Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić, że też już mamy oponki i kulki serowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7f97e85082d.jpgNadzieja22, Achia, Lena21, sliweczka92, Anna Stesia, pilik, summer86, Patrycja20, moniśka..., Karma88, -Mamunia-, Aga9090, Jeżowa, JustynaG, Lusesita, Cabrera, KateHawke, Flowwer, Siwulec, Lunaris, Luna1993, malka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Melduję się po prysznicu, skurcze co max 8,30, czasem co niecałe 6, trwają ok 40-50 sekund. Zaraz zapodam czopka i zobaczymy jak się rozwinie. Mąż w domu, je obiad (miałam z wczoraj hehe), także póki co luzik
StaraczkaNika, Kaczorka, Achia, Siwulec, sliweczka92, Anna Stesia, Bajkaaa, pilik, summer86, Patrycja20, Karma88, Aga9090, Jeżowa, JustynaG, KateHawke, Flowwer, Lunaris, Barbarka1984, Sarna84, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Justyna bardzo Ci dziekuje. Szczerze robie to wszystko troche na czuja. Probuje cyckiem, potem butla (raz moje, raz modyfikowane), a potem sie odciagam. Ostatnie dwa dni bez wiszenia na cycku.
Najgorzej, ze jak z 15 minut sciagam to maksymalnie sciagam 70-80 i to przy niektorych karmieniach. Wiec wychodzi na to, ze potrzebuje dwie sesje, zeby sciagnac na pelne jedno karmienie. Czyli i tak jedno karmienie mam swoj pokarm na drugie mm.
Wczoraj ściągałam 10 razy, sesje 15 minutowe dały od 100ml do 140ml.
Laktator zawsze słabiej ściąga niż dziecko więc trzeba robić to częściej.
No i jesli chcesz mieć więcej mleka to rób power pumping. 15minut ściągania - 10 minut przerwy - 10 minut ściągania - 10 minut przerwy - 10 minut ściąganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:21
Karma88 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer kochana
A my rośniemy i rośniemy !! Już wyrasta z 86 i niektóre jak kurteczka czy spodnie to 92na szczęście waga nie idzie już tak w górę bo 12 kg żywej wagi.
Inna przyleciałam tu na miotle bo ptaszki zaćwierkały że wróciłaś. Przykro mi z powodu sytuacji ale szczęka mi opadła i zbieram z ziemi !
Od 2 tyg węsze czy Yos urodziła i nie potrafię poszperać!
Jak zawsze w miarę możliwości zaglądam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 22:09
Bajkaaa, -Mamunia-, Jadranka, moniśka..., Kaczorka, summer86, Lusesita, Siwulec, Aga9090, Rucola, Lunaris, Anna Stesia, Luna1993, Nadzieja22, pilik, sliweczka92, Patrycja20, Cabrera, JustynaG, StaraczkaNika, Fozzie Bear, blue00, malka, KateHawke, KateHawke, reset, Lena21, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Justyna naprawde dobry? Myslalam, ze to kiepsko. Power pumping caly czas sobie mowie, ze musze czesciej wprowadzac. W sumie zrobilam z 2-3 razy, a teraz ciezko. Z czasem jak M w pracy.
No i sciagam zawsze po karmieniu. Moze czesciej mi sie uda jakos to ogarnac.
Dzieki!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Cześć wszystkim
Widzę ze się dzieje
Nadzieja ogromne kciuki za szybką akcje !!!
Dołączam do życzeń dla wszystkich świętujących kolejne miesięcznice
My mamy swoją pierwsza
Jezowa - wspaniale ze z tata do przodu
Buziaki dla wszystkich !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 12:20
Bajkaaa, Achia, Lusesita, Jeżowa, Karma88, Aga9090, Rucola, Lunaris, Anna Stesia, moniśka..., Kaczorka, summer86, Nadzieja22, pilik, sliweczka92, Patrycja20, Cabrera, JustynaG, Fozzie Bear, blue00, malka, KateHawke, reset, Flowwer, -Mamunia-, Lena21, Barbarka1984, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Flower w końcu załapałam się na zdjęcie Szymka
Ładny kolos Ci rośnie. A to spojrzenie...będa się dziewczyny zabijać o niego
Siwulec i za chwilę będziesz już miała s domu niemowlaka
Jak ten czas leci.
Inna nie zdążyłam się odnieść do Twojego wpisu. Cieszę się, że się odezwałaś i jest mi bardzo przykro, z powodu tego co cię spotkało.
Cieszę się, że masz to już za soba. Silna babka jesteś. Zaglądaj częściej.Siwulec, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO cholerka przegapiłabym... Mamy 3 Mc ❤️
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków :*
Flo ❤️
Nadzieja już coraz bliżej, mocne kciuki!!!
