałuj od e-cioci :* :* :*
Jak ci minął ten rok w ogóle?Ciężko było mi się po tym wszystkim pozbierać i szczerze odcięłam się od tego wszystkiego grubą krechą... Ważne, że Michaś jest bardzo pogodnym, dobrze rozwijającym się brzdącem, który od początku daje się wyspać.
Mikołaj 25.04.2011
-
malka wrote:Inna przykro mi bardzo
Dobrze, że przynajmniej Michaś daje Ci dużo radości.teraz delektuję się, patrząc jak karma wraca do mendy
Lunaris, Lusesita, Anna Stesia, Lena21, malka, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:I tego się trzymam
teraz delektuję się, patrząc jak karma wraca do mendy
wiem coś o tym
najważniejsze że masz Michasia i twoje nowe życie na pewno będzie lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 18:00
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:karma (nie nasza Karma! Bo czytam to i teraz skumałam )to suka! Zawsze się zemści
wiem coś o tym
najważniejsze że masz Michasia i twoje nowe życie na pewno będzie lepsze
Mikołaj 25.04.2011
-
Inna na pewno dużo nerwów Cię cały ten okres kosztował, ale szczerze cieszę się, że nowe życie Niewiernego odpowiednio go traktuje! A Michaś cudowny
-
Inna Wszystkiego najlepszego dla Michasia.
Przykro, że coś takiego z Twoim eMkiem Cię spotkało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 18:12
-
nick nieaktualny
-
Ooooo!!!! INNA !!!
aaa ściągnęłam Cię wczoraj myślami!
Fajnie że się pokazałaś- Michaś śliczny a Em.... niech go świnia powącha! Masz dwóch super chłopaków trzeci Ci do brudzenia nie potrzebnymówię jako ex samotna matka.
Najlepiej zostań z nami bo w kupie weselejA dla Michasia na roczek STO LAT !!!
KateHawke śliczne materiały- podoba mi się bardzo ten z lasem i zwierzątkami. Będą piękne rzeczy z tego.
Natka ma piękne oczy!
Dla Was nasza popołudniowa produkcja: made with love by Franek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eac595c3ad52.jpg
Jeżowa, Bajkaaa, Patrycja20, KateHawke, sliweczka92, Kaczorka, reset, Rucola, Nadzieja22, Lusesita, pilik, Anna Stesia, JustynaG, -Mamunia-, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lunaris, Twój mały gentleman ma więcej doświadczenia w przygotowaniach do tłustego czwartku niż ja! W sensie ja tylko kupuję, nigdy nic sama nie robię, nawet nie wiem z czego powstają pączki hahaha! A oponki to w ogóle musiałam dzisiaj wygooglować, bo nie wiedziałam co to jest...
reset, Rucola, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Inna - miło Cię widzieć
Sto lat dla przystojniaka Michasia
Jeżowa - widziałam w PEPCO kurteczki o których pisałaś - zdecydowanie bym brała
My dziś tylko czapkę kupiliśmy - chłopięcą :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5302ba31e9cd.jpg
A że pogoda była tak cudna, to Aluśka przez godzinę na placu zabaw ganiałaRucola, sliweczka92, Jeżowa, KateHawke, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Inna, to juz rok Michasia, łaaaa! Gratulacje dla cudnego solenizanta i jego dzielnej mamy
To znaczy, że zaczełam zaglądać na wątki testowe na ovufriend jakiś rok i 9 miesięcy temupilik, Anna Stesia, innamorata88 lubią tę wiadomość