WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik przepiękna jest ta sukienka! <3
    Piesio i zabawki też :) a powiedz- szmatki sensoryczne/ kostki można sobie u Ciebie zamówić ? :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal śpi...
    No kąpiel oleje. Ale przebrania w piżamkę mu nie odpuszczę :p no i zmiany pieluchy

Pilik- cudne są te Twoje rzeczy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 21:22

pilik lubi tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Inna!!! <3 <3 <3 Tak się cieszę, że się odezwałaś! Nie było tygodnia, żebym o Tobie nie myślała! Bardzo brakowało mi Twoich zdroworozsądkowych wypowiedzi. Ogromnie mi przykro, że ten rok nie był dla Ciebie łaskawy i że eksemek zachował się tak podle! Po tym wszystkim, co razem przeszliście i co poświęciłaś! Niektórzy faceci to po prostu szuje i to dokładnie tacy jak w piosence Ireny Kwiatkowskiej. My wiemy o Tobie, że jesteś niesamowicie silną babeczką i mam nadzieję, że ten jełop zrozumie kiedyś, co stracił.

A dla Michasia tysiąc uścisków! I dla jego starszego brata również!

Jeżowa, wspaniałe wieści, oby wyniki histopatologii były optymistyczne i obyście mogli powoli wracać do normalności. Szybkiej rekonwalescencji dla Twojego taty!
    Wróciłam :) zebranie się do kupy trochę zajęło, ale jestem tego zdania co Lunaris - tak mam jednego mniej, za którym muszę latać i sprzątać. :D

Wyobraź sobie, że przelatując pewnego dnia internety natrafiłam na wpis panoczka z października 2017 cytując:
    Jest mi coraz gorzej. Mieszka w moim domu, który jest zapisany na mnie, ale ja przestałem już cokolwiek do niej czuć. Jednak wiem, że opuścić ją będzie bardzo ciężko. Jest osobą mściwą. I wiele razy przy kłótniach i problemach wylewałą je na publicznych forach szkalując mnie przed moimi znajomymi, przez co miałem różne głupie docinki w pracy. Także wiem, co by się teraz stało, gdybym nagle powiedział "pa". Najgorsze jest to, że poznałem tutaj pewną osobę, z którą się spotykam na niwie przyjacielskiej, jednak nie chcę się z nią wiązać, przynajmniej na razie. Gdyż jest to osoba niesamowicie wartościowa, pasująca do mnie pod każdym względem, a gdy mi nie wyjdzie rozstanie z obecną partnerką, zranię tamtą, a nie chciałbym tego robić, gdyż sobie na to nie zasługuje.... Po prostu potrzebuję odskoczni, spokoju wreszcie, bycia docenionym.... Calymi tygodniami prosiłem się o rozmowy na skype z nią, to wolała napisać parę smsów, czy na messengerze na facebooku, a ja nawet nie miałem do kogo się odezwać będąc zagranicą totalnie sam...

Biedaka :D :D :D :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie tłusty czwartek niestety nietłusty :( dieta, a jak znowu rzucę się na słodkie to będę jak alkoholik w zugu :D ale robicie smaka tymi pysznościami :D

Kaczorka, widzę, że konsekwetnie różowy dla córci to nie Twoja bajka. :D

Mikołaj 25.04.2011

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna- nie wierzę...a co on jakiegoś bloga pisał?
    Cieszę się że doszłaś do siebie,
    No i masz cudowną dwójkę chłopaków :)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Inna- nie wierzę...a co on jakiegoś bloga pisał?
    Cieszę się że doszłaś do siebie,
    No i masz cudowną dwójkę chłopaków :)

Nie, znalazłam wpis na forum nerwica.com :D :D :D :D :D

Dziewczyny, tak dawno mnie tu nie było... co sie stało z założycielką tematu? Monika o ile dobrze pamiętam, od bliźniaków z ivf?

Mikołaj 25.04.2011

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Innamorata, nie znamy się, ale to nie zmienia faktu, że dobrze wyszło, że nie jesteście już razem. Najlepszego dla Michasia :)

Dziewczyny, po 7 wizyta u gina. Potrzymacie kciuki za jakieś rozwarcie, brak szyjki czy cokolwiek co by przybliżało do porodu? :D

No i mam pytanie: Czy wypada dzisiaj bzyknąć męża skoro rano wizyta? Nie będzie lipy jak rano gin zobaczy resztki mężowskie? :D

Kaczorka, innamorata88, KateHawke lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u nas zapas na jutro zrobiony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 10:21

pilik, Anna Stesia, Kaczorka, summer86, -Mamunia-, KateHawke, Achia, sliweczka92, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, malka, JustynaG, Minnie89, Patrycja20, Lena21, ibishka lubią tę wiadomość

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Inna!!! Moja ciążowa siostro, podobnie jak Anna Stesia chyba nie było tygodnia bym o Tobie nie pomyślała, w końcu nasze ciąże wiekiem były rowne praktycznie co do dnia, a na dodatek Michas urodził się w moje urodziny <3

