Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
I czuję i trochę bolą. Boli od pępka w dół, przy dole w sumie najbardziej, taki ścisk.
-
Nadzieja, ja bym skakała na piłce i stymulowała sutki, żeby podkręcić akcje. Oczywiście kontrolując ruchy malucha. Ale jeśli bezpieczniej będziesz czuła się w szpitalu, to ruszajcie.
Flowwer, śliczny Szymusmasz sporo do dźwigania, dbaj o siebie! Yos niestety milczy
Najlepsze życzenia dla Ninki i wszystkich maluszków kończących dziś kolejny miesiąc
Pilik, ja kupuję sukienki, ale Ani zakładam je może raz w miesiącu. Mam nadzieję, że latem bardziej się przydadzą, szczególnie przy upałach, więcej jednak nie zamierzam kupować
pilik, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Nadzieja - ja przy takich słabszych dużo chodziłam i pomogło, sutki tez kręć
trzymam kciuki !!!
-
Moniśka - dużo zdrówka dla Ciebie i Leona
Summer - myślę, że jak Ania zacznie chodzić, to będziesz częściej zakładać jej sukienkizwłaszcza latem. Bo nie ma co ukrywać, że przy raczkowaniu raczej średnio się sprawdzają
summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
Co u nas? Żyjemy
Noce mamy różne, raz lepsze (gdy karmimy się co 2-3h), raz gorsze. Generalnie mogę przybić piątkę Annie Stesi, Summer, Malce, Pilik i pewnie jeszcze paru dziewczynom. Dziś spałam 7 godzin, w sześciu kawałkachTaki szał!
Zęby dają małej w kość - druga górna dwójka przebija się chyba już miesiąc - i rekompensuje sobie to nocnym znieczulaniem pyszczka przez ssanie
A poza tym jest przesłodka. Ostatnio (w końcu!) nauczyła się upominać o cyca wyciągając rączki w górę. A już myślałam że mam egzemplarz który w życiu się nie upomni i sam niedługo odstawi. Nic z tych rzeczy
Potrafi też już wkładać różne rzeczy do innych rzeczy (a nie tylko wyjmować i burzyć). Z kategorii "wkładanie" włożyła ostatnio mój telefon do pralki, czyste pieluch do brudnych i wkłada rozmaite rzeczy do kosza na śmieci..
Także tyle u nas. Podglądam Was codziennie do karmienia i trzymam po cichu kciuki.
A dziś szczególnie mocno za Nadzieję i Reset
Nadzieja, marzec już blisko a to bardzo fajny miesiąc na urodziny, wiem coś o tymKateHawke, summer86, Lunaris, Lusesita, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jezu zaczęłam skakać na piłce i kręcić sutki i mam już co 3,5 minuty i bardziej bolesne! Jedziemy, bo jednak pół godziny drogi mamy. Trzymajcie kciuki
Achia, Fozzie Bear, Fozzie Bear, Jadranka, KateHawke, summer86, Cabrera, Rucola, sliweczka92, Bajkaaa, moniśka..., Kaczorka, Lunaris, StaraczkaNika, Patrycja20, Lusesita, Aga9090, Lena21, pilik, Anna Stesia, Siwulec, frezyjciada, Barbarka1984, Flowwer, Karma88, JustynaG, Jeżowa, ibishka, Sarna84, blue00, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jadranka, przykro mi że należysz do naszego zacnego klubu mam nieśpioszków ; )
Co do postępów i wkładania rzeczy.. dla mnie to niesamowite z jakim uporem Ania aktualnie wszystko burzy i rozwala. Klocki nie mogą być w pudełku a wieża z kubeczków postawiona przeze mnie przetrwa pół minuty o ile Ania jest na tyle daleko, że tyle zajmie jej dotarcie do niej
Edit: Nadzieja, oczywiście mocne kciuki!
Uwielbiam te porodowe emocje u nas na wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:02
-
Nadzieja22 wrote:Jezu zaczęłam skakać na piłce i kręcić sutki i mam już co 3,5 minuty i bardziej bolesne! Jedziemy, bo jednak pół godziny drogi mamy. Trzymajcie kciuki
melduję się z kciukami!
Rucola, Lunaris, pilik, Anna Stesia, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Reset, bardzo się cieszę
będę przez kolejne 9 miesięcy nieustannie zaciskać za Was kciuki!
Nadzieja, ja bym pojechała do szpitala jak te skurcze są regularne. Leżałam na sali z dziewczyną, która urodziła pod szpitalem w samochodzie, bo nie zauważyła, że rodzimyślała, że ma mega zaparcie z bólem brzucha. W końcu jej matka wpadła na to, że to chyba poród. Do szpitala miały 10min samochodem i nie zdążyły. Wniosek z tego taki, że każdy inaczej to odczuwa.
Wszytskiego dobrego dla wszystkich dzieciaczków, które kończą kolejny miesiąc.
Pilik ja też nie kupiłam jeszcze żadnej sukienki. Mam sporo letnich w spadku po siostrzenicy, ale nie wiem czy je kiedykolwiek założę Feli.
Flo, pierwszy raz załapałam się na zdjęcie Szymka! Cudny
A ja dziś zrobiłam paczki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/578bad5edc79.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:04
sliweczka92, Kaczorka, Achia, Lunaris, Luna1993, Lusesita, Aga9090, pilik, Anna Stesia, Flowwer, JustynaG, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Jadranka, przykro mi że należysz do naszego zacnego klubu mam nieśpioszków ; )
Jestem w tym gronie już 5 miesięcy i chyba przywykłam. Czasem po wyjątkowo kiepskiej nocy (np. po przerwie na zabawę 24-3, jak u Ciebie) mam chwilę zwątpienia. Ale potem jak je co 2h i się nie budzi - to jest luksusAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Nadzieja, oby to było to!!!! Może Mikołaj chce dołączyć do dzieci z ostatniego dnia miesiąca
i tak w temacie, pochwalę sie moim półroczniakiem, który ustabilizowany w krzesełku ćwiczy "na sucho" rozszerzanie diety, ale zeby nie było za sucho dziś jaki piliśmy kawe to daliśmy mu troszkę wody w doidy cup, pięknie połknał i był przeszczęsliwy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fb10209222c.jpgsummer86, sliweczka92, malka, moniśka..., Kaczorka, KateHawke, Lunaris, Patrycja20, Lusesita, Aga9090, pilik, Anna Stesia, Lena21, frezyjciada, Flowwer, Karma88, JustynaG, Minnie89, Jeżowa, veritaserum, Sarna84, blue00, Yoselyn82, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jadranka wrote:Jestem w tym gronie już 5 miesięcy i chyba przywykłam. Czasem po wyjątkowo kiepskiej nocy (np. po przerwie na zabawę 24-3, jak u Ciebie) mam chwilę zwątpienia. Ale potem jak je co 2h i się nie budzi - to jest luksus
Jadranka, moje dziecie dziś zaliczyło drzemkę 2h (tylko dlatego, że spałam przy niej), co się nie zdarzyło już dawno. Po tych 2h snu czułam się jakbym była w SPA
Malka, akurat wczoraj oglądaliśmy końcówkę Przyjaciół jak matka biologiczna dzieci Moniki i Chandlera myliła skurcze z niestrawnością po hamburgerzea pączki piękne, jadłabym! Tak samo jak Twoje oponki Kaczorka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:10
malka, Kaczorka, Jadranka, pilik lubią tę wiadomość
-
Nadzieja to kciuki by szybko poszło:)
Wiecie z tym spaniem to jest okropnie hehe jakw nocy Zosia pospi 3 godz ciagiem to ciesze sie,ze juz bedzie lepsza noc a potem budzi,soe co godzinę wiec nawet w myslach nie moge się cieszyć hahaha
Reset jeszcze tutaj,gratulujęJeżowa lubi tę wiadomość
-
Nadzieja kciukasy
coś czuję że to będzie szybka akcja
Summer przez Ciebie zgrzeszyłam w H&M na ponad 100złnie żałuję, nie przepraszam
To był udany dzień: zaczął się od chusty (zaklepana), zaliczył zakup wózka (po weeku pewnie przyjdzie) a skończył na nieplanowanych zakupach ciuszkówsuper że za 10 dni pensja ufff
Ps nie mówcie Ciastkowi że puściłam pół wypłaty.summer86, Rucola, pilik, KateHawke, Flowwer, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Lunaris, ja doszłam do niebezpiecznego etapu, to że więcej ciuchów kupuję małej nkż sobie to raczej normalne, ale nawet bardziej się cieszę z tych ciuszków niż z moich
A Ciastkowi nic nie powiemyw razie czego pamiętaj niezawodne hasło "dziecku żałujesz?".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:48
Lunaris, pilik lubią tę wiadomość