Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajka -leżing i plażing, nie przeciążaj to może samo przejdzie? Może się nadwyrężyłaś troszku? To już połowa u Ciebie
Co do powiadomiania to trochę mam ułatwione zadanie bo Ciastek wraca w piątek w nocy, podaruję mu w sobotę pisankę a w środku będą skarpeteczkitaki mam plan, zobaczymy jaka będzie reakcja. Rodzina duuużo później -na pewno po serduszkowej nie wcześniej o ile nie pod koniec 1 trymestru. Nie spodziewam się fali zachwytu znając podejście (szczególnie mamy) do mojego nieformalnego związku. Synek się dowie też pewnie późno -głównie dlatego że nie chcę aby zaraz połowa miasta wiedziała
L4 właśnie kombinuję żeby wziąć nieciążowe na jakieś 2 tyg. Tylko myślę jak tu z lekarzem zagadać... niedawno miałam uraz nogi to może wykorzystam to jeszcze? Pomyślę...
Lamcia piękny suwaczekJuicyB lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Ja mam problem z kręgosłupem i mam zwyrodnienie tych kręgów w odcinku lędźwiowym i to nie tyle chrupnelo co tak jakby źle się te kręgi ustawily i ból ogromny, ostatnio w miarę dużo się wyginalam bo sprzatalam szafki i wiecie to ręce w górze to na kuckach a ze swoje ważę to mam za swoje
A Lunaris jeszcze trochę do połowy
Lamka termin na Mikołaja pięknie -
nick nieaktualnyLunaris dzięki, też sobie wstaw suwaczek, polecam
sama mam rozkminę, bo aktualnie jestem na L4 do końca tygodnia (przez wysoka gorączkę) i nie wiem jak to rozwiązać, bo mam pracę 10h stojącą, z jednej strony nie chcę mówić o ciąży, bo już miałam dwa poronienia i wiedzą o tym w pracy, a z drugiej to jest ciężka praca dla mnie.
Tosia2323 lubi tę wiadomość
-
Jak się nie przyznam że jestem w ciąży to nikt się nie dowie -termin @ jutro to sama mogłabym na tym etapie jeszcze nie wiedzieć
Nie wiem, muszę to przemyśleć przez święta ale pracę na bank odstawię bo na Intensywnej często idziemy pracować w promieniach.
-
Lamcia i aciebie też gorąco witam!!
To wspanisle ze mamy tutsj takie wspólne miejscei ogromnie die viesze Dziewcxyny ze wsxystkie tu jestesmy !!
lamka, Bajkaaa, KateHawke, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamciu zasunę suwaka po becie jutrzejszej
mam już naszykowany -innej opcji nie ma. Tymczasem uciekam bo 2 dyżury przede mną, trzeba odpocząć.
Dobranoc Mamusielamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Gratukuje nowym brzukom!!!
Cudownie ze sie grono powieksza! Oby testerki pustoszaly i bylo wiele zajaczkow i kurczaczkow wielkanocnych w brzuszkach!
Ja dzis odebralam moja paczke z c&a i takie to wszystko piekneFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
To zakupowy dzień, ja byłam H&M oraz w kinie.
Witam w progach stare ale jednak nowe brzuszkiBajkaaa, Rucola, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJa też witam nowo- stare koleżanki
Jeśli ktoś chce się pofatygować, zobaczyć nasze 2 kopniaki które się zebrałam i nagrałam (większych problemów z ustrzeleniem nie mamy) to podaję linka
https://megawrzuta.pl/download/d85be5ebeda8fbe0aa4c1a24b6e79175.html
Mogłabym tak dobę nagrywać i wszystko widać jak na dłoni. Jak kopie pod pępkiem, to mocniej, a tutaj był boczek.
Od 9tc nie zrobiłam żadnego zdjęcia brzucha. Zawsze sobie mówiłam, że co tydzień przy ciąży fota będzie a tutaj taki leń...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 22:43
Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola jak to możliwe że polubiłaś mój post wcześniejszy 2x ? Na dole się wyświetla
A ja dziś umieram tak mnie brzuch boli w okolicach prawego jajnika i zastanawiam sie czy to nie wyrostek
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer w h&m tez dzis bylam mialam kilka rzeczy na oku ale pomyslalam ze poczekam te dwa tyg jeszcze jak przypomnialam sibie ze odebralam paczke z ciuszkami w 70% dziewczynskimi i w razie czego bedzie problem wiec kupilam tylko polspioszki i skarpetki...
Olik ogolnie mam juz kolo 25 pozycji w tym czesc w wielopakach wiec ze zdjeciami ciezko tak wkleilabym z neta... ale ogolnie bodziaki z krotkim rekawem kilka sztuk z dlugim ale poki co zdecydowanie mniej jak z krotkim mam... bluze kilka par pajacow spodenki dwie czapeczki bawelniane paputki bo nie moglam sie oprzec recznik kapuelowy sukieneczka polspiochy skarpetki komplecik myszki mini... ogolnie sporo tego... ale byla znizka -20%
Maz juz sie smieje ze sklep dzis okradlam haha... mowi ze chyba czas sie na mebelki decydowac bo nie bedzie gdzie tego trzymac...
Kolejne lowy za 2 tyg jak sie juz plec potwierdzi albo nie...olik321 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Flowwer wrote:Rucola jak to możliwe że polubiłaś mój post wcześniejszy 2x ? Na dole się wyświetla
A ja dziś umieram tak mnie brzuch boli w okolicach prawego jajnika i zastanawiam sie czy to nie wyrosteka tak serio to nie mam pojęcia
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajka - zacznij się trochę oszczędzać! W ciąży kobieta jest jednak delikatniejsza i bardziej skłonna do kontuzji. Nie ma co ryzykować
nagimnastykujesz się, gdy córcia pojawi się na świecie
Dziewczyny chwalcie się zdobyczami i wstawiajcie foty!uwielbiam oglądać
A Luśkowy katar rozwinął się jeszcze w kaszel.. chyba odwiedzimy jeszcze lekarza przed świętami.
Tylko teraz trochę nie wiemy czy jechać na święta do teściów czy nie. Teściowa nie widziała wnuczki już ponad 4 miesiące.
A katar niby do 7 dni powinien przejść.. dziś jest dzień 4. -
Bajkaaa, też ostatnio myślałam co tam u Agniechy.
Musimy wprowadzić obowiązek cotygodniowego raportu, żebyśmy się nie martwiły