Sto lat dla Słodziaka, mnóstwo zdrówka i wszystkiego co najpiękniejsze <3<3 Michas ma cudna czuprynę :)

Przykro mi, że tak się u Ciebie sprawy potoczyły, nie mam słów na M, ale jak piszesz, karma wraca, cieszę się, że do łajzy tak szybko. Silna i wyjątkowa babka z Ciebie, znajdziesz jeszcze szczęście przy kimś równie wyjątkowym. Wpadaj do nas częściej (powiedziała ta, co ostatnio tak rzadko zagląda...ale serio... ta szata graficzna nie ułatwia mi sprawy). Buziaki dla chłopców <3<3

O rajuśku.. Doczytalam teraz jego dramatyczny post.

A wątek założyła Agniechaa, ale zniknęła chwilę po narodzinach chłopców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 21:52

innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris można <3
    Sensoraków ostatnio najwiecej szyje.

Inna - założycielka Agnieszka, zniknęła, nie dała znać że urodziła, wiemy tylko że w 32tc i cisza z jej strony.

Ania przez Was ciasto na donaty właśnie robię! Rano będę piekła.

Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna, ale kretyn! Wypisywał takie rzeczy mając żonę w niełatwej, wystaranej ciąży! Biedny samotniś, musiał poszukać sobie kogoś, kto go przytuli! Ale bełkot! „potrzebuję odskoczni, spokoju, bycia docenionym”. No rzeczywiście. Tylko to Ty zapierdzielasz przy dwójce dzieci dzień w dzień, nie on. Co za gnojek!

A z Agniechą to nie wiem za bardzo, co się stało. Po prostu kiedyś przestała się udzielać i zlikwidowała konto. Z tego, co wiem, urodziła dwóch chłopaczków, ale chyba w kwietniu (miała termin na przełom czerwca i lipca bodajże), więc pewnie było jej po prostu bardzo ciężko. Szkoda w sumie, bo utworzyła nam się tutaj bardzo sympatyczna grupa szanujących się i wspierających dziewczyn, wiele z internetowych znajomości przeniosło się nawet do życia niewirtualnego i w zasadzie forum jest dowodem na to, że kobiety, wbrew obiegowej opinii, potrafią być dla siebie niesamowitym wsparciem.

Pilik, bardzo ciekawe uszytki, rozumiem, że w tej po lewej też są jakieś groszki? Nie wiem, czy mój synek, widząc w tej zabaweczce po prawej coś, czego nie może dorwać w swoje łapki i pożreć, nie dostanie szału ;-)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84 wrote:
    Och Inna!!! Moja ciążowa siostro, podobnie jak Anna Stesia chyba nie było tygodnia bym o Tobie nie pomyślała, w końcu nasze ciąże wiekiem były rowne praktycznie co do dnia, a na dodatek Michas urodził się w moje urodziny <3

Sto lat dla Słodziaka, mnóstwo zdrówka i wszystkiego co najpiękniejsze <3<3 Michas ma cudna czuprynę :)

Przykro mi, że tak się u Ciebie sprawy potoczyły, nie mam słów na M, ale jak piszesz, karma wraca, cieszę się, że do łajzy tak szybko. Silna i wyjątkowa babka z Ciebie, znajdziesz jeszcze szczęście przy kimś równie wyjątkowym. Wpadaj do nas częściej (powiedziała ta, co ostatnio tak rzadko zagląda...ale serio... ta szata graficzna nie ułatwia mi sprawy). Buziaki dla chłopców <3<3
    No to wszystkiego najlepszego również dla Ciebie :D oj tak czuprynkę ma świetną, jako blondyn z brązowymi oczami robi furorę :D
    Spóźnione życzenia również dla Adasia.

Ahhh pilik, Agnieszka - rzeczywiście coś pokręciłam :)

A postaram się tu zaglądać częściej, jakoś ostatnio zrobiło mi się lżej na duchu i bardziej lgnę do ludzi. Haha :D

Sarna84, Anna Stesia, KateHawke, Lunaris, summer86 lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Inna, ale kretyn! Wypisywał takie rzeczy mając żonę w niełatwej, wystaranej ciąży! Biedny samotniś, musiał poszukać sobie kogoś, kto go przytuli! Ale bełkot! „potrzebuję odskoczni, spokoju, bycia docenionym”. No rzeczywiście. Tylko to Ty zapierdzielasz przy dwójce dzieci dzień w dzień, nie on. Co za gnojek!

A z Agniechą to nie wiem za bardzo, co się stało. Po prostu kiedyś przestała się udzielać i zlikwidowała konto. Z tego, co wiem, urodziła dwóch chłopaczków, ale chyba w kwietniu (miała termin na przełom czerwca i lipca bodajże), więc pewnie było jej po prostu bardzo ciężko. Szkoda w sumie, bo utworzyła nam się tutaj bardzo sympatyczna grupa szanujących się i wspierających dziewczyn, wiele z internetowych znajomości przeniosło się nawet do życia niewirtualnego i w zasadzie forum jest dowodem na to, że kobiety, wbrew obiegowej opinii, potrafią być dla siebie niesamowitym wsparciem.

