Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa przyznaje bez bicia że nauczyła mnie koleżanka 2 lata temu- ciasto serowe szybko i prosto dla dzieci fajnie bo dużo ciapania a robisz z tego co chcesz (kulki, placki, kwadraty, oponki, króliczki).
Pączka czy faworka a nawet pieroga w życiu nie zrobiłamLiczę na to że jak nauczę syna to nie będę musiała potem gotować :]
PS dobrze że Tata już po, czekamy na dobre wieści z hist-patu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 19:45
Jeżowa, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Smacznego wszystkim!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7543bf4741f1.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/386acdf97c7c.jpgBajkaaa, Lunaris, sliweczka92, Jeżowa, Patrycja20, Nadzieja22, Kaczorka, Lusesita, KateHawke, pilik, Anna Stesia, innamorata88, -Mamunia-, Lena21, JustynaG, malka, Minnie89, Cabrera, emi2016 lubią tę wiadomość
-
eh smaka robicie!!! a ja na diecie i pewnie jutro obędzie się bez poncura
choć tak szczerze to ja nie przepadam za takimi tłustymi wynalazkami, sama nie piekę a w sklepach często smażone na smalcu więc się raczej nie skuszę
za to truflę to bym wciagnęła.....
Inna mega mi przykro
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ślinka cieknie, a ja sobie wymyśliłam jutro badania i do 9 muszę być na czczo!
ale potem nadrobię pączusiami
będę wyglądać jeszcze bardziej pączusiowato, ale przecież sobie nie odmówię!
sliweczka92, Anna Stesia, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
Ale bym jadła te wszystkie pyszności!
Jezowa, super, że operacja się udała. Teraz trzymamy kciuki za wyniki badań. Jestem dobrej myśli.
Ja to się dzisiaj czuje, jakby mnie ktoś zjadł, przezul i wypluł... cieknie z nosa niemiłosiernie. Tak bardzo nie chciałam być chora i masz. Żeby o tym wszystkim zapomnieć, to ugotowałam rosół i posprzątałam chatę...
Macie jakieś dobre sposoby, żeby szybko pozbyć się przeziębienia, żeby się w nic gorszego nie rozwinęło?
O lezeniu nie ma mowy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 19:56
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Inna cieszę, się że się odezwałaś
Jeszcze raz najlepsze życzenia dla Michasia!
A na byłego brak słów, zachował się jak gówniarz niestety. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoich chłopaków.
Dziewczyny, ale kusicie tymi wypiekami.. mi emek kupił gniazdko, żebym zjadła sobie na śniadanie do kawy, zatem nie mam wyboru, bo się pogniewa
Edit: dla mam kp, podrzucam link do dwóch kiecek w Orsayu z kopertowym dekoltem w przystępnych cenach (obie we wzory, wiec jak ktoś woli jednolite wzory niech nie traci czasu):
https://www.orsay.com/pl-pl/kopertowa-sukienka-w-kwiaty-411125526000.html
https://www.orsay.com/pl-pl/dopasowana-sukienka-w-panterke-411123660000.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:01
Rucola, Kaczorka, pilik, innamorata88, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Śliweczka niezmiennie polecam miksturę z imbiru, cytryny i miodu, a oprócz tego to herbatkę z sokiem z malin (najlepiej takim prawdziwym, ale dla mnie to i babci Paoli zadziała miło i rozgrzewająco)
Mnie alergia doprowadza do szału dzisiaj... No i spacery to teraz udręka, cieknie nos, oczy swędzą, dzisiaj łapsko w nie władowałam, a zapomniałam, że mam makijaż, więc wyglądałam jak panda przez większą część spaceru
Summer no jak mus to mus, zjeść trzeba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:00
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Kate śliczne te materiały
i śliczna Nat!
Ah te dziki.. psują , ryją i strach spacerować po lesie. Choć jak one żyją? W ciągu dnia normalnie funkcjonuja czy bardziej wieczorem?
