Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik przepiękna jest ta sukienka!
Piesio i zabawki teża powiedz- szmatki sensoryczne/ kostki można sobie u Ciebie zamówić ?
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Inna!!!
Tak się cieszę, że się odezwałaś! Nie było tygodnia, żebym o Tobie nie myślała! Bardzo brakowało mi Twoich zdroworozsądkowych wypowiedzi. Ogromnie mi przykro, że ten rok nie był dla Ciebie łaskawy i że eksemek zachował się tak podle! Po tym wszystkim, co razem przeszliście i co poświęciłaś! Niektórzy faceci to po prostu szuje i to dokładnie tacy jak w piosence Ireny Kwiatkowskiej. My wiemy o Tobie, że jesteś niesamowicie silną babeczką i mam nadzieję, że ten jełop zrozumie kiedyś, co stracił.
A dla Michasia tysiąc uścisków! I dla jego starszego brata również!
Jeżowa, wspaniałe wieści, oby wyniki histopatologii były optymistyczne i obyście mogli powoli wracać do normalności. Szybkiej rekonwalescencji dla Twojego taty!zebranie się do kupy trochę zajęło, ale jestem tego zdania co Lunaris - tak mam jednego mniej, za którym muszę latać i sprzątać.
Wyobraź sobie, że przelatując pewnego dnia internety natrafiłam na wpis panoczka z października 2017 cytując:
Jest mi coraz gorzej. Mieszka w moim domu, który jest zapisany na mnie, ale ja przestałem już cokolwiek do niej czuć. Jednak wiem, że opuścić ją będzie bardzo ciężko. Jest osobą mściwą. I wiele razy przy kłótniach i problemach wylewałą je na publicznych forach szkalując mnie przed moimi znajomymi, przez co miałem różne głupie docinki w pracy. Także wiem, co by się teraz stało, gdybym nagle powiedział "pa". Najgorsze jest to, że poznałem tutaj pewną osobę, z którą się spotykam na niwie przyjacielskiej, jednak nie chcę się z nią wiązać, przynajmniej na razie. Gdyż jest to osoba niesamowicie wartościowa, pasująca do mnie pod każdym względem, a gdy mi nie wyjdzie rozstanie z obecną partnerką, zranię tamtą, a nie chciałbym tego robić, gdyż sobie na to nie zasługuje.... Po prostu potrzebuję odskoczni, spokoju wreszcie, bycia docenionym.... Calymi tygodniami prosiłem się o rozmowy na skype z nią, to wolała napisać parę smsów, czy na messengerze na facebooku, a ja nawet nie miałem do kogo się odezwać będąc zagranicą totalnie sam...
BiedakaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A u mnie tłusty czwartek niestety nietłusty
dieta, a jak znowu rzucę się na słodkie to będę jak alkoholik w zugu
ale robicie smaka tymi pysznościami
Kaczorka, widzę, że konsekwetnie różowy dla córci to nie Twoja bajka.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Inna- nie wierzę...a co on jakiegoś bloga pisał?
Cieszę się że doszłaś do siebie,
No i masz cudowną dwójkę chłopaków
Nie, znalazłam wpis na forum nerwica.com
Dziewczyny, tak dawno mnie tu nie było... co sie stało z założycielką tematu? Monika o ile dobrze pamiętam, od bliźniaków z ivf?
Mikołaj 25.04.2011
-
Innamorata, nie znamy się, ale to nie zmienia faktu, że dobrze wyszło, że nie jesteście już razem. Najlepszego dla Michasia
Dziewczyny, po 7 wizyta u gina. Potrzymacie kciuki za jakieś rozwarcie, brak szyjki czy cokolwiek co by przybliżało do porodu?
No i mam pytanie: Czy wypada dzisiaj bzyknąć męża skoro rano wizyta? Nie będzie lipy jak rano gin zobaczy resztki mężowskie?Kaczorka, innamorata88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
No to u nas zapas na jutro zrobiony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 10:21
pilik, Anna Stesia, Kaczorka, summer86, -Mamunia-, KateHawke, Achia, sliweczka92, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, malka, JustynaG, Minnie89, Patrycja20, Lena21, ibishka lubią tę wiadomość
-
Och Inna!!! Moja ciążowa siostro, podobnie jak Anna Stesia chyba nie było tygodnia bym o Tobie nie pomyślała, w końcu nasze ciąże wiekiem były rowne praktycznie co do dnia, a na dodatek Michas urodził się w moje urodziny
Sto lat dla Słodziaka, mnóstwo zdrówka i wszystkiego co najpiękniejsze<3 Michas ma cudna czuprynę
Przykro mi, że tak się u Ciebie sprawy potoczyły, nie mam słów na M, ale jak piszesz, karma wraca, cieszę się, że do łajzy tak szybko. Silna i wyjątkowa babka z Ciebie, znajdziesz jeszcze szczęście przy kimś równie wyjątkowym. Wpadaj do nas częściej (powiedziała ta, co ostatnio tak rzadko zagląda...ale serio... ta szata graficzna nie ułatwia mi sprawy). Buziaki dla chłopców<3
O rajuśku.. Doczytalam teraz jego dramatyczny post.
