Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aiwlys! Mały jest cudowny! Ciesz się ta chwilą i postaraj się za bardzo nie przejmować "dupkiem"! Wiem, że tak.sie nie da, ale szkoda nerwów. Trzymam za Was kciuki, żeby się wszytsko poukładało i żebyś miała spokój
Kaczorka dzięki bo już się bałam że nie będę spać całe noceaiwlys lubi tę wiadomość
-
Amy - powodzenia
Malka - cały czas coś Ci tam się zmienia w brzuchu, przesuwa. Zmienia się też nacisk. Ja miałam i etapy leżenia na lewym boku tylko i tylko na prawym. Teraz jest faza "jakkolwiek" byleby nie bolało Uroki ciąży. O to jest idealne podsumowanie 36 tygodnia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a43d79d206c8.png
Flowwer - w domu mam wszystko (poza nianią el., ale zakup tego sprzętu zrzuciłam na starego). Większość ułożona, poskręcana, ale np. dopiero teraz zabieram się za prasowanie ubrań.
Powiem Wam, że pewnym wyzwaniem jest jednak spakowanie się do szpitala. Każdy radzi zabrać coś innego, a jak człowiek chce cię spakować w jedną walizkę to zaczyna się robić problem.staraczka1111, malka, Lusesita, Lunaris, Jadranka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Aiwlys słodziutki śmieszek Buziaczki dla Was A dupek niech ma za swoje bo widać że nigdy sie nie zmieni. NIGDY. Ten typ tak ma i zawsze już tak zostanie. Olej gościa i broń Boże nie daj się zwieść jak znowu zacznie robić słodkie minki i byc miły i pomocny. Bo przeciez widzisz że to tylko maska - tylko na chwilę, dopóki nie osiągnie celu. A potem znowu okazuje sie, że to dupek. Trzymam za Was mocne kciuki!
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Aiwlys mały jest cudny taki uśmiech wynagradza wszystkie nerwy.
Ja miałam tą noc koszmarną może spalam z 2 godziny taki miałam brzuch twardy że każdy mój ruch sprawiał że mi chyba zaraz odpadnie. Sikac byłam z 12 razy. teraz już wrócił naszczescie do normy bo miałam jechać na IP rano.
.
JuicyB dokładnie to zdjęcie ukazuje nas w tych tygodniach haha.
Lusesita bo to pierwsze trzeba przerzucić brzuch a potem resztę ciała ja jeszcze jak śpię w tej poduszce C to wypłatac się z tego to dopiero jest wyczyn. twoje maleństwo jakie już duże dobrze ze wszystko wporządku :*
A jadę na Spacer do biedronki może kupię małemu jakie gacie bo dziś ma być coś dla maluszków jak odpale auto bo u nas 16 na minusie. A odczuwalna -25Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 09:09
JuicyB, KateHawke, Lusesita, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Mój mąż się czasami budził przy moich obrotach nocnych i z przerażeniem pytał czy to już, bo tak sapałam
I jak się to wspomina to wydaje się zabawne. Ale wtedy już chciałam urodzić
Aiwlys - cudny mały śmieszek
Jak ja zazdroszczę wszystkim matkom takich śmieszków! Moja niby też się uśmiecha, ale dawkuje to strasznie! Chyba po to, byśmy za bardzo nie przywykli :paiwlys lubi tę wiadomość
-
Aiwlys Synio cudowny! i tego się trzymaj na początku trochę ciężko a potem to już z górki (za jakieś 3-4 lata ). Wiesz, że my kobiety jesteśmy siłą! Uśmiałam się z akcji tatunia ja też teraz przechodzę kolejną fazę "zrobię Ci na złość i wezmę syna na weekend" kij im w oko... dzieci i tak są miłością naszego życia i nic tego nie zmieni! Cudnie rośnijcie, zdrówka dla całej trójeczki i jeszcze cieplutkiej kawki Ci życzę :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 09:28
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Jeszcze w innym temacie : przypomniałyście mi jak miałam serkofazę od końca 2 trymestru jakieś 4-6 tyg budziłam się o 3 i musiałam zjeść Danonka hehe
ania fajne leżaczki! jak wrzucacie nazwy firm to ja sobie przeglądam -uwielbiam szukać fajnych sprzętów dla dzieci, choćby pooglądać. Bardzo mi się spodobała spacerówka z 4moms (choć światła to już dla mnie trochę za dużo ) aż mnie nosi żeby kupić kiedyś chociaż mój Quinny'ek jeszcze sobie świetnie radzi.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Juicy dotarł do mnie laktator. Nie wiedziałam, że to aż tyle elementów
Będę musiała się z tym wszystkim zaznajomić.malka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, ale tu od rana ruch
ja zrobiąłm sobie delikatny make up ( to zaszalałam ) i czekam na mamę, idziemy dziś na shopping,
Chyba, że sie zadrapie bo skóra mnie tak swędzi, że wariuje już
Aiwlys Danielek cudowny
Amy kciuki będę trzymać mam o 16 dentystę to w sam raz hahaAmy333, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Amy zaciskam mocno kciuki, a swoją droga to przecież dopiero co puzzle układała Twoja rodzinka, a tu już prenatalne...
Dokładnie, tez o tym wczoraj myślałam:) Troche się stresuje, ale bardzo chce już mieć za sobą te badania. Wtedy ruszam na łowy- jeansy ciążowe i poduszka na pierwszy ogień.
Dzięki Kochane za wszystkie kciukasy:)KateHawke, Bajkaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Amy ja też trzymam kciuki!!! a jak się w ogóle czujesz Kochana?
Inna jeszcze nie gratulowałam, więc gratuluję dzisiaj śliczny synuśAmy333 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Amy też cały czas zastanawiam się nad poduszką ciążową, niby już niewygodnie mi się śpi, ale myślę, czy to aby nie zbyteczny gadżet bez którego da się życ
Dla mnie to była najepsza rzecz jaką kupiłam! Nie wyobrażam sobie spania w ciąży bez niej.
I udanych łowów na zakupach
Amy - Tobie super widoków na USG życzę!
Lusesita - może wstyd się przyznać, ale u mnie laktatorem zajmował się mąż.. :p on go składał, mył i rozkładał.
A teraz od 4 miesięcy leży i nikt go nie rusza.Amy333, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Amy też cały czas zastanawiam się nad poduszką ciążową, niby już niewygodnie mi się śpi, ale myślę, czy to aby nie zbyteczny gadżet bez którego da się życ
olik321 lubi tę wiadomość
-
Miałam małego rogala który ułatwił mi życie od połowy ciąży. Potem się przydał do karmienia baaardzo, potem jako podpórka kiedy syn zaczął siadać a potem opchnęłam na OLX
A teraz kupię sobie taką dłuuuugą poduche to jeszcze będzie robić za gniazdo dla dziecka ... o ile się doczekam tej ciąży! Ach jak ja kocham te dziecięce gadżety!
P.s. można sobie na prezent zażyczyć : dzień kobiet czy od koleżanek czy od rodziny dla mnie to jedna z pożyteczniejszych rzeczy jakie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 10:22
Amy333, KateHawke, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość