Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
https://merlin.pl/bright-starts-slimaczek-taggies-hustawka-hybrydowa-od-3-do-9-kg-ingenuity/6491275/
Ja po synku mam taka, moj akurat nie byl zwolennikiem hustawek, ale chociaz wysiedzial w njej 10 min zebym spokojnie śniadanie zjadla. Pozyczylam tez kolezanka, takze w sumie 3 dzieci sie w niej wybujala i kazda byla zadowolona. No i jest skladana wiec spokojnie mozna ja gdzies odstawic pod sciane czy za szafke jak sie nie uzywa -
Inna
Michaś jest cudowny! Jak fajnie zobaczyć go w końcu po tej stronie brzuszka Mikołaj pewnie zachwycony, w końcu teraz jest bardzo ważną osobą -starszym bratem! Życzę Wam dużo zdrówka,szybkiego powrotu do domu, gdzie będziecie mogli cieszyć się sobą ♡ Ucałuj malucha ode mnie w piętkę!Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnymoniśka... wrote:https://merlin.pl/bright-starts-slimaczek-taggies-hustawka-hybrydowa-od-3-do-9-kg-ingenuity/6491275/
Ja po synku mam taka, moj akurat nie byl zwolennikiem hustawek, ale chociaz wysiedzial w njej 10 min zebym spokojnie śniadanie zjadla. Pozyczylam tez kolezanka, takze w sumie 3 dzieci sie w niej wybujala i kazda byla zadowolona. No i jest skladana wiec spokojnie mozna ja gdzies odstawic pod sciane czy za szafke jak sie nie uzywa
Ooo a czy tej się da zmienić kąt nachylenia?
Mój wybór do tej pory to było Chicco Ballon, ale tylko ze względów na gabaryty. Ciągle wracam do poszukiwań i chcę coś co się samo buja.
A Brighta brałam ale inny model pod uwagę.
Teraz znowu napaliłam się na Nuna Leaf albo 4moms ale planujemy kupić po 6mż zwykłe drewniane krzesełko do karmienia i nie wiem czy jest sens dawać tyle kasy. Chociaż chwila ciszy i spokoju przez te 6mż będzie bezcenna -
No wlasnie sie nie da, to byl jej minus, teoretycznie jest od 3 miesiaca, ale moj mial 1.5 jak go wsadzalam na chwile zeby tylko cos zrobic. Wiadomo ze nikt nie zostawi dziecka w takim bujaczku na godzinę. Ale takie 10 min 2 razy dziennie nie zaszkodzi.
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki w marcu
Nowy miesiąc powitał mnie pobudką o 5 rano... z głodu
Pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Chyba to te moje zdrowe odżywianie i dodatkowa porcja ruchu od trzech dni. Chyba muszę w związku z tym zacząć więcej jeść
A mam jeszcze do Was pytanie. Szczególnie do dziewczyn co mają już większy brzuszek. Jak śpicie na prawym boku to macie jakieś dolegliwości? Wiem, ze powinno się spać na lewym, ale nie jestem w stanie całej nocy przespać w jednej pozycji. Ale jak się obrócę na prawy to po niedługim czasie zaczyna mnie coś boleć. Tak jakbym kolkę miała, albo jakby mnie coś tam ciągnęło. Jak się obrócę na plecy to nie przechodzi, dopiero jak się położę na lewym boku to zaraz przestaje bolec.
-
Inna ogromne gratulacje!!!!!!!
Michaś jest przesłodki, do schrupania, a Twój starszak to niezły przystojniak
Kochana mnóstwo zdrówka dla Was, dla Ciebie siły, obyś jak najszybcjej wróciła do siebie, bez żadnych sensacji jak po pierwszej cc.
Napisz wolna chwila czy podjęłas próbę sn.
Adasiowi nie udało się wyjść w mamy urodziny mimo że był to termin OM, za to zrobił to Michaś, eciocia zawsze w dniu swoich urodzin pomyśli o Michałkumalka, summer86 lubią tę wiadomość
-
Malka, u mnie tak jest.. jak źle leżę to brzuch robi się spięty, ale nie mega twardy tylko tak boli dziwnie.. a jak sie przekrecę na lewy bok po chwili mija plus dostaję kopniaka od małej jesli to nad ranem. Zatem coś chyba jest z ta lewą stroną.