Podejrzewam, że Yos już tuli malucha
[url
Wam też maluchy mietolą i ściskając cycki przy jedzeniu?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:44
Lunaris, Anna Stesia, Luna1993, moniśka..., Kaczorka, Nadzieja22, pilik, sliweczka92, Patrycja20, Lusesita, Achia, blue00, malka, KateHawke, Flowwer, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset dostarczyłaś mi tyle emocji dzisiaj, że ciężko mi zebrać myśli
kolejny raz Ci gratuluję ze łzami szczęścia w oczach ;*
Agulineczka pięknie, że Uleńka tak dobrze zniosła chrzest i jesteś zadowolona, będą same miłe wspomnienia
Pilik widziałam rano Ninkę, przepiękna jak zawszepączuś smakował? Ja też nie kupuje Zuzi sukienek, nie martw się
jedyne jakie mam to od Ciebie tą pierwszą i od naszej Emilki
Kaczorka też robiłam właśnie porządki u małych w szafkachmuszę spróbować takiej metody składania ubranek, bo często nie pamiętam co mają, a tu ładnie wszystko widać
Lunaris która chustę wybierzesz to będzie dobrzeteż bym chyba wybrała z lnem, choć sama zaczynałam od Lenny Lamb i byłam zadowolona. Długość 4,2 na styk starczy na kieszonkę, z kolei 4,6 przy kangurku może mieć za długie poły, choć na pewno są sposoby żeby je jakoś poskromić. Ja mam 4,2, noszę 36/38 i w kieszonce mam jeszcze zapas trochę . Jak nosiłam 40/42 to było bardzo na styk, ale to zależy od realnej długości chusty, poproś o zmierzenie
Achia brawa dla Oskara że był taki dzielny, wysyłam całusa w czółko ;* i najlepsze życzenia z okazji 2 miesięcy
Summer ale piękne rzeczy kupiłaś dla Ani! Jestem zakochana we wzorzystej sukience
Flower, Siwulec dobrze że jesteście :* pięknych macie chłopców, rosną przystojniakitulę mocno Szymka i Tygryska Boryska :*
Aga dla Twojego Borysa też ślę buziaka i najlepsze życzenia :*
Nadzieja ogromne kciuki za szybki poród
Jeżowa miałam już wcześniej pisać, najmocniej przepraszam że dopiero teraz. Ogromnie się cieszę, że operacja się odbyła i wszystko udało się usunąć! Niech tata wraca do zdrowia, dla swoich pięknych dziewczyn :*Kaczorka, summer86, Aga9090, Lunaris, Nadzieja22, Siwulec, Flowwer, pilik lubią tę wiadomość
-
NADZIEJA
kciuki- Mikołaj po prostu chce być lutowy
Obu BORYSKOM wszystkiego zdrowego
RESET jeszcze tutaj Cię okrzyknę głośnym YUPIIIII!!!
FLOWER kochanego ciałka nigdy nie za wieleSZymuś słodziaku Twój kolega Stasio idzie w Twoje ślady!
NIKA pytałaś o wagę Stasia .... we wtorek moja "kruszynka" ważyła 6100 a wczoraj musiałam wyjąć z szafki połowę ubranek z rozm 62 bo sobie postanowił przeskoczyćtylko te większe jeszcze wchodzą a 68 delikatnie za duże , 68 z PEPCO idealne. Pfff trzeba zainwestować w konkretną chustę i spacerówkę. Mam nadzieję że szybko siądzie!
Aga9090, Nadzieja22, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Ale pędzicie dzisiaj z pisaniem, od razu wiadomo, że coś się dzieje.
Boryski, Ninka, Szymuś, Franio śliczne dzieciaczki
Flower współczuję Twojemu kręgosłupowi, choć z drugiej strony to jest bardzo słodki ciężar.
Nadzieja kciuki za sprawną akcję.
A ja w ramach tłustego czwartku mam chyba jelitówke, takze dieta zachowana. Herbatę miętową zapijam wodąale niestety dopadło też Leona, zwymiotowal już mi 3 razy, teraz zasnął po kilku łykach wody. Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Skurcze już co około 5 minut, ale kurka jakoś fest nie bolą i trochę mnie to zbija z tropu
Jeszcze trochę poczekamy i pewnie pojedziemy jak będą się utrzymywać w tym czasie lub będą częściej. Albo to to i mnie po prostu aż tak te skurcze nie bolą albo nie wiem o co chodzi. Już ponad 5 godzin są. Tylko kurde pojadę i na bank mnie już nie wypuszczą jeśli to nie poród