A wątek założyła Agniechaa, ale zniknęła chwilę po narodzinach chłopców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 21:52
innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Lunaris można
Sensoraków ostatnio najwiecej szyje.
Inna - założycielka Agnieszka, zniknęła, nie dała znać że urodziła, wiemy tylko że w 32tc i cisza z jej strony.
Ania przez Was ciasto na donaty właśnie robię! Rano będę piekła.
Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Inna, ale kretyn! Wypisywał takie rzeczy mając żonę w niełatwej, wystaranej ciąży! Biedny samotniś, musiał poszukać sobie kogoś, kto go przytuli! Ale bełkot! „potrzebuję odskoczni, spokoju, bycia docenionym”. No rzeczywiście. Tylko to Ty zapierdzielasz przy dwójce dzieci dzień w dzień, nie on. Co za gnojek!
A z Agniechą to nie wiem za bardzo, co się stało. Po prostu kiedyś przestała się udzielać i zlikwidowała konto. Z tego, co wiem, urodziła dwóch chłopaczków, ale chyba w kwietniu (miała termin na przełom czerwca i lipca bodajże), więc pewnie było jej po prostu bardzo ciężko. Szkoda w sumie, bo utworzyła nam się tutaj bardzo sympatyczna grupa szanujących się i wspierających dziewczyn, wiele z internetowych znajomości przeniosło się nawet do życia niewirtualnego i w zasadzie forum jest dowodem na to, że kobiety, wbrew obiegowej opinii, potrafią być dla siebie niesamowitym wsparciem.
Pilik, bardzo ciekawe uszytki, rozumiem, że w tej po lewej też są jakieś groszki? Nie wiem, czy mój synek, widząc w tej zabaweczce po prawej coś, czego nie może dorwać w swoje łapki i pożreć, nie dostanie szału
-
Sarna84 wrote:Och Inna!!! Moja ciążowa siostro, podobnie jak Anna Stesia chyba nie było tygodnia bym o Tobie nie pomyślała, w końcu nasze ciąże wiekiem były rowne praktycznie co do dnia, a na dodatek Michas urodził się w moje urodziny
Sto lat dla Słodziaka, mnóstwo zdrówka i wszystkiego co najpiękniejsze<3 Michas ma cudna czuprynę
Przykro mi, że tak się u Ciebie sprawy potoczyły, nie mam słów na M, ale jak piszesz, karma wraca, cieszę się, że do łajzy tak szybko. Silna i wyjątkowa babka z Ciebie, znajdziesz jeszcze szczęście przy kimś równie wyjątkowym. Wpadaj do nas częściej (powiedziała ta, co ostatnio tak rzadko zagląda...ale serio... ta szata graficzna nie ułatwia mi sprawy). Buziaki dla chłopców<3
oj tak czuprynkę ma świetną, jako blondyn z brązowymi oczami robi furorę
Spóźnione życzenia również dla Adasia.
Ahhh pilik, Agnieszka - rzeczywiście coś pokręciłam
A postaram się tu zaglądać częściej, jakoś ostatnio zrobiło mi się lżej na duchu i bardziej lgnę do ludzi. HahaSarna84, Anna Stesia, KateHawke, Lunaris, summer86 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Anna Stesia wrote:Inna, ale kretyn! Wypisywał takie rzeczy mając żonę w niełatwej, wystaranej ciąży! Biedny samotniś, musiał poszukać sobie kogoś, kto go przytuli! Ale bełkot! „potrzebuję odskoczni, spokoju, bycia docenionym”. No rzeczywiście. Tylko to Ty zapierdzielasz przy dwójce dzieci dzień w dzień, nie on. Co za gnojek!
A z Agniechą to nie wiem za bardzo, co się stało. Po prostu kiedyś przestała się udzielać i zlikwidowała konto. Z tego, co wiem, urodziła dwóch chłopaczków, ale chyba w kwietniu (miała termin na przełom czerwca i lipca bodajże), więc pewnie było jej po prostu bardzo ciężko. Szkoda w sumie, bo utworzyła nam się tutaj bardzo sympatyczna grupa szanujących się i wspierających dziewczyn, wiele z internetowych znajomości przeniosło się nawet do życia niewirtualnego i w zasadzie forum jest dowodem na to, że kobiety, wbrew obiegowej opinii, potrafią być dla siebie niesamowitym wsparciem.