Pilik, bardzo ciekawe uszytki, rozumiem, że w tej po lewej też są jakieś groszki? Nie wiem, czy mój synek, widząc w tej zabaweczce po prawej coś, czego nie może dorwać w swoje łapki i pożreć, nie dostanie szału ;-)
    No nie? :P Ale znowu został sam jak palec :) mój adwo wziął go tak w obroty, że się panna spłoszyła widząc topniejące w zastraszającym tempie konto. :D

Sarna84, Anna Stesia, Kaczorka, Achia, reset, Jeżowa, Lunaris, mi88, JustynaG, Lena21 lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    No to wszystkiego najlepszego również dla Ciebie :D oj tak czuprynkę ma świetną, jako blondyn z brązowymi oczami robi furorę :D
    Spóźnione życzenia również dla Adasia.

Ahhh pilik, Agnieszka - rzeczywiście coś pokręciłam :)

A postaram się tu zaglądać częściej, jakoś ostatnio zrobiło mi się lżej na duchu i bardziej lgnę do ludzi. Haha :D

Dziękujemy ja i Adaś :)

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - Oskar dzisiaj wziął przykład ze starszej koleżanki z forum i pokazał kto u Was w domu ustala zasady ;)
    Jak jeden raz go nie wykąpiecie, to nic mu się nie stanie :)

Moniśka - smakowicie wyglądają Wasze słodkości :)

Pilik - super sukienka <3
    Szkoda, że rok temu nie wiedziałam, że tak szyjesz, to bym się do Ciebie uśmiechnęła :p a tak, to Aluśka musiała być chrzczona w tiulach, które nijak do niej nie pasowały..

Inna - no biedny ten Twój eks był, biedny..
    A co do różu, to mamy :) ale jakoś tak chłopięca kolorystyka i wzory często bardziej do mnie przemawiają.

Nadzieja - kciuki za jutro!
    A seksy bym dziś uskuteczniała :) doktorek się raczej nie przestraszy :p

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Innamorata!!!

Dużo zdrówka dla synka! <3

Strasznie się cieszę że wróciłaś.

Założycielka forum strzeliła focha i skasowała konto.
    Przyczyny nie znam.

Nadzieja przy pierwszym mąz zostawił nasienie o 8 a o 11 bylam w szpitalu ze skurczami, doktorek pogrzebał i w sumie było mi glupio troche że tak sobie pogrzebuje w spermie mojego męża, no ale... nic nie mowił. Przepraszam kazał przywieźć łóżko bo bał sie że w drodze na porodówkę dziecko urodzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:03

innamorata88, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia w lewej jest kulka jedna, którą maluch może przepychać przez prosty labirynt ;).
    Będzie jeszcze więcej, może coś innego wpadnie Ci w oko :) to po prawej będzie miało załączoną etykietę ze zdjęciami zawartości, można się bawic w wyszukiwanie, nazywanie i takie tam ;)
    Choć to tak 1,5-2 lata myśle będzie się dało uskutecznić :)
    Trochę jest przepaść między zabawkami dla maluchów a potem dla starszych. Ale może taki wiek że właśnie trudno stwierdzić czy bliżej malucha czy dwu latka ;)

Kaczorka może będzie inna okazja :)
    Ja nadal nie widzę Ninki w sukience, ale co zrobić ;).
    Z niej totalna chłopczyca, co zrobić ;)

Kaczorka, Anna Stesia lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- pewnie że się nic nie stanie ale my i tak nie kąpiemy go codziennie :p no nic. Rano chusteczkami go potraktuje :p
    Trochę siee rozbudził przy przebieraniu, teraz je, mam nadzieję że zaśnie...

• Rucola Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik śliczna sukienka, totalnie w moim stylu....
    Inna założycielką była Agnieszka, po urodzeniu bliźniaków, chłopców wcześniaków słuch po niej zaginął... Probowałysmy się czegoś o niej dowiedzieć to jej reakcja była słaba i usunęła konto. Szkoda pisać bo się traci wiarę w "znajomości" internetowe.
    Co do wpisu Twojego eks to bardzo dziwne co napisał... Rozumiem że teraz tamta laska kopnęła go w dupę?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik charcik taki piękny że aż sama mam ochotę go poprzytulać <3 reszta rzeczy też piękna. Też chciałam taką sukienkę no ale ludzie myślą że jak dziewczynka to musi być 2 metry tiulu ...

Nadzieja kciuki! :)

Achia święto lasu zawsze dobre :D dwa dni z rzędu to też nie tragedia i nie wyrośnie mu mech jak nie będziesz mogła go jutro wykąpać :) niech się wyśpi chłopak

Moniśka schrupałabym te słodkości razem z Twoim starszakiem <3

Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
‹‹ 2995 2996 2997 2998 2999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