Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8aeb72fee55e.jpg
Pozdrawiamysummer86, Achia, Karma88, moniśka..., StaraczkaNika, mi88, pilik, JustynaG, Lusesita, Bunia86, sliweczka92, ibishka, Anna Stesia, Jeżowa, Patrycja20, Rucola, frezyjciada, -Mamunia-, Cabrera, Lena21, Ania1003, KateKum, JuicyB, Nadzieja22, Madzik34, Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Staraczka, a może w ramach kompromisu między bezpieczeństwem a komfortem jazdy spróbuj dawać fotelik do jazdy tyłem na przednim siedzeniu (wyłączając poduszkę)? Skoro jak Cię widzi, to wszystko jest OK. Bo lusterko montowane na tylnim siedzeniu pewnie nie zdało egzaminu i to mu nie wystarczy?
W fotelikach montowanych przodem te przeciążenia są ogromne jak na takiego maluszka, bałabym się wtedy jakiejkolwiek stłuczki.
Piękne zdjęcie! Mam podobne z wczoraj, ale robiłam na ślepo, bo nic nie widziałam w telefonie przez słońce
/usunięteWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 23:12
staraczka1111, Lusesita, Achia, Bunia86, sliweczka92, ibishka, Jeżowa, Patrycja20, Rucola, frezyjciada, -Mamunia-, Cabrera, Lena21, Ania1003, Nadzieja22, Madzik34, Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
AnnaStesia, gratuluję pierwszego kroczku. U nas pierwszy siniak na czole już dawno zaliczony, a kroczków jeszcze nie ma, ech.. Muszę chyba kupić zapasy melisy.
Achia, wszystkiego najlepszego dla Oskarka a dla Ciebie gratulacje z okazji przetrwania IV trymestru
Pilik, tulę mocno. Bardzo bym chciała aby Ninka dała Ci choć trochę odespać zmęczenie. Zlość za sytuację z fotelikiem rozumiem, każdy wyjazd to dla Was ogromny stres, mam zatem nadzieję, że jednak ten nowy fotelik z czasem Nince się bardziej spodoba niż dotychczasowy.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia ogromnie gratuluję pierwszego kroczku! Wiekopomna chwila
Achia gratuluję skończonych 3 miesięcy czas pędzi i nie nadążam za nim!
Staraczka i Mi - ale piękne okolice do spacerowania zazdroszczę!
Pilik naprawdę szczerze współczuję sytuacji z fotelikiem... Ja dostaję świra, jak Agata płacze przez kilka minut w aucie. Ciężkich nocy także współczuję niezmiennie.
U nas wciąż chaos związany z moim powrotem na uczelnię. Nie możemy tego ogarnąć... Tzn. jaAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też pozdrawiamy.
Dzisiaj znad morzaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 16:39
-Mamunia-, Rucola, staraczka1111, sliweczka92, summer86, Lusesita, Cabrera, Achia, JustynaG, Anna Stesia, Yoselyn82, ibishka, Bunia86, Lena21, frezyjciada, moniśka..., malka, Izape_91, Patrycja20, KateKum, JuicyB lubią tę wiadomość
-
dzień dobry Dziewczyny!!!!
Piekny weekend zbliza sie ku końcowi więc w końcu mam czas żeby Was nadrobić
Pilik, AnnaStesia ogromnie współczuję trudnych podróży nie wiem czy jest na to jakaś metoda
Staraczka, Mi, Ania piękne dzieciaczki w pięknych sceneriach!!! Dominika też w pięknej domowej scenerii
AnnaStesia gratuluję pierwszego kroczku!!! Popłynęła łezka po policzku?? My niestety tez dziś nabiliśmy guza przy sesji zdjęciowej z okazji ukończenia 7miu miesiecy
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
dzień dobry Dziewczyny!!!!
Piekny weekend zbliza sie ku końcowi więc w końcu mam czas żeby Was nadrobić
Pilik, AnnaStesia ogromnie współczuję trudnych podróży nie wiem czy jest na to jakaś metoda
Staraczka, Mi, Ania piękne dzieciaczki w pięknych sceneriach!!! Dominika też w pięknej domowej scenerii
AnnaStesia gratuluję pierwszego kroczku!!! Popłynęła łezka po policzku?? My niestety tez dziś nabiliśmy guza przy sesji zdjęciowej z okazji ukończenia 7miu miesiecy
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia, buziaki dla Oskarka na te 3 miesiące! Kawał czasu za Wami.
Rucola, dla Lewka też najlepsze życzenia z okazji kolejnej miesięcznicy! Przykro mi z powodu guza, ale do wesela się zagoi.
Pilik, dla Ninki też uściski. Kiedy te 9 miesięcy zleciało...
Mi, Ania, Staraczka, piękne dzieciaczki w spacerowej scenerii.
AnnaStesia, gratulacje pierwszego kroczku! Teraz to już tylko jazda bez trzymanki i oczy dookoła głowy.
Jezowa, trzymam kciuki, żeby Twój powrót na uczelnie przebiegł bardzo łagodnie dla Ciebie i Agatki. Daj jakąś focie tego słodziaka. Bardzo lubię Was oglądać. Można Was podejrzeć na IG albo fb? Chętnie popatrzę.
