Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reset chyba przyjmujesz mój brzuchol
Dziołchy Mikołaj chyba się wystraszył tym poniedziałkowym szpitalem, bo od prawie godziny mam skurcze w przedziale 5-7 minut! I to skubane od razu takie były, nie że najpierw rzadziej. Mąż już wraca i za jakieś 40 minut będzie, a potem zobaczymy co będzie dalej.
Jeny, ale jestem podjarana!!!blue00, Fozzie Bear, Jeżowa, summer86, KateKum, sliweczka92, Achia, Rucola, StaraczkaNika, Cabrera, KateHawke, JustynaG, Kaczorka, Anna Stesia, pilik, Aga9090, Lusesita, Lunaris, Minnie89, malka, Barbarka1984, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Reset chyba przyjmujesz mój brzuchol
Dziołchy Mikołaj chyba się wystraszył tym poniedziałkowym szpitalem, bo od prawie godziny mam skurcze w przedziale 5-7 minut! I to skubane od razu takie były, nie że najpierw rzadziej. Mąż już wraca i za jakieś 40 minut będzie, a potem zobaczymy co będzie dalej.
Jeny, ale jestem podjarana!!!
No no, wygląda bardzo obiecująco!!!Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset kochana, tak bardzo bardzo się cieszę! Kciuków nie puszczam, niech się dzidziuś dobrze rozgości
-
Reset aż podskoczyłam z Szymkiem z radości!! Teraz mega mocne kciuki za piękny przyrost, cudowne nudności i spokojnej ciąży !!
summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Helloł
próbuję was gonić ale piszecie jak szalone
Jadranka, Flower co tam u Was?
O ja pierdziu! Reset!!! Wspanialeee
Franio ty na bank chciałeś wózek naprawić, prawda? Tyle spałeś bo trzeba było myśleć jak tu furę usprawnić a teraz Pimp My Ride
Achia Oskar wygląda cudownienie widać tej wagi
PS. Na FB był komunikat:
"Uwaga - zbliża się aktualizacja serwisu! Będziemy się dla Was ulepszać.
Przerwa techniczna trwać będzie od piątku 01.03 od godz. 13.00 do soboty 02.03. do godz. 6.00 rano.
Zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby skrócić czas przerwy technicznej i wrócić wcześniej.summer86, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Resecik kciuki mocne!!!
Justyna kpi... Karmimy sie pol na pol moim i modyfikowanym. Ostatnie dni Mala ma dodatkowo focha na cycka.
Różnie u mnie z czasem ale wywołana - z pewnością odpowiemRucola lubi tę wiadomość
-
Właśnie wpadł kurier z zamowieniem z HM. Poczatki letniej garderoby Ani:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae9e4ae8824e.jpgKarma88, Achia, Kaczorka, reset, JustynaG, Nadzieja22, Flowwer, Lena21, sliweczka92, Anna Stesia, Bajkaaa, pilik, Patrycja20, Aga9090, Jeżowa, Lusesita, Cabrera, KateHawke, -Mamunia-, Rucola, Lunaris, Luna1993, blue00, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Justyna bardzo Ci dziekuje. Szczerze robie to wszystko troche na czuja. Probuje cyckiem, potem butla (raz moje, raz modyfikowane), a potem sie odciagam. Ostatnie dwa dni bez wiszenia na cycku.
Najgorzej, ze jak z 15 minut sciagam to maksymalnie sciagam 70-80 i to przy niektorych karmieniach. Wiec wychodzi na to, ze potrzebuje dwie sesje, zeby sciagnac na pelne jedno karmienie. Czyli i tak jedno karmienie mam swoj pokarm na drugie mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 17:08
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia