Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tylko zamelduje, ze Maluch rośnie (ma już ponad 7 cm), ale jako ze wizyta była szpitalna, to usłyszałam tylko: „badanie usg nie wykazuje anomalii, ale wszystko może się zmienić po wynikach krwi”.
Pani Doktor bardzo dokładna, ale małomówna.
Wszystkie pomiary robiła dokładnie: zdarzyłam na monitorze tylko właśnie wymiar sprawdzić, przeziernosc wyszła 1,6 (wiec raczej Ok), piękny kręgosłup i chude girki (to po Tatusiu chyba ), serducho biło ładnie i mocno
No ale nic więcej nie dało się z lekarki wycisnąć
Teraz dluuuugie dwa tygodnie przede mną oczekiwania na wyniki krwi ...😏Bajkaaa, staraczka1111, Kaczorka, JustynaG, frezyjciada, Achia, Karma88, pilik, Lusesita, reset, Aga9090, Anna Stesia, summer86, Madzik34, Bunia86, -Mamunia-, Nadzieja22, Patrycja20, Minnie89, Siwulec, bazylkove, Malgonia, Lena21, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rząd wprowadza nowy program slyszalyscie już może?
POCZĘCIE PLUS zgłasza się do kadr chęć poczęcia dziecka i dostaje się 3 dni urlopu płatnego aby móc spokojnie bez stresu na pełnym wypasie począć nowe życie program ten ma wejść pod koniec lipca.Jadranka, czekając_na_cud, Siwulec, Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Staraczka, Prima Aprilis??
Właśnie... przyznajcie się jakie żarty dziś wykręciłyście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 20:22
Karma88, summer86 lubią tę wiadomość
-
Staraczka - podawaj na gorączkę Ibuprofen na zmianę z paracetamolem. Można wtedy co 3h nawet.
Okłady na zgięcia pod kolanami można i w łokciach.
Tym, że nie je, to się nie przejmuj aż tak. Jak Aluśka miała gorączkę, to lekarka powiedziała, że może tak być nawet do 3 dni i nic złego się nie stanie - o ile będzie cucuś.
I przede wszystkim dużo zdrówka życzęstaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Staraczka, Prima Aprilis??
Właśnie... przyznajcie się jakie żarty dziś wykręciłyście.
lecę na złamanie karku,a on do mnie "kochanie,a czy padał deszczyk? "
a za oknem piękne słońce i zero chmur.. brawa dla mnie ;pJustynaG, Bajkaaa, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy nie obchodzie prima aprilis bo tego dnia umarł mój tata i dziś mija 30 lat
A nie wiem czy się wasm cbwalilam ale Zosia od jakiegoś czasu śpi już w swoim łóżeczku co prawda w naszej sypialni no ale już nie na łóżku ze mnąLusesita, Achia, sliweczka92, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u mnie nic nowego jeśli to wogóle kogoś interesuje
Mamy już 4 Mc, a dziś sam się obrócił z pleców naa brzuszek
Zostawiam Wam smsa jakiego dostałam od przedszkolanki Nadii i serio się wkrecilam:
"Dzien dobry. Nie wiem czy Panstwo slyszeli ale od jutra wchodzi w zycie rozporzadzenie mowiace o tym, ze dzieci wychodzace na plac zabaw musza miec kaski ochronne. Bardzo prosze zaopatrzyc w nie dzieci do konca tego tygodnia. Pozdrawiam"
Miłego wieczoruKaczorka, staraczka1111, StaraczkaNika, Anna Stesia, Bunia86, sliweczka92, moniśka..., Nadzieja22, JustynaG, Minnie89, pilik, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita prawda jest taka że mogłam to zrobić dawno temu ale się bałam czy ona zaśnie a ku mojemu zdziwieniu nie ma większych problemów niż jak normalnie na łóżku spała, tylko że ja karmie mm to ja jej nie wyciągam z łóżeczka z tym jest łatwiej i mam nadzieję że tak się skończy bo przez to mogę spać z mężem w jednym łóżku haha
Aga ja też bym uwierzyła w taki sms hehe
Achia u nas nic się nie zmieniło oprócz mnie i nie wiem jak się zachować jak tak jasno a tu trzeba do spania kłaść hehe -
Dziewczyny dzięki za informację! Od was to lepiej jak od rzecznika praw pacjenta
0rzejelam się trochę sprawa, bo znajomym urodziła się w ubiegłym tygodniu córeczka przez cc - przestała przybierać na wadze. Prowadzącego mieli konowala i skierował ich do szpitala dopiero w 36 tc, mała 48 cm i 1550g. Strasznie mi ich żal że będą musieli prawdopodobnie dojeżdżać do szpitala 40 km, a przede wszystkim, że malutka będzie tam sama. Chyba jednak nie mam serca z kamienia
Przekazałam Tatusiowi co udało się nam (wam!) tu ustalić i polecalam też zadzwonić do rzecznika po informacje z pierwszej ręki! -
Kaczorka dziękuję za informację :*
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie ta dziewczynka jest strasznie malutka nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują jej rodzice w takiej sytuacji. Mam nadzieję że wywalczą możliwość pobytu z dzieckiem bo ja chyba poruszyłabym niebo i ziemię żeby być z dzieciątkiem, tym bardziej że wcześniaki potrzebują matki naprawdę mocno. Super że tak pomagasz, tym znajomym na pewno potrzebne jest teraz wsparcie.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021