Pilik, bardzo ciekawe uszytki, rozumiem, że w tej po lewej też są jakieś groszki? Nie wiem, czy mój synek, widząc w tej zabaweczce po prawej coś, czego nie może dorwać w swoje łapki i pożreć, nie dostanie szałuAle znowu został sam jak palec
mój adwo wziął go tak w obroty, że się panna spłoszyła widząc topniejące w zastraszającym tempie konto.
Sarna84, Anna Stesia, Kaczorka, Achia, reset, Jeżowa, Lunaris, mi88, JustynaG, Lena21 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:No to wszystkiego najlepszego również dla Ciebie
oj tak czuprynkę ma świetną, jako blondyn z brązowymi oczami robi furorę
Spóźnione życzenia również dla Adasia.
Ahhh pilik, Agnieszka - rzeczywiście coś pokręciłam
A postaram się tu zaglądać częściej, jakoś ostatnio zrobiło mi się lżej na duchu i bardziej lgnę do ludzi. Haha
Dziękujemy ja i Adaś -
Achia - Oskar dzisiaj wziął przykład ze starszej koleżanki z forum i pokazał kto u Was w domu ustala zasady
Jak jeden raz go nie wykąpiecie, to nic mu się nie stanie
Moniśka - smakowicie wyglądają Wasze słodkości
Pilik - super sukienka
Szkoda, że rok temu nie wiedziałam, że tak szyjesz, to bym się do Ciebie uśmiechnęła :p a tak, to Aluśka musiała być chrzczona w tiulach, które nijak do niej nie pasowały..
Inna - no biedny ten Twój eks był, biedny..
A co do różu, to mamyale jakoś tak chłopięca kolorystyka i wzory często bardziej do mnie przemawiają.
Nadzieja - kciuki za jutro!
A seksy bym dziś uskuteczniaładoktorek się raczej nie przestraszy :p
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInnamorata!!!
Dużo zdrówka dla synka!
Strasznie się cieszę że wróciłaś.
Założycielka forum strzeliła focha i skasowała konto.
Przyczyny nie znam.
Nadzieja przy pierwszym mąz zostawił nasienie o 8 a o 11 bylam w szpitalu ze skurczami, doktorek pogrzebał i w sumie było mi glupio troche że tak sobie pogrzebuje w spermie mojego męża, no ale... nic nie mowił. Przepraszam kazał przywieźć łóżko bo bał sie że w drodze na porodówkę dziecko urodzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:03
innamorata88, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia w lewej jest kulka jedna, którą maluch może przepychać przez prosty labirynt
.
Będzie jeszcze więcej, może coś innego wpadnie Ci w okoto po prawej będzie miało załączoną etykietę ze zdjęciami zawartości, można się bawic w wyszukiwanie, nazywanie i takie tam
Choć to tak 1,5-2 lata myśle będzie się dało uskutecznić
Trochę jest przepaść między zabawkami dla maluchów a potem dla starszych. Ale może taki wiek że właśnie trudno stwierdzić czy bliżej malucha czy dwu latka
Kaczorka może będzie inna okazja
Ja nadal nie widzę Ninki w sukience, ale co zrobić.
Z niej totalna chłopczyca, co zrobićKaczorka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik śliczna sukienka, totalnie w moim stylu....
Inna założycielką była Agnieszka, po urodzeniu bliźniaków, chłopców wcześniaków słuch po niej zaginął... Probowałysmy się czegoś o niej dowiedzieć to jej reakcja była słaba i usunęła konto. Szkoda pisać bo się traci wiarę w "znajomości" internetowe.
Co do wpisu Twojego eks to bardzo dziwne co napisał... Rozumiem że teraz tamta laska kopnęła go w dupę?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Pilik charcik taki piękny że aż sama mam ochotę go poprzytulać
reszta rzeczy też piękna. Też chciałam taką sukienkę no ale ludzie myślą że jak dziewczynka to musi być 2 metry tiulu ...
Nadzieja kciuki!
Achia święto lasu zawsze dobredwa dni z rzędu to też nie tragedia i nie wyrośnie mu mech jak nie będziesz mogła go jutro wykąpać
niech się wyśpi chłopak
Moniśka schrupałabym te słodkości razem z Twoim starszakiemNadzieja22, pilik lubią tę wiadomość