Epizod z napadem głodu (o 3!) zaliczyłam jakoś 3 tyg. temu, nie bylo opcji żebym zasnęła, tak mnie ssało z głodu. Dlatego wiem, że kolację muszę jeść ok. 21. -
Dziewczyny,jak ktoras ma jeszcze wolne kciuki na dzis,to poprosze o trzymanie;) po 16ej mamy prenatalne:))
Bajkaaa, malka, Kaczorka, KateHawke, Lusesita, JuicyB, Sarna84, Jadranka, Jeżowa, Lunaris, Yoselyn82, pilik lubią tę wiadomość
-
Malka - ja tak miałam przez jakiś etap ciąży. Bolało właśnie jak leżałam na prawym boku. To prawdopodobnie był ucisk na coś. I pocieszę Cię, że w ostatnich miesiącach minęło
Bajka - odnośnie przyrostu masy u dzieci to Luśka w 31tc ważyła około 1700g, w 34+4 już 2500g a w 37+3 było 2900g.
A mnie chyba alergia dopada, bo kicham, oczy pieką i nos jakiś taki przypchany. Ech, w ciąży mnie to ominęło..
Heh, a moje dziecko zaczęło mruczeć przy jedzeniu :p słodkie to!malka, Jadranka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Amy kciuki zaciśnięte
Summer, ja właśnie jadłam trochę przed 21 bo akurat wróciłam z basenu, ale to była lekka kolacja i chyba po pływaniu to było jednak za mało. A jeśli chodzi o spanie, to jakoś nie widzę tego jak ja będę się obracać w łóżku jak brzuch będzie większy. Już teraz mam problemsummer86, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny,jak ktoras ma jeszcze wolne kciuki na dzis,to poprosze o trzymanie;) po 16ej mamy prenatalne:))
Amy zaciskam mocno kciuki, a swoją droga to przecież dopiero co puzzle układała Twoja rodzinka, a tu już prenatalne...Amy333 lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Amy kciuki zaciśnięte
Summer, ja właśnie jadłam trochę przed 21 bo akurat wróciłam z basenu, ale to była lekka kolacja i chyba po pływaniu to było jednak za mało. A jeśli chodzi o spanie, to jakoś nie widzę tego jak ja będę się obracać w łóżku jak brzuch będzie większy. Już teraz mam problem
Będziesz się obracać powoli, na dwa razy i będziesz przy tym sapać
Amy - powodzenia dzisiaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 08:38
Jadranka, malka, Lusesita, summer86, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Dzieciaki zabierają mi 99% czasu, a ten 1% mam na szybkie jedzenie i zimną herbatę.
U nas jest OK. Leżeliśmy co prawda tydzień w szpitalu, chociaż każdy lekarz mówił, że leżymy BEZ SENSU, bo w 9 dobie żółtaczka jest jeszcze normalna.
Tak więc 9 dni po cesarkę spałam na ziemi. Polecam dla ludzi lubiących sadomaso.
Wczoraj miałam rozprawę o zabezpieczenie alimentacyjnego. Podpisaliśmy ugodę, po czym była wielka awantura, więc powiedziałam, że jak szanowny pan dupek chce widywać syna to proszę złożyć pismo do sądu, bo w moim domu więcej jego noga nie postanie.
I śmiech, bo chce się odwolywac.. OD UGODY. Jak ja zaargumentuje? "Byłem niepoczytalny", " Nie umiem czytac" Czy może "przystawiali mi pistolet do głowy"?
Ale za to mam cudownego smieszka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cafe292c69f.jpgJuicyB, KateHawke, Lusesita, staraczka1111, Bajkaaa, Karma88, Emiilka, Kaczorka, moniśka..., Lunaris, Agniechaaaa, Yoselyn82, Jadranka, Amy333, Karolina90, Sarna84, E_w_c_i_a, JustynaG, Barbarka1984, pilik lubią tę wiadomość