Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wrzucam w związku z tłustym czwartkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8427cd6bf2be.jpg
Nawet ja zjadłam dziś pączka. Udało mi się kupić 2 wegańskie
Osłoda po kiepskiej nocy.sliweczka92, Jeżowa, Lunaris, Achia, KateHawke, JustynaG, Izape_91, Rucola, emi2016, Nadzieja22, blue00, Luna1993, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Przyszłam pochwalić naszą Izape_91! Cudowna mata - polecam! Miś Kolorowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:03
Karma88, Lusesita, Achia, Patrycja20, Lunaris, Kaczorka, Lena21, sliweczka92, Bajkaaa, Cabrera, pilik, KateKum, Izape_91, summer86, -Mamunia-, KateHawke, JustynaG, moniśka..., Rucola, emi2016, Anna Stesia, Nadzieja22, blue00, Flowwer, Luna1993, malka lubią tę wiadomość
-
Lusesita gratuluję rozbicia 3000 strony!!! No, dziewczyny, to jakie przepowiedzi w związku z tym mamy?
a obrazek super
Fozzie piękna mata
Lunaris mi chustę 4,2m źle się wiązało, bo była lekko za krótka i mało mi zostawało ogonków do zawiązania na końcu (przy kieszonce). Noszę rozmiar 40-42. Mam 4,6m i długość jest idealna. Do do reszty parametrów to ja się nie znam, więc nie będę się "mądrować".Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 11:38
-
nick nieaktualny
-
Fozzie -piękna mata a na niej cudna Klara
IZA91 Ty zdolna bestio !!! znowu mnie kusi na wydanie pieniędzy -
Lusesita - to samo zdjęcie mi się na FB wyświetliło :p
Dobrze, że akurat na dziś mam 2 pączki
Tylko teraz strach oponki robić i jeść..
Fozzie - dla nowego Kaczorka to druga komoda by była potrzebna :p
A porządek wziął się stąd, że pogubiłam się ostatnio w tym co mam. A przy takim układzie wszystko widać
Niestety 1/3 tego co w szufladach jest jeszcze w praniu.. może jakoś upchnę. Będę mocniej zwijać!
A tak odnośnie kolejnej ciąży.. sama nie wiem czy bardziej ją chcę czy jestem przerażona, że może się pojawić.. :p
Czasami myślę, że chyba nie jestem gotowa psychiczniei wydaje mi się, że unieszczęśliwię tym Aluśkę.
-
Witamy się w południe.
Ostatecznie po pobudka o 5:15, księżniczka zasnęła o 7:20 I spala dwie godziny. Dzięki Bogu, bo ja dziś czuje się fatalnie. Mega katar i głowa boli, czyli jak zwykle padło na zatoki... Dobrze, że eMek kończy dziś o 16, to niedługo mnie zmieni.
Haneczka dużo ostatnio się turla na boki (zarówno jak leży na plecach i na brzuszku), robi samolocik i upiera się na raczkach, przedramiona jej się już chyba znudziły. Szybko się rozwijają te nasze dzieciaczki.
Ja miałam piec faworki/chrusty, ale nie wiem, czy wystarczy mi na to siły. Na szczęście chwilowo Hania ma drzemkę.
Fozzie, śliczna Klara i super mata! Następnemu bobasowi spróbuje taka uszyć.
Lunaris, ja mam chustę 4,2 i 4,6 i dla mnie lepiej mota się te krótszą, a noszę też 40/42. Tej 4,6 używa eMek.
Przed chwilą tak mega głośno kichnelam i mam nadzieję, że dziecko dalej śpi... oby!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczkow z końca miesiąca!Nina, Oskar, Lew, Borys, Hubert, Borysek Tygrysek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 12:15
Rucola lubi tę wiadomość
-
Śliweczka dzięki za tipsa
Zdrówka dla Ciebie- faworki vel chrust zakup sobie gotowe i popij pyszną kawką z nogami w górze
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dalej szczekam. Doszłam już do perfekcji lepszej od mojego psa. Jutro idę kontrolnie się osłuchać.
Pączek zjedzony, z wielkim trudem ale dałam radę. Jeden raz w roku symbolicznie musi być.
Miłego dnia Wam życzę.
Nadzieja kciuki za WasNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Lunaris brałabym cube bo len nośny i super na cieplejsze dni też. Jedynie minus za długość, ale kangurka i po będzie się idealnie robić. Jak chcesz głównie kieszonkę to możesz na ogryzkach wiązać, ale też powinnaś dać radę. No i cube zawsze na topie bo to dobra chusta, przez wielu lubiana.
Fozzie Klara jest coraz piękniejsza!
A mata niesamowita!
Iza podziwiam i zazdroszczę troszkę bo widzę że jesteś przynajmniej poziom wyżej!Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:O Nika mnie uswiadomilas. Emi od wczoraj jak ma nogi zgiete w kolanach na przewijaku to wlasnie sie tak odbija i odrywa bioderka + jest marudna jak pisalam wczesniej. To skok???
Karma, u Was książkowo pora na drugi skok.
KateKum, dobrze że przy takim kaszlu idziesz do lekarza, trzeba to sprawdzić.
Kaczorka, jestem pod wrażeniem porządków! Miałam pisać to samo co napisała FozzieKaczorka lubi tę wiadomość
-
Ja już 4 pączki na liczniku...
Kate jak szczekasz to lepiej faktycznie do lekarza, bo taki typ kaszlu kojarzy mi się z zapaleniem krtani? Ale może coś mi się pokićkało.
Śliweczka dużo zdrowia dla Ciebie, oby mąż wrócił o czasie i żebyś mogła odpowiedzi odpocząć.
Kaczorka jaki porządeczekteż często roluję ciuszki, nie gniotą się a i zawsze wszystko ładnie widać co jest w szufladzie.
sliweczka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:A juz myslalam, ze dziecko za ojcem teskni.
Jeszcze za mała na toteraz liczy się tylko mamusia