My weekend mieliśmy bardzo atrakcyjny. W sobotę spotkanie kręgu Domowego Kościoła u nas w mieszkaniu. Później pojechaliśmy na wieś, w rodzinne strony eMka (okolice Nowego Sącza) korzystać z pogody. Hania odwiedziła babcię i prababcie. Właśnie wracamy, a ona smacznie śpi w foteliku.
Jutro poniedziałek, więc trzeba wpaść na kawkę do Maka myślimy, z kim tu się jutro spotkać.
Widzę, że u Was wszystkich weekend bardzo owocny, bo bardzo tu cicho było. Też myślałam, że coś się zacielo i tylko odświeżalam haha
Dobrego wieczoru.
Anna Stesia, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
- To była mumia jedyna w swoim rodzaju!
- Takie dziwna bandaże, pewnie unikatowe!
- Kto mógł to zrobić?!
- To straszne!
Krzyczeli ludzie jeden przez drugiego, ale jedyne straszne, o czym Zbigniew myślał w tej chwili, to że straszna jest nagła biegunka na wycieczce po muzeum.summer86, sliweczka92, pilik, moniśka..., Jeżowa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Faktycznie cisza i spokój na forum
Anna Stesia i Reset dziękuję bardzo za porady, pocieszające jest to, że mamy pakiet „baby” w cenie i będziemy mieć w domku: krzesełko, wanienkę, łóżeczko turystyczne, bramkę na taras, zabezpieczenia kontaktów i lampkę nocną oraz to, że jedziemy w większym gronie i wszyscy z małymi dziećmi (max 10 lat). Powoli zrobiłam listy rzeczy do ogarnięcia i jestem trochę spokojniejsza
Anna Stesia wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego kroku - u nas już są guzy, choć dopiero chodzenie przy meblach
Pilik cholerka, miałam nadzieję, że jednak nowy fotelik cokolwiek zmieni na lepsze - trzymam kciuki, żeby Ninka zaczęła chociaż tolerować podróże, żebyśmy się mogły częściej spotkać
Mi, Ania, Staraczka super spacerki - korzystajcie z pogody
Achia tutaj się nie załapałam na zdjęcie, na szczęście instagram mi wynagrodził, Oskar Ty słodziku wszystkiego najlepszego na te 3 miesiące !
Rucola mam wrażenie, że guzy są nieodłączną częścią macierzystwa już się zastanawiam czy Franio nie powinien nosić kasku :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 16:02
Achia, sliweczka92, Izape_91, Anna Stesia, frezyjciada, Lusesita, -Mamunia-, moniśka..., JustynaG, Bajkaaa, KateKum, staraczka1111, Cabrera, Rucola, JuicyB, Bunia86, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śliweczka wysłałam Ci zaproszenie, to jak zaakceptujesz to Ci napiszę w wiadomości prywatnej mój IG
Lena uwielbiam Twoje zdjęcia!!! Franio to idealny model, ale zdjęcia przyrody także bardzo bardzo mi się podobają!
Rucola tutaj jeszcze raz wszystkiego najlepszego Kochana!
Ach i jeszcze miałam się odnieść do Bajki - przykro mi, że najadłaś się strachu przy zakrztuszeniu się Zosieńkisliweczka92, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry. Wszystkie dzieci smacznie spaly dzisiejszej nocy? Leos tak, budzil się kilka razy, ale dostał smoka, włączyłam szumisia i dalej spał. I tak do 7,od 20.
Weekend też udany, spędzony u rodziców, także mama zajmowała sie Leonem, tata Starszakiem a ja odpoczywałam i robiłam grilla.
Lena Franek jest przeuroczy, przystojniak będzie z niego.
Oskarki oba też cudowne.
Pilik współczuję przejść z fotelikiem, oby minęło. Chociaż u znajomych to był objaw choroby lokomocyjnej i niestety ale każda podróż wiązała się z płaczem i krzykiem.
Miłego dnia, ja dzisiaj mam zamiar ogarnąć dom i pomyć wszystkie okna. Pomalu szykuję się do roczku. -
Dzień dobry! Wszystkie dzieci tak pięknie śpią po zmianie czasu że trudno taka cisza?
Milan pospał do 8. Więc noce piękne, ale popołudnia są fatalne i od 15 do 19 jest tak marudny, że tylko noszenie do góry go satysfakcjonuje. Dobrze że wtedy Maz wraca :p
Miłego dnia! -
Dzień dobry dziewczyny
Przepraszam za nieobecność, ale migrena wycięła mi cały weekend.
Piątek był pełen wrażeń. Wizyta, zabieg mamy i kot z niedowładem tylnych łap.
U nas po usg wszystko ok. Kostki dalej młodsze o dwa tygodnie, ale proporcjonalnie rosną. Wygląda na to, że młody nie będzie gigantem, zresztą nie ma po kim być.
Teraz zostaje tylko, albo aż, rozkimnka odnośnie porodu, gdzie, czy brać położną czy cc.
Ogarnę się i będę nadrabiać, co u Was.
Miłego dnia
Lena21, Bajkaaa, Anna Stesia, Madzik34 lubią tę wiadomość