Ale Że wilki? Ło rety! Moniśka- gdzie Ty mieszkasz? Super że Emek ma wolne od 13:)))
My dalej walczymy z faworkami, Starszak wytrwaly, wykroil ok 50 oponek
Inna, wszystkiego najlepszego dla MichasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:10
Lunaris, Anna Stesia, innamorata88, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Summer - ta granatowa ładna
tylko ja nie wiem jaki mam rozmiar.. jutro się pomierzę!
Rucola - a czy północny zachód też się liczy?
Zorza to chyba nad ranem?
Chociaż pewnie i tak będę udawać, że śpię.. :p
Moniśka - powodzenia w walce kuchennej
Ja jednak jutro będę robić oponki, bo dziś za ładna pogoda była, żeby siedzieć w kuchni :pRucola lubi tę wiadomość
-
Kaczorka, za zapisanie się do newslettera jest chyba zniżka u nich gdybyś się zdecydowała
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Summer, ta granatowa super! Jak nie lubię wzorków, tak ta chyba zmierzę!
summer86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Inna!!!
Tak się cieszę, że się odezwałaś! Nie było tygodnia, żebym o Tobie nie myślała! Bardzo brakowało mi Twoich zdroworozsądkowych wypowiedzi. Ogromnie mi przykro, że ten rok nie był dla Ciebie łaskawy i że eksemek zachował się tak podle! Po tym wszystkim, co razem przeszliście i co poświęciłaś! Niektórzy faceci to po prostu szuje i to dokładnie tacy jak w piosence Ireny Kwiatkowskiej. My wiemy o Tobie, że jesteś niesamowicie silną babeczką i mam nadzieję, że ten jełop zrozumie kiedyś, co stracił.
A dla Michasia tysiąc uścisków! I dla jego starszego brata również!
Jeżowa, wspaniałe wieści, oby wyniki histopatologii były optymistyczne i obyście mogli powoli wracać do normalności. Szybkiej rekonwalescencji dla Twojego taty!innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Achia specjalnie śpi żebyście nie wykąpali
Mój poszedł wytarty chusteczkami przed wyjściem bo bałam się że się przeziębi a że przez noc się "wybrudzi". Dobrze że zajrzałam bo wyjęłam wałki z brudu (!) spod pachy!!! w życiu nie widziałam że można tam takie rzeczy wyhodować a nie jednego brudasa na oddziale miałam.... teraz mam własnego w domupilik, Jeżowa, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezowa cieszę się, że ten trudny dzień za Wami!
Inna dobrze Cię czytać, strasznie przykre to co się stało, ale widać że silna babeczka w z Ciebie!
Ja od kilku lat piekłam pączki, ale czuje że jutro nie znajdę na to energii i czasu.
Za to trochę podziałałam szyciowo i się pochwale. Sukienka na chrzciny gotowa (jeszcze opaskę z kokardką planuje), poza tym pies nasz się nie daje Nince dotykać więc dostała swojego na własność.
No o na koniec, AnnaStesia z myślą o Tobie wrzucam dwie pierwsze zabawki dla starszych maluchów.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3749430d4963.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9563e9e70a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40ff36fd9e21.jpgsummer86, Achia, Lusesita, sliweczka92, Jeżowa, Lunaris, moniśka..., Nadzieja22, Anna Stesia, Rucola, Kaczorka, KateHawke, Patrycja20, JustynaG, Siwulec, Minnie89, Lena21, blue00, Cabrera, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Pilik przepiękna sukienka
Ktoś kiedyś mówił że przy rozszerzeniu diety dziecko robi mniej kupek? Moja dziś zrobiła 3 a standardowo są 2 dziennie hehe
Aha był dziś fizjo u nas uspokoił że Zosia prawidłowo się rozwija i pokazał jak ćwiczyć dalejpilik, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, Kaczorka, Anna Stesia, KateHawke, Patrycja20, JustynaG lubią tę wiadomość